Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Kaliteli bağlantı suyu elde etmek için kullanabileceğiniz en iyi geri bağlantı araçları nelerdir?

Online tanıtımdan mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için bir web sitesi sahibi kendisine bundan ulaşmak istediği şeyi sormalısınız. Belli bir iş hedefiniz olduğunda, bunu başarmanın yollarını bulmanız sizin için kolay olacaktır.

İşini ciddiye alan her potansiyel işletme sahibi doğru yapmak istiyor. Bu demektir ki - en iyi hizmet ve en iyi kalite. İşletmenizi çevrimiçi kurmaya karar verirseniz, güvenilir ve yetkili servisler, kaliteli içerik ve iyi optimize edilmiş web sitesi tasarımı ve yapısına sahip olmanız gerekir.

best backlink tool

TOP'a ulaşmak istiyorsanız baştan başlamak gerekir. Sıfırdan başlıyorsanız, oluşturmanız gereken ilk şey, web siteniz için kalite geri bağlantılarıdır. Bu makalede, sitenize en iyi kalitede dış bağlantılar elde etmek için hangi geri bağlantı araçlarını kullanmanız gerektiğini tartışacağız.

Bağlantı kurmada yapmanız gerekenler ve yapılması gerekenler

Öncelikle bağ kurma kampanyanızı mümkün olan en iyi şekilde oluşturmak için düşünmeniz gereken "yapılmaması gerekenler" tartışılsın. Sitenizin itibarına zarar verebilecek ve Google cezalarına neden olabilecek geri bağlantılardan kaçınmak için yalnızca güvenilir ve pazar niş web sitelerinizle ilişkili olmalıdır. Kural olarak, güvenilmez içeriği web kaynağınıza bağlayan alanlar spam edilir. Bu nedenle doğrulanmış ve güvenilir web sitelerini aramalısınız. Örneğin, Wikipedia, Forbes, Amazon, Girişimci ve diğer aynı otoriteler gibi web kaynakları çok yüksek bir sıraya sahiptir ve aynı zamanda bunu güvenilir kılmaktadır..

Bir arama motorundan ceza almak istemiyorsanız, siyah şapka bağlantı kurma yöntemleriyle ilgili olabilecek köprülerden kaçınmanız gerekir. Kural olarak, bu spamli bağlantıların içeriği aynı, ancak yalnızca farklı biçimdedir. Sitenizde içerik çoğaltmalarının yanı sıra çeşitliliğin küçük bir yüzdesine neden olabilir.

Kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmak için aşağıdakiler gibi geri dönüş almak için bazı doğrulanmış yollar kullanmanız gerekir:

  •  Sosyal paylaşım ve bloglama 

Pinterest, Facebook, Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarından birinde bir işletme hesabı oluşturabilirsiniz. Markanızı tanıtmak, sosyal paylaşım ağlarından hedeflenen trafiği çekmek ve sitenize kaliteli geri oluşturmak için mükemmel bir fırsattır. Sosyal medya pazarlama kampanyası hazırlarken, kimi bilgilendireceğinize özellikle dikkat etmeniz gerekir. Marka bilincini artırmak ve potansiyel müşterilerinizi çevrimiçi işletmenize çekmek istiyorsanız, ürün veya hizmetlerinizle ilgili olan benzer ilgi alanlarına sahip olan kitleye odaklanmanız gerekir. 

  • Blogging

Bloglama, sitenize kaliteli geri oluşturmak için harika bir yoldur. Bu alanda iyi sonuçlar elde etmek için, okuyuculara kendilerine bazı değer yaratabilecek ilgi çekici içeriğe sahip olmalarını sağlamalısınız. Bloglama yoluyla elde ettiğiniz bağlantılar, onları yönetebildiğiniz gibi temsil edilebilir.

Sedied etki alanları kısa bir süre içinde birçok potansiyel müşteri getirebileceği için burs gibi bazı yaygın olarak kullanılan aramaları teşvik edebilir, üst düzey niş hakkında yazıp bir seferde web sitenizin popülerliğini artırabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport