Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Kazınmış İçeriğin Semalt Uzmana Göre Başlıca Faydaları

Sıyırılmış içerik, diğer web sitelerinden çıkardığınız ve kendi sitelerimizde veya blog. Google, Bing ve Yahoo, farklı web sitelerini sıralamak için  içerik kazıyıcı  ve web tarayıcılarına güveniyor. Bu araçlar işletmelerin büyümesine yardımcı olur ve hem programcılar hem de programcılar için uygun değildir. Küçük ve büyük ölçekli şirketler, içeriği düzenli olarak kazımakta ve belirli veritabanlarında saklamaktadır. Bu tekniğin başlıca faydaları aşağıda açıklanmaktadır:

1. İşletmeler için uygundur:

Yalp, TripAdvisor, Zomato, Better Business Bureau, Amazon, Google, Trustpilot ve diğer şirketler kazınmış içerik kullanıyor düzenli bir şekilde. Onların yasallığı ve doğruluğu nedeniyle farklı biçerdöverlere güveniyorlar. Çeşitli markalar, ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmak için sosyal medya sitelerine yönelmektedir. E-ticaret sitelerinin ve sosyal medya ağlarının ürün açıklamalarını ve görüntülerini çıkarırsanız, işinizi büyütmek için daha iyi şans elde edersiniz. Webmasterler ve programcılar ayrıca LinkedIn profillerini kazımakta ve çevrimdışı kullanım için bilgileri saklamaktadır.

2. Çeşitli hizmetler ve ürünler:

Bugünlerde herkes, Alibaba, eBay ve Amazon'dan ürün ve hizmetler almayı tercih ediyor. Bir webmaster olarak farklı dizinleri bir araya getirebilir ve kendiniz için yararlı bilgiler edinebilirsiniz. İçerik kazınca, ürün ayrıntılarını, fiyat bilgilerini ve resimleri kolayca karşılaştırabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerinizin kalitesini artırmaya yardımcı olur. Bir otomotiv ajansı çalıştırıyorsanız ve çok sayıda müşteriyi hedeflemek istiyorsanız, farklı sitelerdeki içerikleri sıyırıp araçların fiyat bilgilerini karşılaştırın. Örneğin, Uber ve Careem, işletmelerini artırmak için ayıklanan içeriğe bağımlıdır. Sürücüleri, araçları ve fiyat bilgileri hakkında ayrıntılı bilgi veriyorlar..Bu şirketler, güvenilir hizmetler sunarak beklentilerimizi karşılama eğilimindedir.

3. İçerik kazıma ve araştırma:

Öğrenciler, akademisyenler, bilim adamları, doktorlar ve astrologlar, çalışmalarını tamamlamak için kazınmış içeriğe ihtiyaç duymaktadırlar. Binlerce web sitesinden belirli konularda bilgi toplamaktadırlar. Her gün milyonlarca yazı yayımlanmakta ve araştırma kapsamını genişletmektedir. Görevlerinizi yerine getirirken kolayca aramanızı hassaslaştırabilir ve zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

4. Uygun mali planlama:

Uygun mali planlama için içerik silinir. Borsa, yatırım mülkleri, güncel eğilimler ve endüstri beklentileri ile ilgili verileri çıkarabilirsiniz. Import.io ve Octoparse, yararlı verilerin internetten toplanmasına ve ihtiyaçlarınıza göre kazınmasına yardımcı olur.

5. Alış ve kiralama:

Bir şey satın almak veya kiralamak isterseniz, içeriği kazımaya ve gayrimenkul ajansının artı ve eksilerini anlama ihtiyacı duyarsınız. Kolayca veri kümeleri oluşturabilir, aracı listesi hazırlayabilir ve belirli bir mülk hakkında ayrıntılı bilgi toplayabilirsiniz. Benzer şekilde, bir şey satmak istiyorsanız, binaları ve şehirleri toplamak ve  verileri silmek zorunda kalırsınız .

Sonuç

A  kazıma aleti , farklı web sitelerinden yararlı veriler çıkarır, imla hatalarını ve gramer hatalarını düzeltir ve çeşitli görevler gerçekleştirir. Webmasterler ve programcılar RSS yayınlarını görüntüler ve Twitter web sitelerinde yayınlar. Bu, daha çok okuyucuya katılmak için iyi bir yoldur, ancak çok fazla bilgi görüntülemek sitenizin sıralamasına zarar verebilir. Dolayısıyla, yalnızca yararlı ve doğru içeriği göstermelisiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport