Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

2016'da yüksek geri bildirim almak kolay mıydı?

Hiç geri bağlantıları web sitenizin promosyon kampanyasına getirebilir ne merak ettiniz mi? "Değer" kelimesi ile, sitenize harici bağlantılarla girdiğiniz bağlantı suyu demek istemiyorum. Ben, çevrimiçi iş yüksek geliriniz şeklinde yatırım getirisi söz ediyorum. Bağlantıları satan bir çok web sitesi vardır ve ardından yüksek bir talep varsa, bağlantı suyu için ödeme yapmak isteyen çok şey vardır. Bu faaliyetlerin arama motoru optimizasyonu çabalarımızı nasıl etkilediğini tartışalım. İlk olarak, bağlantı satın alma ve satma endüstrisini yakından inceleyelim.

high pr backlinks 2016

Link satın alım satma

Google arka bağlantıları bir sıralama faktörü olarak kabul ettiği sürece, geri gelen bağlantılar web sitesi sahipleri ve web yöneticileri arasında yüksek talep olacaktır.

Bağlantısızlık patlaması 2000'li yılların ortalarında oldu, tüm endüstriyi sonsuza dek değiştirdi. O dönemde tüm endüstri geri bağlantı satmak için büyüdü. Bazı web kaynakları kiralama esasına göre geri bağlantı sağladı. Bir Renault bağlantısının fiyatı ayda 30 dolardan başladı. Bu bağlantılar kenar çubuğu bağlantıları olarak kullanılır.

Google ve diğer önemli arama motorları, bir süre sonra broker siteleri veya forumlar vasıtasıyla halka arz edilen siteleri cezalandırmaya başladı. Bu yaptırımlar web sitesi sıralamasında düşüşe neden oldu ya da dizinlenmeyi kaldırdı.

Bununla birlikte, bu ciddi Google cezaları bile backlink satış endüstrisinin gelişimine engel değildi. Geri alımı ve satışı niçin arama motorlarının faaliyetlerini tespit etmesini zorlaştıran yeni yollar buldular.

Google yönergelerine göre, PageRank'i geçenin geri alımı veya satımı ciddi bir kural ihlali olarak kabul eder. Site sıralamalarını iyileştirmek için satın alma bağlantılarında algılanırsanız, siteniz büyük olasılıkla Google'dan ceza alacaktır. Bu nedenle, bu faaliyetlerle uğraşırsanız, riskleri fark etmeniz gerekir.

Buying backlinks

2016'da geri dönüşleri satın alma ve satma

  • Ücretli misafir mesaj

Bu web sitesini ziyaret edebilirsiniz. sayfalarına ücretli bir içerik yayınladıktan sonra, Google arama kutusuna "konuk postayı satın al" sorgusunu eklemeniz yeterlidir. Bu hizmetlerden bazıları size özgün bağlantı kurma hizmeti sunacak ve buna göre ücretlendirilecektir. Bununla birlikte, uygun fiyatları olan orta kaliteli web sitelerinin bir yeri vardır. Bir geri bağlantı karşılığında en kaliteli misafir yazılanların bazı önerileri var. Bu durumda, taraflar, özgürce işbirliği yapmayı kabul eder.

  • Blogcuların bağlantılarını satın alma

2016'daki birçok geri bağlantı, blogcuların özel bağlantı satın alımlarıyla oluşturuldu. Bu bağlantılar, arama motorları tarafından bulunmaz ve nadiren herhangi bir soruna neden olur. Birçok blog yazarı, geri bağlantıların gerçek değerini bilir ve koyduğu her bağlantı için ödeme gerektirir. Ayrıca, bazı favori blog yazarlarının yalnızca bir veya iki gün boyunca bir bağlantı içeren bir makaleyi kabul ettiklerini belirtmek gerekir. Geri bağlantı satan blogların en büyük yüzdesi, moda, gayrimenkul, seyahat, finans, eğitim, spor gibi pazar alanlarına yerleştirilir. 2016 yılında yüksek PR geri bağlantıları satın almak için ortalama maliyet, orta kaliteli web kaynakları için 300 $, yüksek kaliteli popüler alanlarda 3000 $ 'dan fazlaydı.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport