Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı komut dosyası kullanarak geri bağlantı kurma işlemini basitleştirebilir miyim?

Şimdiye kadar görüntülerden yeni kalite geri almak nasıl merak ettiniz mi? Bir bağlantı kurma yöntemidir, webmasterlerin çoğu kendi gücünden habersiz veya basitçe habersizdir. Bununla birlikte, gerçekte, tek bir çevrimiçi resim bin bağlantıya değebilir. Metin tabanlı bağlantı kurmaya odaklanmak, sizi en etkili bağlantı kurma stratejilerinden biri olan görüntü bağlantısının kurulmasını kaçırabilir. Infographics, videolar, fotoğraflar gibi görsel içerik vasıtasıyla çok sayıda faydalı bilgiyi iletebilirsiniz.

Resimlerden bağlantı oluşturmanıza yardımcı olacak bazı bağlantı oluşturma tekniklerine bir göz atalım.

Trafik ve geri çekilen görüntüler nasıl oluşturulur?

Öncelikle, görsel varlıkların önemi hakkında söylemek istiyorum. Görsel öğeler, kelimeleri görüntülerle eşleştirmekten daha fazla güce sahiptir. Eğer doğru şekilde yapılırlarsa, en sevdikleri konularda yaratıcılık, netlik veya yeni fikirler sağlarlar.

Web kaynağına trafik çekmek için, yakalayan sloganlarla çekici görsel öğeler oluşturmanız gerekir. Kullanıcılar esprili ifadeler, şakalar ve memler paylaşmaya eğilimlidirler. Ancak, bir tasarımcı değilseniz, her şeyi bir araya getirmeniz biraz sorunlu olabilir. Bununla birlikte, her zaman bir çıkış yolu vardır. Basit bir görüntü oluşturmak için Fiverr gibi ucuz servislerden yararlanabilirsiniz. Dahası, çeşitli konserlerini de bulabilirsiniz. Kısa sürede içerik parçanıza makul bir fiyata serin bir basit komik yaratmayı kabul edeceklerdir. Bununla birlikte, daha karmaşık bir şeye ihtiyacınız varsa, profesyonel bir yaklaşım gerektiriyorsa, şirket içi tasarımı işe almanız gerekir.

Bu görüntünün içeriğinize çok fazla trafik çekip çekmeyeceğini söylemek zordur ancak kesinlikle makalenin arkasındaki fikri anlamanıza yardımcı olacaktır.

Infographic marketing nedir?

Infographic, geri almak için güçlü silahlardır. Webmasterlar okuyucuları kucaklamak ve markaya sadık kılarlar. Küçük işletmeler genellikle hakim pazar oyuncularından gelen bağlantıları almak için içeriklerine bilgi grafikleri ekler.

Her şeyden önce, endüstriye bağlı infographics bulmak için bir Google araştırması yapmanız gerekir. Doğru içeriği bulmak için aşağıdaki soruları kullanın - "anahtar kelime" + "bilgi grafiği"; "En iyi anahtar kelime infographics"; "Anahtar kelime enfografisi". Ardından elde edilen sonuçları inceleyin ve en iyi olanı bulun.

İşiniz biraz karanlık bir yere yerleştiyse, her şeyi bulabileceğiniz bazı resim dizinlerini kullanabilirsiniz. En çok bilinen dizinlerden biri Visual.ly ve Pinterest'tir.

Uygun bir görüntü elde ettiğiniz anda, nişiniz için en iyi sonucu veren bir konuyu bulmanız gerekecek. Sözü edilen yukarıdaki platformları kullanarak, ayrıntıları filtreleyip, hangi infographics türlerinin ünlü olma eğiliminde olduğuna dair bir fikir bulursunuz.

Bir sonraki aşamada, verilerinizi bir araya getirmeniz gerekiyor. Birincil hedefiniz birçok niş kaynaklı web kaynağından bilgi grafiğinizi elde etmektir, bilgilerinizi dikkatle toplamak zorundasınız. Ve verileriniz etkileyici değilse, Forbes veya Harvard.edu'ya gönderilmeyecektir. Bununla birlikte, endüstrinizdeki saygın web kaynakları ile kolayca bağlantılı olabilir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport