Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt, Program Dışı Programcılar İçin En İyi Bedava Web Kazıyıcı Araçları Sunuyor

Veri ile uğraşıyorsanız ve web'i ana veri olarak kullanıyorsanız Kaynak, Web kazımayı duymuş olabilirsiniz. Yüzlerce yazılım aracı vardır, ancak aşağıda sunulan araçlar programcı olmayan kullanıcılar için en iyisidir. Bunları kullanarak web sitenizi, Twitter ve Facebook verilerini Excel tablolarına kolayca kazıyabilirsiniz.

Kazıyıcı (Chrome Uzantısı)

Sıradan kullanıcılar için en iyi ve en yaygın kullanılan web kazıma araçlarından biridir. Kazıyıcı basit ama şaşırtıcı ve anında veri kazıma için yararlıdır. Bu aracı kullanmak istiyorsanız, bu araç başka bir tarayıcıyla düzgün çalışmadığı için Google Chrome'u birincil tarayıcınız olarak yüklemelisiniz. Bu muhteşem programı çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Örneğin, belirli bir sayfa başlığını veya URL'sini kazıyorsanız, o sayfanın anahtar kelimesini veya adını belirtmeniz gerekecektir. Bir sonraki adım, fare imlecini o verilere yöneltmek ve Kazıma düğmesine tıklayın. Twitter ve Facebook API'larını kullandığınızda, çok fazla miktarda bulunan kamu rakibi veri ve dosyalarını kolaylıkla kazıyabilir ve ne analiz edebilir?

Twitter ve Facebook

API'larını kullanırken, işinize veya endüstriniz için en iyi sonucu verir..Aslında bir API, otuz parti programının sosyal medya verilerinize programlı bir şekilde erişmesini sağlayan bir arabirimdir. En iyi yanı, bu aracın maliyetsiz olması ve programcı olmayan kullanıcılar için mükemmel olmasıdır. API'lerine erişim tamamen ücretsizdir ve herhangi bir kod satırı yazmanız gerekmez.

Import.io Import.io, örneğin, daha iyi bir şekilde tarama veya veri çıkarma konusunda yardımcı olan güçlü web kazıyıcıdır. Dört ünlü aracı var: Magic, Paletli, Bağlayıcı ve Extractor. En iyi yanı, bu araçların tamamının programlama hakkında hiçbir şey bilmeyen insanlar için% 100 güvenli, güvenli ve harika olmasıdır. Seni istediğiniz kadar çok sayfaya ayırabilirler. Programları kullanmayan bu programlar, verimli sonuçlar alabilir ve işletmeleri için ihtiyaç duydukları verileri elde edebilir.

Kimono Labs

Kimono Labs, hem görüntü hem de ağır video dosyaları yüklenmiş temel ve dinamik web sitelerinden veri ayıklamanıza yardımcı olabilecek harika bir görsel web veri çıkarma programdır. Bu araç, çeşitli veritabanları ile uyumludur ve en doğru sonuçları vermeyi sağlar. Kimono Labs'ı programcı olmayan kullanıcılar için ideal bir seçim yapan basit, temiz ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Ünlü özelliklerinden bazıları, vekil destek, form gönderimi, verilerin zamanlaması ve görsel web ripperidir. Kimono Labs, Import.io'nunkine benzer şekilde çalışır ve iki programın neredeyse aynı özellikleri ve işlevleri bulunur.

Sonuç

Bu şaşırtıcı ücretsiz web kazıma araçları olmayan profesyoneller için yapılır. Dolayısıyla, bazı web sayfalarını toplamanıza başlamak istiyorsanız ve nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu araçlara erişmeniz ve çevrimiçi ders kitaplarını bunları nasıl yükleyeceğinize ve nasıl yükleyeceğinize bakmanız yeterlidir. Artı, bunları blogunuza veya web sitenize göre farklı şekillerde kullanabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport