Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Amazon'da TOP en çok arananlar nedir ve onlardan nasıl yararlanabilirsiniz?

Hiç Amazon'da aranan ürünlerin hangileri olduğunu merak ettiniz mi? Bu bilgiler herkesten gizlenmiş değildir. Bununla birlikte, çevrimiçi tüccarların yanı sıra tüm ortalama kullanıcılar bunun nasıl elde edileceğini bilmez. Bununla birlikte, e-ticaret sitesinde veya doğrudan Amazon aracılığıyla satılacak ürünleri arayanların bu bilgileri ilgisi olabilir.

Bu yazıda Amazon'da, bir servet kazanmanıza yardımcı olabilecek bazı TOP aramalı öğeleri tartışacağız. Damla nakliye veya e-ticaret işine girecekseniz, bu veya benzeri ürünleri f.i gibi toptan satış platformlarından sağlayabilirsiniz. Alibaba veya Aliexpress. Üstelik, bu sıcak ürünleri perakende yapmak için bir pazarlama kampanyası oluşturma yollarını tartışacağız.

Peki, Amazon para kazanmak için kullanabileceğimiz bazı sıcak niş ürünlerini tartışalım.

Amazon'da TOP aramış ürünler

Amazon'da TOP olarak aranan ürünlerin tartışmasına geçmeden önce size küçük ama önemli bir ürün e-ticaret gizli. Başarılı olabilmeniz için, geliriniz üzerinde değil, müşteriniz üzerinde aksan oluşturması gerekir. Kullanıcının sorununu bulmanız ve ona sattığınız ürün şeklinde en iyi çözümü vermeniz gerekiyor. Doğru satış sürecini oluşturmak için, potansiyel müşterilerinizin neden teklif ettiğinize para harcayacağını öğrenmeniz gerekir. Her satın alımın ardında her zaman bir sebep vardır. Bu nedeni biliyorsanız, satış sürecini yönetebilir ve düzenli olarak para kazanabilirsiniz. Bununla ilgili en iyi şey, kullanıcılarınızın sizinle de ilgileneceği için ürünlerinizi tanıtmanız bile gerektiği olmasıdır. Bütün bunlarla birlikte, öncelikli konularını çözmenin yollarını arayan bir çekirdek grup bulmaya odaklanmanız gerektiğini söylemek isterim. Bu insanları bulmakta şanslıysanız, sorunlarından bir yerine birden fazla ürünü satabilirsiniz.

E-ticaret işinizi nereden başlatacağınıza dair bir fikriniz olduğunda Amazon'daki TOP aranan ürünlere geçebiliriz.

  • Bilgisayar monitörleri

Günümüzde, bilgisayar izleyicileri, iş süreçlerinin ve imalatın tam otomasyonundan dolayı en yüksek talep seviyesine sahiptir. Tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gibi aynı amaçlı cihazlarla uyumludurlar.

Büyük işletmeler ve dijital şirketler tarafından büyük miktarda satın alınırlar çünkü farklı amaçlar için faydalı olabilirler. Hedef kitleniz, çalışanları için büyük masaüstlerine ihtiyaç duyan ofisler ve işyerleridir. Dahası, personeliniz önemli ekran deneyimi isteyen grafik tasarımcıları, oyuncuları ve sıradan PC kullanıcılarını da ilgilendiriyor olabilir.

Bilgisayar monitörleri, iyi bir anlaşma ile önemli miktarda para kazanabileceğiniz karlı bir pazar alanına yerleştirilir.

En çok satılan bilgisayar monitörleri arasında şu markaları ayırt edebiliyoruz: HP, LG, ASUS, Samsung ve Pixie.

  •  Oyun koltukları  

Oyun koltukları, günümüzde çevrimiçi oyun endüstrisinin yükselmesi nedeniyle modaya uygun. Tüm oyun koltukları varsayılan olarak pahalıdır, çünkü Amazon'da hala en çok aranan ürünler bunlar. Sandalyelerin Bu tür oyun ekipmanı, çevre birimleri ve benzeri masrafları çok olan niş yerleştirilir.
Bu pazar nişinde geniş bir fiyat aralığını gözlemleyebiliriz. Bir oyun koltuğunun fiyatı 500 $ ile başlayabilir ve 20.000 $ 'a çıkabilir.
Bu özel ürünlerle ilgilenen okuyucu, oyun tutkunları, profesyonel oyuncular, oyun testçileri, spor fanları ve PC ve video oyunları oynatıcıları içerir.
Oyun koltukları pazarında en iyi sıralanan markalar arasında, Openwheeler, Playseat, Komutan ve E-WIN'yi ayırt edebiliriz.


  • GPS cihazları

Size önemli bir getiri sağlayabilecek diğer favori ürünler grubu GPS cihazlarıdır. Neredeyse tüm sürücüler, ihtiyaç duydukları bir hedefe gitmek için bu aygıtları kullanıyor. GPS cihazları, kullanıcılara akıllı telefonlardan daha doğru harita ve yollar sunma olanağı sunar. Bir GPS cihazınız olduğunda haritalara ve yol levhalarına bağımlı kalmanız gerekmez. Böylece gelecekteki kanıtı olarak kullanılabilir. Dahası, bu cihazlar taşınabilir ve her yerde kullanılabilir. Bu tür ürünlerin perakende satışıyla, mevcut sorunlarınızı çözmenize yardımcı olursunuz. Bu, yardım edeceğiniz anlamına gelir ve ürünleriniz yüksek talep görür.

GPS cihazlarının potansiyel alıcıları, taksi şoförleri, maceraperestler, teslimat sürücüleri, sıradan sürücüler, ilk sefer sürücüleri, polis memurları ve iş dünyasına ve toplantılara katılmak isteyen tüm iş adamlarıdır.

En çok satan GPS cihaz markaları arasında Garmin, Samsung ve Rand bulunur.

Amazon'da bu başarılı eşyaları satmak nasıl başarılı oluyor?

Öncelikle, perakende satış yapmak istediğiniz bir ürünün etrafında bir inceleme sitesi oluşturmanız ve bu siteyi web üzerinde sıralamaya çalışmanız gerekir. Hedefli sorgunuzla bu siteyi Google veya Bing gibi tanınmış arama motorlarında tanıtmanız gerekir. Pazar niş e-ticaret anahtar kelimelerinizle alakalı en iyi listeleri oluşturmanız gerekir. Yani, iyi bir arama motoru optimizasyonu kampanyası veya özel blog ağları veya bağlı programlar aracılığıyla bağlantı kurma yatırım para gerektirir. Aşağıdaki yetkili inceleme sitelerini kullanarak yararlanabilirsiniz: Tüketici Arama, Tüketici Raporları, CNet ve Nişanlı.

İkinci aşamada bir fiyat karşılaştırma web kaynağı oluşturabilirsiniz. Burada, farklı perakendecilerin fiyatlarını gösteren aynı niş ürün çeşitlerini karşılaştırabilirsiniz. Karşılaştırma siteleri yalnızca arama motoru optimizasyonuna bağımlı değildir ve çeşitli web kaynaklarına trafik çekebilir. Site ziyaretçilerinize farklı özellikler, fiyatlandırma politikaları, modeller ve karşılaştırma seçenekleri sunun ve normal ziyaretçileri haline gelip dönüşümlü trafiği getirin.

Ve nihayet, bir niş blog oluşturabilir ve ürünleriniz hakkında bir bütün olarak konuşabilirsiniz. Bu, bu alanda yeterliliğinizi gösteren ve olumlu bir marka görüntüsü yaratan kullanışlı bir tanıtım tekniğidir. Okuyucularınıza ilginç bilgiler ve araştırılan verilerle yetki ve ilgili içerik sağlamanız gerekir.

Sonuç

Bu makalede, Amazon'da ticaret yapmak için teşvik edecek ürünler için bazı fikirler vereceğini umduğumuz Amazon'da toplanan aranan ürünleri topluyoruz. Bu makalede bahsettiğim, yüksek fiyat etiketlerine sahip olduğum ve Amazon arama motorları arasında iyi sattığınız öğeler, bu nedenle Amazon işinizle iyi ilişkiler kurma şansınız var.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport