Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt: Craigslist'ten Verileri Nasıl Kazıyınır

Bununla birlikte, uygun bir veri kazıntısı bu işlemi daha da sinir bozucu hale getirebilir. Bazı sitelerin API'lerinden kolayca veri çekebilirsiniz, ancak Craigslist'in API'sı salt okunur verileri çekmenize izin vermiyor. Bunun yerine, kullanıcılara toplu olarak veri göndermesine izin verir. Bununla birlikte, doğru kazıma aletini  seçerseniz Craigslist'i de kazıyabilirsiniz.

Doğru Craigslist Kazıyıcı Seçimi

Amacınız, ihtiyacınız olan tüm bilgileri toplamanıza yarayacak bir sıyırıcı seçmektir. Ücretsiz veri kazıyıcı veya ücretli bir kazıyıcı seçebilirsiniz.

Ücretsiz Veri Kazıyıcı

Scrapy, Craigslist'i kazıma yapmanıza yardımcı olan çok amaçlı bir kazıma çözümüdür. Craigslist'de değil, çeşitli sitelerde, en iyi kazıma hizmetlerinden bazılarını ücretsiz olarak sunuyor. Temel veya karmaşık görevleri üstlenmek istersiniz, tamamlamak için yalnızca Scrapy belgelerine ve öğreticilerine başvurmanız yeterlidir.

Ücretli Veri Kazıyıcı

Görsel Web Ripper Craigslist kazıyarak sağlayan güçlü bir kazıma aracıdır. Kazıyıcı grafik özellikleri ve öğreticiler kullanımı son derece kolaylaştırıyor. Visual Web Ripper'ın oldukça pahalı olması bazı kullanıcılar için zorlayıcı bir konudur. Ancak, ücretsiz ömür boyu yükseltmeleri ile sunulmaktadır..

Hangi Kazıyıcı En İyidir?

Kaliteli sıyırma hizmetleri arıyorsanız, yukarıdaki kazıyıcılardan birini seçerek yanlış gitmeyeceksiniz.

Craigslist için tasarlanmış veri kazıyıcılar hakkında ne düşünüyorsun? Kulağa hoş geliyorken, Craigslist için yaratılmış sıyırıcılar sınırlıdır, çünkü bunları başka bir sitede kullanamazsınız.

Proksileri Kullanma

Craigslist, kazıyıcıları tespit etme ve durdurma konusunda saldırgandır. Fark ederseniz IP adresiniz yasaklanır, bir proxy IP adresi kullanarak kimliğinizi gizleyebilirsiniz. Bir vekil kimliğinizi ve işlemlerinizi gizler, böylece fark edilmeden verileri sıyırdırabilirsiniz .

Proxy'lerini Nasıl Yapılandırırız?

Proxy yapılandırması kullanmak istediğiniz kazıyıcının türüne bağlıdır. Visual Web Ripper'ı yapılandırmak için "Proxy'ler" sekmesine dikkat edin ve gerekli bilgileri girin.

Scrapy'yi yapılandırmak için, proxy sunucunuzu nasıl yapılandıracağınıza dair belgelere bakmanız gerekir. Ücretsiz bir veri kazıyıcı kullandığınızda bu norm olur.

Kazıyıcıyı Dağıtma

Aletinizi yerleştirmeden önce her şeyin uygun şekilde ayarlandığından emin olun. Aracın ayarları kontrol edildikten sonra kazıyıcıyı çalıştırın ve ihtiyacınız olan tüm verileri Craigslist'den alın.

Craigslist Veri Uygulaması 

Craigslist verileri çeşitli şekillerde kullanılabilir. Örneğin, kullanılmış bir araba almak isterseniz, fiyatları ve benzeri fiyatları karşılaştırmak için kullanılmış arabalardaki tüm verileri kazıyabilirsiniz. Ayrıca potansiyel müşteriler, casus rakipleri ve çok daha fazlasını oluşturmak için Craigslist verilerini kullanabilirsiniz. Bunlar kazınmış verileri kullanmak için birkaç yol.

Başlayın Bugün

Artık Craigslist'ten verileri nasıl kazıyacağınızı bilirsiniz. İyi bir sıyırma aleti edin ve ihtiyacınız olan her şeyi Craigslist'de bulacaksınız!

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport