Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Rakiplerimin Amazon satışlarını izlemek için hangi araçları önerirsiniz?

Rekabet analizi, Amazon'daki her başarılı satıcı tarafından gerçekleştirilen araştırmanın önemli bir parçasıdır. Rakiplerinizin Amazon satışlarını izlemeniz gerekiyorsa, işte size yardımcı olması için kısa bir çalışma sayfası burada. Rekabetin egemen mi? Daha iyi ne yapılabilir? Ürününüz listelendiğiniz kadar iyi mi? İncelemeler, tanıtım ve listeleme kalitesi - hassas dikkatinizi tutmanız gereken başlıca şeyleri aşağıda bulabilirsiniz. Aşağıda tek tek görelim.


Yorumlar

Bu zekice bir fikir değil, ancak eleştiriler ilk rakip araştırmalarında gerçekten yararlı kaynaklardır. Aynı ürün üzerindeki müşteri yorumlarını, nelerin geliştirilebileceğine veya tam tersinin kaçınılabildiğine dair bir fikir verebileceğini söylemene gerek yok. Temel kural, aynı ürüne sahip en çok satan beş satıcının genelde üç yüz müşteri değerlendirmesinin bulunduğu anlamına gelir. Ancak tamamen tatmin olmuş alıcılardan bile aslanın payı genellikle geri bildirim bırakmadan gelir. Peki, bununla ne yapılabilir? Feedback Genius ücretsiz online aracını kullanmanızı öneririm. Kısa bir sürede hızlı bir düzeltme yapmanız için her olumsuz geri besleme veya müşteri incelemesi hakkında yalnızca bir bildirim göndermekle kalmaz, otomatik elektronik postayla gönderme olanağı da sağlar; bu, son alıcıya bir yorum bıraktığını gösteren nazik bir hatırlatma sağlar. 

Promosyon

Bazen en yakın rakipleriniz aniden büyük satışlar yaparak patlayabilir ve promosyonun getirdiği önemli miktarda siparişler doğru yolu seçebilir. Ve rakibin özel stratejisinin veya sadece akıllı küçük düzeninin gerçekten çalıştığını fark ettiğinizde - rakibinizin kendi satış avantajınız için en güçlü yanlarını kullanması için Amazon satış ve tanıtım çabasını takip etmeyeyelim? İşte Big Tracker çevrimiçi aracı oyuna girdiğinde. Bu yararlı araçla yalnızca Amazon satış promosyonlarını, pazar rakiplerinizin indirimli fiyatlandırmasını izleyemezsiniz, ancak neredeyse tüm promosyon verilerinizi kayıt altına alırsınız. Rakiplerinizin sizin için en iyi yolda ne yaptığını bilerek bir sonraki hamleyi planlayın, sadece davayı takip edin.

Listeleme Kalite

Bu, rekabetin dışında kalmak için odaklanmanın son önemli alanıdır. Doğru bir optimizasyon gayretiyle ürün listeleme kalitesini iyileştirmek, genelde muhtemelen çevrimiçi arama işleminde en iyi pozlamaya neden olan şeydir. İşte size yol gösterebilmenizdir - sadece en çok satanlar tarafından kullanılan Amazon satış anahtarlarını en çok arananları kendi ürün başlıklarına, açıklamalarına, mermi noktalarına getirmek için izleyebilirsiniz. Ve saatlerce tasarruf sağlayacak Jungle Scout aracını denemenizi öneririm. emek yoğun ve sıkıcı araştırma. Rakiplerinizin ana metriklerini gözlemleyin ve doğru anahtar kelime önerileri ve uzun kuyruk arama ifadelerinin en akıllı şekilde kullanılmasıyla ilgili değerli bilgiler edinin. Ayrıca, Amazon arama trendlerinde kesinlikle hedeflenen Tüccar Kelimeleri aracını, en yüksek arama hacmi ve canlı alıcılar tarafından kullanılan doğru anahtar kelimelerle kontrol edebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport