Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Web Sayfası Kazıma Nedir?

 Web sayfası kazıma hizmetleri farklı web'den veri çıkarmak veya kazıma yapmak için kullanılır sayfaları ve aynı zamanda arama, sıralama ve filtreleme kolaylığı için çıkarılan verilerin hepsini tek bir veritabanına kaydetmeyi içermektedir. Bu web sayfası servislerini, kaynak web sitelerinin tüm web sayfalarından ihtiyacınız olan tüm verilerin kazınması için kullanabilirsiniz. Hizmet ayrıca, verilerin bir veritabanına, elektronik tabloya veya başka herhangi bir biçimde kaydedilmesini de içerir.

Amacınız ne olursa olsun, bu kazıma servisi onu halledebilir. Rakiplerin fiyatlarını izlemek ister misiniz? Fırsatları karşılaştırmak veya ürün veritabanlarını kopyalamak ister misiniz? Web sayfası kazıma servisi tek ihtiyacınız olan şey. Sadece konumu ve gerekli öğeyi belirtmeniz yeterlidir. Veriler yalnızca sizin için çıkarılmayacak, aynı zamanda tercih ettiğiniz biçime dönüştürülecektir.

Küçük şekillerin çıkarılması

Bu hizmet, belirli ürünlere bağlı küçük rakamları çekmek veya filtrelemek için kullanılabilir. Örneğin, çok sayıda hisse senedi var ve teklifleri ve fiyatları düzenli olarak değişmeye devam ediyor. Birkaç hisse senedi sahibi iseniz veya ilgiliyseniz ve fiyatlarını ve tekliflerini izlemek istiyorsanız, bu hizmeti kullanmanız gerekebilir. Rakamlar kaynak site üzerinde değiştikçe, sitenizi de çoktan açacak. Bu, sık sık orijinal uzun stok listesindeki acıyı kurtaracaktır.

Birçok kişi ipotek oranlarını genellikle farklı şirketlerden izlemektedir. Bunun meydan okuması, birçok web sitesini sık sık kontrol etmeleridir. Ayrı sekmelerdeki oranları karşılaştırmak zor olabilir. ancak web kazıma hizmetleri ile daha kolay olabilir.Bunlar düzenli olarak güncellenen bir sayfada olabilir.Tüm ipotek oranlarının izlenmesi çok daha kolay bir sayfada yapılmaktadır Web kazıma hizmeti, farklı web sitelerinden oranları kazıymanıza ve tüm verileri bir sayfada bir sayfada biriktir Buradaki fiyatların kaynak web sitelerinde güncellenirken aynı şekilde kendi kopyanız da güncellenir.

Bir alışveriş web sitesinde farklı ürünlerin fiyatlarını ve görüntüsünü çıkarmak

Örneğin, insanlar düzenli olarak yiyecekler satın alırlar.Bu hizmeti, karşılaştırma amacıyla çeşitli web sitelerindeki bakkalardan alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz.Ve her zaman güncel bilgi edineceksiniz.Böylece ne zaman gitmek isterseniz bakkaliye için, sen sadece dosyayı görüntüleyin ve en iyi fırsatlarla dükkanın not alın. Shop A'dan Lahana, Shop B'den de Green Peas almaya karar verebilirsiniz.

Resimlerin, sergileyenlerin veya düğün web sitelerinin fotoğraflarının çıkarılması

Bu servisi ayrıca çok sayıda resim ile doldurulmuş farklı web sitelerindeki görüntüleri kazıma. Bu tür sitelerin bazıları, yalnızca birkaçını söylemek için hazır fotoğraflar siteleri, düğün siteleri ve katılımcılardır.

Mevcut uygulamaya entegrasyon zahmetsizdir

Bu hizmetle elde edilen veriler, uygulamalarınızdan herhangi birine kolayca entegre edilebilir. Veriler bir elektronik tabloya, belge programına, CSV'ye veya diğer özel hazırlanmış uygulamalara entegre edilebilir. Ayrıca, üyeleri engelleyen oldukça güvenli web sitelerindeki verileri toplamak için bu hizmeti kullanabilirsiniz.

Servis için ne gerekiyorsa, web sayfası kazıma görevi için maliyet ve tahmini varış zamanı için şirketle iletişime geçin.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport