Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Veri Ekstraksiyonu için Ünlü Web Siteleri - Semalt Advice

Web hasat yöntemi olarak da bilinen Web kazıyıcı, farklı web siteleri. Web kazıma araçları, Köprü Metni Aktarım Protokolünü kullanarak web sayfalarına erişir ve talimatlarına göre faydalı bilgileri kazıyır. Bu amaçla botlar veya web tarayıcıları kullanılır. Önce veri toplayıp merkezi bir veritabanında saklıyorlar. Bir sonraki adım, kullanıcılar için anlamlı bilgi kazımak ve dosyaları kullanıcı dostu biçimler halinde dışa aktarmaktır. Araştırmacılar ve pazarlamacılar, ihtiyaç duydukları verileri elde etmek için web kazıyıcıları kullanmaktadır. Verileri çıkarmak için en ünlü web sitelerinin bazıları aşağıda belirtilmiştir:

1. Seyahat web siteleri:

Turizm endüstrisi son aylarda gelişti ve şimdi en ünlü ve karlı ülkelerden biridir. net işletmeler. Kolayca bir seyahat portalı oluşturabilir ve müşterilerinize ucuz yerel ve uluslararası uçuşlar, oteller ve transfer hizmetleri sunabilirsiniz. Bununla birlikte, sunduğunuz fırsatların en üst seviyede olduğundan emin olmalısınız. Bu amaçla, TripAdvisor ve Trivago gibi ünlü ünlü portallardan veri çıkarmanız gerekebilir. TripAdvisor verileri defalarca kazınmış ve verilerine dayanarak kendi web sitenizi kolayca geliştirebilirsiniz.

2. İş kurulları:

Bir iş kurulu, beklentilerimize ve eğitim geçmişine uyacak uygun pozisyonları bulmamızı kolaylaştırır. Bir şirket bir iş gönderdiğinde, potansiyel adaylar özgeçmişlerini ve profillerini gönderir. Bu prosedür, söz konusu şirket doğru adayı bulana kadar sürdürülür. Bir iş kurulunun sağlaması gereken en önemli şey, ekranda görülen yoğun iş hacmidir. Böylece, çok sayıda insanı işe alabilir ve işinizi büyütebilirsiniz. Farklı meslek kurullarından veri çıkarmak ve talebin karşılandığı bir platform oluşturmak için Kimono Labs veya Import.io kullanın. Veriler çıkarıldığında, sabit sürücünüze indirmeniz gerekir. Ayrıca, verilerin doğru olduğundan ve hem iş arayan hem de iş bulma sağlayıcısının kısa tanıtımlarını içerdiğinden emin olun.

3. Haber web siteleri:

Güncel olaylara göz kulak olursak, hurdaya çıkma haber makaleleri önemlidir. Verileri elde etmenin en iyi yolu nedir? Farklı haber portallarından yararlı bilgileri elde etmek için bir web tarayıcısı veya bir veri kazıyıcı (tercihen Import.io) kullanabilirsiniz. CNN, BBC ve diğer haber kaynakları, Import.io ve Kimono Labs ile hedef alınabilir. İçerik çıkarıldıktan sonra, kendi web sitenizde yayınlayabilir ve böylece arama motoru sıralamalarını iyileştirebilirsiniz. Örneğin, Donald Trump hakkında haber makaleleri istiyorsanız, Google Haberler hakkında yararlı bilgiler bulacaksınız. Kazıma haber sitelerinin en önemli avantajlarından biri, onu herhangi bir araçla yapabilmeniz ve programlama becerilerine hiç ihtiyaç duymamanızdır. Yeni başlayanlar için, işlerini büyütmek ve yüksek kaliteli verileri kazıma altına almak için altın bir fırsattır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport