Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt: Grepsr - Etkili bir Krom Yaygınlaştırma Platformu

Grepsr, şaşırtıcı ve basit bir web çıkarma platformudur ve kullanıcıların netten veri. Verilerini toparlamak ve düzenli bir şekilde organize etmek için prim ödemek isteyen teknik olmayan kullanıcılara odaklanmaktadır. Bu  web ayıklama aracı  kullanıcılarına şu avantajları sunmaktadır:

Zamandan ve Enerjiden Tasarruf

Kullanıcılar karmaşık kullanmadan çeşitli web sayfalarından birkaç veri ayıklayabilir yazılım araçları. Görevleri kazıyabilmek için takvimlerini düzenli olarak planlamaları gerekir. Teknik kullanıcılar için anlaşılabilir bir kullanıcı dostu arayüzü olan basit bir kazıma yazılımı programıdır. Günümüzde birçok müşteri bu platformu şirketleri için mükemmel sonuçlar üretmek için kullanmaktadır. Grepsr, onlara ihtiyaç duydukları zaman doğru verileri sunacakları garantisindedir.

Etkili Araçlar ve Otomatik Görevler Kullanıyor

Grepsr, harika destek ve bütünleşmenin yanı sıra gerçekten şaşırtıcı araçlar kullanıyor..Sonuç olarak, netten hemen hemen her şeyi ayıklamak için özel araçlar kullanmak isteyen kullanıcılar için kolay bir platform sağlıyor. Örneğin, bu yazılım programı, ürün fiyatları, stok listeleri, isimler ve iş bağlantıları gibi B2B verileriyle ilgilenmektedir.

İnsanlarla İnanılmaz bir Destek Ekibi Sağlayın

Web araştırmacılarının, ihtiyaç duydukları tüm verileri elde etmeleri kolay bir iş değildir. Örneğin, belli stokların fiyatlarını web sayfalarından toplamaya çalışıyorlarsa ve bir web sitesi yapısı değiştirirse, ekstraksiyon ayarları tekrar gözden geçirilmeyi gerektirir. Bu, ekstra para ödemeden Grespr uzmanları tarafından yapılabilecek bir iştir.

Bu Kazıma Yazılım Programını Kimler Kullanır

Büyük acenteler ve perakendeciler gibi web verilerini bulmaları ve düzenlemeleri gereken pazarda çok sayıda şirket var. Her ikisi de sık sık rekabet verileri gerektirir ve Grepsr uzmanları onlara yardımcı olabilir. Dahası, küçük firmalar da otomatik olarak web'den veri kopyalayıp yapıştırmak için bu yardıma ihtiyaç duyabilirler.

Grepsr ile Projeler Oluşturun

Kullanıcılar belirli bir proje oluşturduğunda, bu yazılım platformu onları analiz eder ve kullanıcılara özel fiyat teklifi gönderir. Fiyat ayarlandıktan sonra bir veri çıkarıcı oluşturulur ve veri toplama işlemi başlar. Web araştırmacılarına, uygulama bildirimleri veya e-postalar yoluyla Grepsr uzmanları tarafından bilgi verilir.

Bu yazılım çıkarma platformu dereceli şifreleme kullanır; böylece kullanıcılar tüm bilgilerin güvenli olduğundan emin olabilirler. Dahası, istedikleri zaman istedikleri zaman verilerini tam olarak kontrol edebileceklerini bilmeleri gerekir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport