Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Gerçekten ölçülebilir bir performansla iyi bir Amazon anahtar kelime aracı yapan şey nedir?

Arama Motoru Optimizasyonu ile aşina olan herkes, anahtar kelime aracı olmadan şeyleri daha kolay hale getirmeksizin Amazon'da başarılı bir çevrimiçi tüccar olmanın neredeyse imkansız olduğunu bilir. Doğru seçimi yapmak o kadar önemlidir ki? Ana hedef ürün anahtar kelimelerinizi izlemezseniz kaçınılmaz olarak yeni uzun kuyruk arama kombinasyonlarını keşfedersiniz ve şu ana kadar listelemeye dahil etmediğiniz potansiyel olarak kazanan ürün fırsatlarını arayın. Genel olarak ele alındığında, muhtemelen herhangi bir güvenilir Amazon anahtar kelime aracının temel amacı, potansiyel müşterilerinizin gerçek alıcılara daha fazla gelmesine yardımcı olmak için nispeten yüksek satın alma niyetinde en umut verici alışveriş anahtar kelimeleri için düşük rekabeti tespit etmektir. Ancak ihtiyaçlarınızı ve iş hedeflerinizi mükemmel şekilde uyacak doğru seçeneği nasıl seçersiniz? Bu bağlıdır.

Gerçekten iyi bir çevrimiçi yardımcının doğru anahtar kelimeleri bulmanıza yardımcı olması ve maksimum kullanıcı niyetini oluşturacak uzun kuyruk arama ifadelerinin bulunması. Böylece size daha yüksek bir arama hacmi getirmesi bekleniyor. Sonuçta, Amazon pazarında başarılı bir şekilde gerçekleştirilen fırsatların sayısının artması, sonuçta daha iyi sıralama promosyonunuza zamanla yeşil ışık kazandırılması. Tek anahtar kelime araştırma aracı, evrensel bir araç seti olan çevrimiçi platform, profesyonel izleme / otomasyon yazılımı veya özel olarak hazırlanmış "anahtar teslimi" teklif olsun - temel olarak, her iyi anahtar kelime araştırma çözümü size aşağıdaki hizmetleri ve avantajları sunmak için tasarlanmıştır:

  • En yüksek miktarda tohum anahtar kelimeler.
  • Zamanında arama hacmi metrikleri.
  • TBM'nin genel oranı.
  • Uzun kuyruk anahtar kelime önerileri.
  • Kesinlikle tahmini anahtar kelime rekabet düzeyi.
  • Rekabetçi içgörü ve sıralama takibi.
  • Bu tam yağlı Amazon anahtar kelime aracı, zorunlu en yüksek miktarda anahtar kelime oluşturmanıza ve uzun kuyruklu ürün üretmenize yardımcı olabilir.

SkyRocket ürün listelemeniz için arama sorgularını her zaman güncel kalacak ve orada alışveriş aramasının en yakınına görüntülenme şansınız artacaktır. Diğerleri arasından SkyRocket, belirli bir ASIN ile yakından alakalı 200'ye kadar alakalı anahtar kelime üretmenizi, satışa sunulan ürünleriniz için dikkate alınması gereken ana hedef anahtar kelimeleri hakkında pratik önerilerde bulunmanızı ve size göre temel unsurları önceliklendirmede size yardımcı olabilir. tüccar listesi optimizasyonu.

Anahtar Kelime Müfettişi

Ürününüz / kategorinizle ilgili umut verici arama kombinasyonlarının geri kalanını ve tüm bu önerilen anahtar kelimeleri tam olarak kullanma kapasitesine sahip, ayakta duran Amazon anahtar kelime aracınız olmak için iyi bir seçenek. Keyword Inspector, Amazon'daki canlı alışverişçiler tarafından kullanılan 40 milyon arama teriminin geniş bir veri tabanını içerdiğinden en yakın rakibinizin sıralamasında en iyi performansı gösteren anahtar kelimeleri bilmektedir. Binlerce farklı arama terimiyle dolu rakiplerinizin anahtar kelimelerinin bir listesi bile, çok miktarda veya ham veri topluluğuyla hiçbir zaman karışık olmazsınız; yalnızca iyi kategorize edilmiş ve sıralanmış veriler içeren kullanışlı bir e-tablo haline gelebilirsiniz. Ayrıca, bu geniş aracı PPC kampanyalarınızı kullanmanız ve reklamcılık sonuçlarınızı daha yüksek bir seviyeye çıkarmanız için kullanabileceğinizi de unutmayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport