Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt: Online Verileri Çıkarmak İçin En Ünlü 10 Web Kazıma Araçları

İstediğiniz birden fazla siteden veri çıkarmak istiyorsanız,  web kazıma  araçları, herhangi bir sorun olmadan çevrimiçi verilerin alınmasına yardımcı olacak hızlı bir araştırma projesi üstlenecektir. Kullanımı daha kolaydır ve diğer benzer programlara kıyasla çok daha iyi seçenekler ve olanaklara sahiptir. Bu araçlar, kullanıcıların çok fazla zaman ve enerjiden tasarruf etmesini sağlayarak yararlı bilgiler derhal çıkarmak için tasarlanmıştır.

Size burada, bu programlardan bazılarının bedelsiz, diğerleri de ücretli ve ücretsiz sürümlerde geldiğini söyleyelim. Deneme süresi bittikten sonra prim planını kullanmak zorunda kalacaksınız:

1. Import.io:

Import.io, ileri teknoloji ve ileri teknolojiyle tanınmış ve harika web geliştiricileri ve profesyonel sıyırıcılar için program. Verilere belirli web sayfalarından erişime yardımcı olabilir ve birkaç dakika içinde CSV dosyalarına aktarabilir. Web sitelerinin yüzlerce ila binlerce kısmı herhangi bir kod satırı yazmadan kazınabilir ve Import.io sizin gereksinimlerinize göre 1000 API oluşturacaktır.

2. Dexi.io:

CloudScrape olarak da bilinen Dexi.io, birkaç saniye içinde doğru ve organize veriler elde etmenize yardımcı olacaktır. Dexi.io, tarayıcı tabanlı bir düzenleyici ve web kazıyıcı olduğundan bu programı indirmeniz gerekmez; yalnızca sitelerinizi silmekle kalmaz aynı zamanda tarama yapar ya da kolaylıkla dizine ekler. Hem Box.net hem de Google Drive'da veri toplar ve kaydeder ve onu JSON ve CSV'ye dışa aktarır.

3. Webhouse.io:

Webhouse.io, web sitelerinizi tarayan ve tek bir API ile ayıklayan başka bir tarayıcı tabanlı web kazıyıcı ve uygulamasıdır. 240'dan fazla dilde veri ayıklayabilir ve RSS, XML ve JSON gibi formatları destekleyebilir.

4. Scrapinghub:

Scrapinghub, bulut tabanlı bir web kazıma programı ve veri çıkarıcıdır. Crawlera olarak bilinen belirli, güçlü bir proxy rotatör kullanır. sitenizi arama motorlarında düzgün bir şekilde dizine ekleyeceksiniz ve zararlı veya olumsuz botlara karşı koruyacaksınız.Özel planın aylık 25 doları, özgür sürümünde ise sınırlı sayıda özellik var.

5. Görsel Kazıyıcı:

Visual Scraper, kullanıcılar için birden fazla web sitesini ve blogu işleyebilen kapsamlı ve yetkili bir web veri çıkarıcısıdır ve sonuçlar birkaç saniye içinde alınır.Daha sonra verilerinize XML, JSON, CSV ve SQL

6. Outwit Hub:

Outwit Hub bir bizdir eful ve inanılmaz Firefox eklentisi, muhteşem ve benzersiz veri çıkarma özellikleri nedeniyle web aramamızı kolaylaştırıyor. Otomatik olarak web sayfalarına göz atabilir ve istediğiniz verileri birden fazla biçimde alabilirsiniz.

7. Kazıyıcı:

Kazıyıcı en iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve çıkarılan verilerinizi Google e-tablolarına dışa aktarır. Hem başlangıç hem de uzmanlar tarafından kullanılabilen ücretsiz bir programdır. Verileri panoya kopyalamanız ve Scraper'ın sizin yerinize işleyebilmesine izin vermeniz yeterlidir.

8. 80legs:

Bu, güçlü ve esnek bir web kazıyıcı ve verilerinizin kalitesini gereksinimlerinize göre belirleyebilen veri çıkarıcıdır. Hızlı çalışır ve istenilen veriyi beş ila on saniye içinde getirir. Şu anda PayPal, MailChimp ve diğer şirketler tarafından kullanılmaktadır.

9. Spinn3r:

Spinn3r ile, tüm verileri profesyonel sitelerden, sosyal medya ağlarından, RSS özet akışlarından, ATOM özet akışlarından ve haber kanallarından elde etmek çok kolay. JSON dosyaları biçiminde istenen sonuçları verir.

10. ParseHub:

ParseHub AJAX, JavaScript, yönlendirme ve çerezleri destekleyen web sayfalarını sıyırabilir. Birden çok siteyi sizin için tarar ve belgelerinizi kolayca tanımlamak için seçkin bir makine öğrenme teknolojisine sahiptir. Bedava satın alınabilir ve Mac OS X, Windows ve Linux üzerinden erişilebilir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport