Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Ücretsiz Web Kazıyıcılar ve Veri Madenciliği Programları Semalt Sohbetleri

Web içeriği ve verilere çeşitli şekillerde erişilebilir ve en yaygın yöntem API'ları kullanarak veya doğru kodu sağlayarak bir web sayfasını ayrıştırmaktır. Web kazımacılık, işlerine başlamış olanlar veya bir tane kurmak üzereler. Bu uygulama sayesinde, mümkün olduğunca çok sayıda siteyi sıyırıp verilerinizi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz. Burada en iyi web kazıyıcıları ve veri madenciliği programlarını tartıştık.

1. Computyne:

Ne yazık ki, sosyal medya ve açık web verisi esas olarak yapılandırılmamış formlarda bulunmaktadır. Computyne ile çok sayıda siteyi ve sosyal paylaşım profilini kolaylıkla kazıyabilirsiniz. Ayrıca, sorunsuz görüntüleri cihazınıza kaydetmenize de yardımcı olabilir. Computyne hızlı, doğru ve güvenilir web veya veri kazıma hizmetleri sunmaktadır. Vikipedi, TripAdvisor, sarı sayfalar, beyaz sayfalar, Google Haritalar, Yelp ve Twitter'dan verileri silmenize yardımcı olabilir.

2. Chrome için Grepsr:

Veri toplama veya kullanışlı bilgileri toplayan web kazıma araçlarının çoğundan farklı olarak, Grepsr kodlara ihtiyaç duymadan verilerinizi kazıyabilir. Bulut depolama cihazına bağlanmanız ve ihtiyacınız olan verilerin kazılmasına başlamanız yeterlidir. Grepsr ağırlıklı olarak verileri Google Drive'a kaydeder, ancak Dropbox, Amazon ve FTP hizmetleri de mevcuttur. Bu araç, belirlenen zamanda yeni ve mevcut verileri aramayı hatırlatır, böylece internette yararlı bilgiler bulmak için zaman harcamanıza gerek yoktur.

3. Tarantoola.io:
Tarantoola, kullanıcı dostu arayüzü ile bilinen güçlü bir web kazıma programıdır. Birkaç yıl civarında olmuş ve çok sayıda siteyi ve blogu kazınmıştır. Ayrıca sitenizi taramaya yardımcı olabilir ve yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri herhangi bir çevrimiçi kaynaktan ayıklayabilirsiniz.

4. iDataGuru:

iDataGuru doğru, risksiz ve uygun fiyatlı veri kazıma hizmeti, web sitesi tarama hizmetleri, ekran kazıma ve metin ayrıştırma hizmetleri sunmaktadır. Önde gelen bir yazılım olan iDataGuru verilerinizi anında sıyırır ve sağlık uzmanları, BT uzmanları, bankacılar, finans yetkilileri ve web geliştiricileri tarafından sevilir.

5. BotScraper:
BotScraper, internetin derinlerine inen ve sizin için tüm veriyi bulan güçlü ve şaşırtıcı bir web kazıyıcı ve veri madenciliği aracıdır. Daha sonra, anlamsız bilgileri kullanışlı bir veriye dönüştürür ve çevrimiçi işinize bir avantaj sağlar. Size özel hizmetler sunmak, beklentilerinizi karşılamak ve iş ihtiyaçlarınızı karşılamak için diğer web kazıma hizmetleri ile bir araya getiren% 100 risksiz tekniktir. BotScraper, internete iyi yapılandırılmış veriler yükleyerek devrim yaratan iddialı bir veri kazıma programıdır. Bu yazılım aynı zamanda e-postalarınızı ayıklayabilir ve kodlanmış siteleri ve kodlanmış e-postaları herhangi bir sorun olmadan sıyırabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport