Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Amazon anahtar kelimelerini nasıl arar ve doğru kullanılır?

İstatistiklerle Amazon optimizasyonuna ve pazarlamaya yönelik makalelerim ve ders kitaplarımı başlatmaktan hoşlanıyorum, çünkü rakamlar, işlerini bu ticaret platformunda kurmanın faydalı olup olmadığı konusunda tereddüt edenlere ait tüm şüpheleri ortadan kaldırıyor.

Son sanayi rakamlarına göre Amazon, 2016 net satışlarında 136 milyar dolarla ABD'de önde gelen e-perakende platformudur. 2016 yılının çeyreği itibarıyla, çevrimiçi ticaret acenteleri dünya çapında 310 milyondan fazla aktif müşteri hesabı bildirdiler. Amazon dünyanın en değerli markası ve kurucusu Jeff Bezos ise toplam 91 milyar doları bulan dünyanın en zengin adamı.

Ne demek biliyor musunuz? Bu, Amazon'daki ürünlerini satan tüm tüccarların müreffeh olma şansına sahip olduğu anlamına gelir. Dilimin boyutu, bulunma ve sizi bulan araştırmacıları alıcılarınıza çevirmeye bağlı. Uygun Amazon optimizasyon ve anahtar kelime araştırması bu sorunların her ikisini de çözebilir. Amazon listenizde gerekli ve yüksek hacimli arama terimleri bulunuyorsa, keşfedip satın almanız gereken en fazla kullanıcıyı elde edersiniz. Girişinizde uygun ve hedefli anahtar kelimelerin bulunmaması veya stratejik olarak kullanılmaması durumunda paranızı ve potansiyel müşterilerinizi kaybedersiniz.

Bu makalede, Amazon botlara yönelik profesyonel bir anahtar kelime araştırmasının nasıl yapılacağını tartışacağız ve aynı zamanda onları ortalama bir kullanıcı için okunaklı ve net olmasını sağlamak için bir satış kopyasında bütünleştiriyoruz.

Amazon anahtar kelimelerini stratejik olarak nasıl kullanıyorsunuz?

Eğer ürünler Amazon'da sadece tamamlarsa, muhtemelen büyük miktarlarda para kaybedersiniz. Eğer sattığınız şey yüksek kaliteli ise, Amazon'da kusursuz davranmanız gerekir. Ancak, eşyalarınızın fotoğraflarını çekmek ve bir liste yazmak yeterli değildir. İyi dönüştürülmüş ve satış oluşturan bir hale getirmek için giriş optimizasyonunuzda çok çalışmanız gerekir. Ayrıca, müşteri hizmetlerinizin ve teslimatınızın kalitesini artırmanız gerekir. Uygulamada da görüldüğü gibi, müşterileri terketmek için her şeyi yapan satıcılar Amazon'da en fazla geliri sağlıyorlar.

O halde Amazon listeleme anatomisini ve hem robotları hem de kullanıcıları nasıl mutlu edecektiklerini kısaca tartışalım.

Amazon listesi, başlık, fiyat, mermi puanları, açıklama, fotoğraflar ve referanslar olmak üzere aşağıdaki bölümlerden oluşur. Tüm bu bölümler, arama motoru optimizasyonu ile ilgili özel dikkatinizi vermeye değer.

  •  Başlık 

Başlık Amazon arama yapanlara ilgisini çeken veya ilgisini çeken ilk şeydir. Bununla birlikte, kitabınızı oluştururken yalnızca Amazon arama yapanların değil, kullanıcıların sorguları ile en alakalı sonuçları göstermek için ürün başlıklarını tarayan Amazon botları da aklınızda bulundurmalısınız.

Hem kullanıcıların hem de botların ihtiyaçlarını karşılamak için, hedeflenen arama teriminizi, ürün türünü, boyutunu, rengini ve diğer önemli özelliklerini içeren alakalı, açıklayıcı ve okunabilir başlıklar oluşturmanız gerekir.

Amazon, çevrimiçi tüccarlara başlığın nasıl optimize edileceği konusundaki öğreticiyi sunar. Bu eğiticiye "Arama ve Göz Atma için Listeleri Optimize Etme" adı verilmektedir ve burada  bulabilirsiniz . Amazon'da güçlü varlığınızın bir diğer önemli yanı, rekabetçi fiyatlandırma politikasıdır. Fiyat, Amazon sıralama faktörü olarak kullanılır ve Size Satın Alma Kutusu kazanma şansı verir. Bir "anlaşma" hissi yaratma şansınız olan Satıcı Merkezi olan "satış fiyatı" ve "fiyat" nızı bulabilirsiniz. Bununla birlikte, öğeniz çok sadıksa, bu fiyat eğrisi kuşkusuz olabilir. Ne cüret ederseniz gidin, güvenilir görünen olduğundan emin olun. Örneğin, 200 $ 'dan 170 $' a indirilen fiyatlandırma doğal görünürken 200 $ 'dan 55 $' a indirilen fiyat inanılmaz geliyor. Fiyatlandırma fırsatlarınız, değeri çağırmamalı veya markanızı değer kaybetmemelidir.

Ürünlerinizin sıralamasını yükseltmek ve daha olumlu eleştiriler almak için, ortalamanın altında bir fiyat yerleştirebilirsiniz. Düşük marjlarda satış yaparak Amazon Satın Alma Kutusu'nu kazanma şansınızı artıracak ve nişinizdeki en çok satan haline gelecektir.

Dahası, düzenli müşterilerinize az miktarda indirim (örneğin% 5 ila% 20 indirim) sağlamak için halka açık kupon kodları oluşturmayı düşünmek mantıklıdır. Müşterilerinizin, ikinci satın alımda bir indirim sağlayarak birden çok öğe satın almasını ödüllendirebilirsiniz.

  •  Fotoğraflar 

Ürün fotoğraflarınızın kalitesi kararlar alan müşteriler açısından önemli bir rol oynamaktadır. Onlar, başkaları yerine listenizi tıklamalarını sağlarlar. Amazon, fotoğrafların kalitesi ve boyutu için gereksinim duyuyor. Onları Amazon yardım sayfasında bu  linkiyle  bulabilirsiniz.

Benim yanımdan, Amazon alışveriş yapanların ürünlerinizi satın almadıklarını, onlar için yaptıklarını satın aldıklarını eklemek isterim..Fotoğraflarla Amazon listeleme optimizasyonunuza akıllı bir yaklaşımınız varsa, gerçek değerlerini göstermek için ürünlerinizin farklı kullanım örneklerini gösterebilirsiniz. Ayrıca, kalite ve benzersizliğe önem verilmelidir. Eşyalarınızın fotoğraflarını çekmek için profesyonel bir fotoğrafçı tutmak daha iyi.


  •  Bullets 

Eğer potansiyel müşteri sattığınız şeyle ilgileniyorsa, ikinci şey Başlıktan sonra gözlemlemek mermi noktalarıdır. Kullanıcıların bazı inandırıcı ve ayrıntılara ihtiyacı var, bu yüzden mermi puanlarınıza bakıyorlar. Onlara en doğru biçimde tüm ürün özelliklerini sağlamanız gerekir. Dahası, hedeflenen arama terimlerinizi stratejik olarak kullanabileceğiniz doğru bir yer. Ancak, doğal olmayan görünecek ve şüpheli Amazon'u artırabileceğinden, mermilerinizi çok fazla anahtarla aşırı yüklemeyin. İlk üç kurşun üzerinde, özellikle de mobil cihazlardan en çok okunabilen öğelerden bir vurgu yapın. Sadece sattığınız eşyanın özelliklerini sıralamayın ancak birincil yararlarından bir vurgu yapın.

Öyleyse, ürününüzün algılanan menfaatleri araştırmacıdan çok, paralarını değerlendiyse, satın alırlar.

  •  Anahtar Kelimeler 

Bu paragrafın anahtar kelime araştırma ve kullanımına ayrılmış olması gerektiğini düşünüyorum. Hedeflenen arama terimlerinizi bir piramit olarak dahil etmeyi öneriyorum. En üst katmanda kurşun arama terimleriniz yer almalı ve bunları bir başlığa eklemek mantıklı olacaktır. Ardından, mermi puanlarınızdaki ve açıklamalarınızdaki anahtar kelimeler. Bu sözcükler de endekslenmektedir, bu nedenle alakalı olmalı ve çok fazla rekabetçi olmamalıdır. En düşük seviyede, diğer arama terimlerini gözlemleyebiliriz. Bu farklı bir takım.

Başlığınızı, mermi, açıklama ve fotoğraflarınızı oluşturmak, sonuçlarınızın% 80'inden sorumlu olacaktır. Bu nedenle, en iyi arama terimlerinizin buraya yerleştirilmesi gerekir. Ve henüz kullanılmamış bazı ek cümleleriniz varsa, bunları boşa harcamayın ve tamamlayıcı alanlara dahil etmeyin.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport