Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Amazon satış uzmanından hangi hizmetleri bekleyebilirsiniz?

Amazon'da ürün satışı konusunda yeni olanlar, çok fazla zorluklarla karşı karşıya kalabilir ve paralarını kaybedebilirler. Bu nedenle, kendinizi güvende ve bilgili hissedene kadar ilk kez Amazon satış uzmanıyla işbirliği yapmanız önerilir.

Amazon satış uzmanınızla olan işbirliğinizin süreci, işletmenizin doğasını ve birincil ticari amaçlarınızı belirlemek için bir danışma ile başlamalıdır. Bir uzman size güçlü bir pazarlama stratejisi kurmanıza ve Amazon'taki ilk adımlarınızı tartışmanıza yardımcı olmalıdır. Danışmanınız pazar niş araştırmalarınızı ve rekabetçi analizler yaparak ürününüzü ve hedef kitlenizi anlamanız gerekir. Bundan sonra, hangi hizmetlerin ve optimizasyon tekniklerinin işletmeniz için ideal olacağını tartışabilirsiniz.

Yeni başlayan tüccarlar ve Amazon satış uzmanları arasında bir işbirliği temeli var. Aşağıda, Amazon satıcı danışmanlık hizmetlerinde aramanız gereken en iyi nitelikleri tartışacağız.

Amazon danışmanlık hizmetleri için temel kurallar

  •  Amazon satış uzmanlarının yeterliliği ve sağladığı müşteri hizmetlerinin kalitesi 

Amazon'taki ürünlerin tanıtımıyla size yardımcı olacak biri arıyorsanız, deneyimini, pratik becerilerini ve son zamanlarda kaydedilen olumlu vakalarını kontrol etmeniz gerekir. Danışman, son danışmanlık faaliyetlerinin örneklerini size sunmalıdır. Muhtemelen Amazon'da veya kendi e-ticaret işinde bir işletme yürütme deneyimi vardır. Genel olarak, başarılarını kontrol etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, paranızı boşa harcama riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Müşteri hizmetleri kalitesi de önemlidir. İyi satıcı danışmanlık hizmetleri, saatinizi veya saatinizi boşa harcamayın. Sizi fırsatlardan haberdar ediyorlar ve olmadan yapabileceğiniz hiçbir şeyi satmıyorlar. Liste optimizasyonunda çalışmaya başlarlar ve Amazon varlığınızı mümkün olan en kısa sürede güçlendirirler. Dahası, size günlük raporlar ve açık iletişim hattı sağlarlar.

Mükemmel Amazon satış uzmanınız, Amazon arama motoru optimizasyonunda bir guru olmalıdır..Amazon SEO'un kendi kuralları ve taktikleri vardır ve standart arama motoru optimizasyonu kadar farklı çalışır.

Harika bir ürün listelemeniz olduğunu, ancak iyi dönüştürülmediğini düşünüyorsanız bile, muhtemelen fırsatlarınızı kaçırıyorsunuz ve zamanınızı boşa harcıyorsunuz demektir. Tecrübeli bir Amazon satış uzmanı, tüm Amazon şartlarına göre optimize ederek girişinize ikinci bir hayat verebilir. İyi yazılmış bir liste, başarınızın anahtarıdır. Bu nedenle, potansiyel müşteri ihtiyaçlarınızı akılda tutarak tasarımlamalısınız. Hedef kitlenizin arama sorgularıyla eşleşen anahtar kelimeleri oluşturmanız ve ürünlerinizi Amazon SERP'ye yükseltmeniz gerekiyor.

Satış danışmanınız size iş arama terimleriniz için en alakalı ve hedefli olanların bir listesini vermelidir. Amazon üzerinde gerçek bir itiş imkanı verebilecek kelimeler uzun kuyruklu değil rekabetçi arama terimleridir. Onları bulmak için sofistike bir pazar niş araştırması yapmanız gerekir.

Doğru anahtar kelimeler, satışlarınızı artırabildikleri, arama sıralamalarınızdaki listelemelerinizi artırabilecekleri ve yeni potansiyel müşteriler çekebilecekleri için işletmeniz için önemlidir.

Yani, Amazon SERP ürünlerini maksimum poz verecek çeşitli sıralama faktörlerini anlayan Amazon satış uzmanı bulmak önemlidir.

Danışman, profesyonel SEO yazılımının ne kadar doğru kullanıldığını bilmelidir. Tüm optimizasyon faaliyetleri verimli ve zaman olarak mümkün olmadığından manuel olarak yapılmalıdır -tüketen. Bu nedenle danışmanınız, işletmeniz için maksimum geliri elde etmek için en iyi Amazon araçlarıyla nasıl çalışacağınızı bilmelidir. Görüşme aşamasında gelecek Amazon satış danışmanı yetkinliğini kontrol etmelisiniz. Ona hangi Amazon araştırma araçlarını bildiğini ve onlarla nasıl çalışacağını sorun.

En iyi Amazon araştırma araçlarından şunu ayırt edebilirim:

  •  Semalt Auto SEO  Google'dan Amazon listenizdeki trafik);
  • Google Anahtar Kelime Planlayıcı (hedeflediğiniz anahtar kelimeler sıralamasını gösterir ve rekabetçi bir analiz yapmanızı sağlar);
  • AmzTracker (Amazon'daki ürün sıralamanızı izler, her hedeflenen anahtar kelimenin arama hacmini gösterir);
  • MerchantWords (anahtar kelimelerin arama hacmine ilişkin tahminler sağlar);
  • Marka itibar yönetimi.

Amazon satış uzmanınız itibar yönetiminin Amazon'daki başarınız için neden önemli olduğunu anlamalıdır. Size son müşterilerinizin olumsuz geri bildirimiyle nasıl çalışacağınızı ve meşru ve yanlış olan şikayetleri ayırt etme şeklinizi size öğretmelidir..Negatif incelemelerin yanı sıra düşük yıldız sıralaması, Amazon'daki SEO çalışmalarınızı harap edebilir. Bu yüzden onlardan nasıl kurtulacağınızı bilmek çok önemlidir.

Bu sorunu çözmek için kullanabileceğiniz en az üç kanıtlanmış yaklaşım var. Her şeyden önce, Amazon'un müşteri odaklı felsefesiyle gemide bulunabilirsiniz. İkincisi, negatif geri beslemeleri kalıcı olarak kaldırabilir ve negatif inceleme davalarınızı takip etmeye ikna edebilirsiniz. Bununla birlikte, bu yöntemin zaman alıcı olduğunu belirtmek gerekir. Üçüncüsü, markanızın birinin eline geçmesi için güçlü bir korumaya sahip olduğundan emin olun.

İyi bir Amazon danışmanı itibarınızı yönetmede veya sizin için her şeyin yapılmasında size yardımcı olabilir (muhtemelen ek bir fiyat karşılığıdır).

  •  Danışmanınız Amazon yönergelerini takip etmelidir 

İşinizi herhangi bir acıdan korumak için Amazon danışmanlık uzmanınızın tüm Amazon'u takip etmesini sağlamanız gerekir yönergeler ve en son çıkan tüm güncellemelere ayak uydurun.

Örneğin, 2016 yılından beri teşvik edilen incelemeler yasaktır. Bu, Amazon'un bu yasak etkinliklerle uğraştığınızı tespit etmesi durumunda, bunun için derecelendirmeler düşürmek veya hatta mahkemece cezalandırılacaksınız demektir.

Profesyonel Amazon satış uzmanı, tüm pazar yeniliklerinin farkında olmalı ve onlara göre pazarlama kampanyanızı oluşturmalıdır.

Amazon satış danışmanınız Satıcı Merkezi, Satıcı Merkezi ve Amazon A + içeriği ile nasıl çalışacağınızı bilmelidir. Amazon danışmanınız, birinci taraf ve üçüncü taraf satıcılar arasındaki fark, Amazon'daki önde gelen işletmeler için önemli bir bilgi olduğundan. Amazon işletme kampanyanızın alt satırında, Satıcı Merkezi veya Satıcı Merkezi için daha iyi nelerin çalışacağını belirlemelisiniz.

Bu platformlar, nakliye prosedürleri, ambalajlama gereksinimleri ve ödemeler de dahil olmak üzere birçok alanda farklılık göstermektedir. Dahası, bir tüccarın bulunduğu stok yönetiminde ve kontrol seviyesinde bir farklılık vardır. Amazon danışmanınız, bu Amazon programlarının tüm artılarını ve eksilerini bilmeli ve hangisinin sizin işletmeniz için en iyisi olduğunu size bildirmelidir.

Amazon'da ilk parti satıcı olarak çalışmaya karar verirseniz, satış danışmanınız size Amazon A + içeriği hakkında bilgi vermelidir. Bu tür içerik, gelişmiş metin seçeneklerine, video materyallerine, resimlere ve ürün listelemelerine erişim sağladığı için rakiplerinize göre avantajlar sağlayabilir.

Bu işlevler, dönüşümünüzü yükseltip Amazon Satın Alma Kutusu'nu kazanmanıza yardımcı olacaktır. Danışmanınızın profesyonel olması gereken yer budur.  

  • Amazon danışmanınız Amazon'daki reklamın değerini anlamalıdır 

Amazon, potansiyel müşterilerinize görünür olmanız için çok rekabetçi bir pazardır. özellikle bu platformda yeni iseniz, daha iyi optimize edilmiş listeye sahip olmanız gerekir. İşte bu nedenle reklamcılık, işletme bilincini artırmak ve daha fazla satış kazanmak için ihtiyaç duyduğunuz şeydir. Amazon'un sıralama özelliklerini anlayan Amazon satış uzmanı, reklamcılığın işinizi nasıl geliştirdiğini bilmelidir. Minimum yatırımlarla işletme gelirinizi nasıl en üst düzeye çıkaracağını biliyorsa harika bir uzman olmalı. Amazon Amazon Sponsorlu Ürünler adı verilen promosyon kampanyasına sahiptir.

  •  Kampanya ve sponsorlu ürünler için tıklayın

Bu program size Amazon pazarında eşyalarınızı reklam verme fırsatı verir, böylece arama sonuçları sayfasının en üstünde görünürler. Marka bilinirliğini ve ürünlerin görünürlüğünü iyileştirmenin en hızlı yoludur.


Amazon danışmanınız, bu programın özelliklerinden haberdar olmalı ve onu veya sizi kişiselleştirebilmelidir. Amazon danışmanınızın tıklama başı ödeme reklamcılığına ilişkin bilmeleri gereken bir diğer husus, Amazon'ın Sponsorlu Ürünler'de iyi performans gösteren ürünlerin organik sıralamasını artırmasıdır. Bu, Amazon reklam kampanyanıza akıllı bir yaklaşım sergiliyorsanız, önemli bir dönüşüm oranı ve sıralama artışı elde etmeniz anlamına gelir. Amazon pazarlama hizmetleri Amazon reklamcılık temasını devam ettirmek için satışları en üst düzeye çıkarmak için en güçlü araçtan bahsedilmeye değer - Amazon Pazarlama.

  • Hizmetler (AMS)
Bu araç, iyi optimize edilmiş bir listeleme ve iyi geliştirilmiş pazarlama kampanyanız olduğunda kullanılmalıdır. Ek bir satış tekniğini artıran ve tüccarlara reklamlar gösterme, rakipleri hedefleme ve bireysel müşterilerdeki Amazon veri mağazasına erişim alma olanağı veriyor. Amazon Pazarlama Hizmetleri, her öğe için tıklama başına ücreti belirlemek için bir açık artırma pazarını kullanır.
AMS ile hiçbir zaman birlikte çalışmayan tüccarlar, dikkate alması gereken bilgi miktarı hakkında sinirli hissedebilirler. İşte bu nedenle, Amazon danışmanı size mükemmel pazarlama fikirleri ve tavsiyeler sunan, bu görev için yardımcı olabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport