Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Zijn SEM en SEO essentieel voor kleine bedrijven?

Voordat u begrijpt hoe SEM en SEO helpen bij het promoten van kleine bedrijven, begin ik met de basis. Laten we de meest voorkomende definities voor beide bekijken.

Ten eerste wordt de Search Engine Marketing (SEM) ook wel de betaalde zoekresultaten genoemd omdat deze de kerncomponent is van de online aanwezigheid van praktisch elk modern bedrijfsproject. SEM omvat vaak de PPC-advertenties die direct worden weergegeven in de lijst met resultatenpagina's van zoekmachines (de SERP's), evenals de rest van betaalde advertenties die elders op andere webpagina's worden weergegeven voor retargeting. En het werkt op uw gemak: er is geen vaste prijs voor de reclameperiode, want elke keer dat uw advertentie een klik van de live gebruiker ontvangt, hoeft u alleen maar te betalen.

seo help for small business

De tweede belangrijke praktijk is de Search Engine Optimization (SEO), die een uitgebreide reeks acties omvat om een ​​hogere organische paginaclassificatie in de SERP's te krijgen. Meestal biedt SEO hulp bij het rangschikken van kleine bedrijven via primaire on-site-werken (zoals verbetering van inhoud en metadata) en off-site-taken die voornamelijk verband houden met het proces voor het bouwen van kwaliteitslinks. Sterker nog, hier kun je geen betaalde groei hebben om je organische ranglijst te verbeteren. Uiteraard wordt het aanvragen van een professionele SEO-hulp voor kleine bedrijfspromotie of een ander online project, ongeacht de omvang ervan, gewoonlijk door het bureau in rekening gebracht op basis van de schaal van de benodigde werken in elk geval.

Laten we dus terugkeren naar het hoofdpunt. En ik ga alles meteen duidelijk maken - zowel SEM als SEO zijn nu de onderwerpen van het allerhoogste belang voor het commerciële succes van elke website. Beide zijn nodig om de online zichtbaarheid van het bedrijf te verbeteren, het op de beste zoekresultaten te brengen en het bedrijf voor een breder doelpubliek te plaatsen. Op die manier zullen waarschijnlijk meer potentiële klanten de suggestie zien van Google (of ook Bing) en doorgaan met het bezoeken van de website van uw bedrijf.

seo for small business

Natuurlijk zijn zowel de Search Engine Marketing als de Search Engine Optimization nodig voor de best gerangschikte vooruitgang, elk zal zijn sterkste kanten laten zien in verschillende fasen van uw harde reis naar succes. Maar in dit korte antwoord wil ik meer aandacht besteden, met name over de manier waarop SEO kan helpen voor kleine bedrijven.

Ten eerste kunt u de zoekoptimalisatiediensten in alle omstandigheden volledig betaalbaar vinden. Ze kunnen op vrijwel elk marketingbudget worden afgestemd. Je kunt immers net zo goed veel basis-SEO zelf doen. Alles wat u nodig hebt om een ​​goede zoekoptimalisatie voor doe-het-zelfzaken te maken, levert echte resultaten op: een complete website hebben, zonder een cent te betalen (in tegenstelling tot SEM). Sta gewoon klaar om wat tijd te investeren om voldoende kennis te verzamelen voor het verbeteren van uw pagina-inhoud, het bouwen van betere interne koppelingen, het optimaliseren van de laadsnelheid van uw pagina, enz. Zelfs met een marketingbudget dat nul is, bent u vrij om uw positie te verbeteren met SEO, met name in lokale zoekresultaten, en betere kansen krijgen om door de juiste mensen te worden bezocht.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport