Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik SERP verbeteren met contentmarketing?

Momenteel is Google de grootste zoekmachine ter wereld met meer dan 67% van de wereldwijde zoekmachinemarkt. Elke dag openen miljoenen mensen Google om relevante informatie te vinden of een bestelling te plaatsen. Dientengevolge, loopt Google de digitale speelplaats die zoekmachine resultaten of SERP wordt genoemd.

Als vooraanstaande zoekmachine dicteert Google de regels voor alle website-eigenaren. Dus als u wilt rangschikken voor uw gerichte zoektermen, moet u alle Google-richtlijnen volgen, ongeacht hoe streng of veeleisend die regels lijken. Wanneer Google zijn ranking-algoritmen bijwerkt of de regels wijzigt, hebben online verkopers dit allemaal aangepast als ze hun SERP-marketing succesvol willen leiden.

serp marketing

Naast het naleven van de Google-regels, moet u ook enkele SERP-marketingstrategieën implementeren om uw siteclassificatie te beïnvloeden. Een van de meest effectieve technieken is contentmarketing. Het kan erg handig zijn in het vergroten van het verkeer, het genereren van leads, het mogelijk maken van verkoop en het bijdragen aan SEO. Als u een winnende contentmarketingstrategie kunt opbouwen, zullen uw siteposities door gerichte zoekwoorden stijgen op SERP. Het is een effect dat geen enkel bedrijf kan negeren.

In dit artikel vindt u enkele essentiële tips over hoe u uw sitepositie op SERP kunt beïnvloeden bij het implementeren van contentmarketingstrategieën.

SERP-marketingstrategieën

  • Google beloont kwaliteit en unieke inhoud

Volgens recente Google Panda Update hebben websites met een lage kwaliteit en inhoud die is geplakt, kunnen niet op SERP worden gerangschikt. Deze update is geassimileerd in het algoritme voor kernranking. Tegenwoordig dient dit algoritme als een belangrijke factor die van invloed is op hoe alle websites in SERP's gerangschikt staan. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw site-inhoud voldoet aan Panda-regels, u moet voortdurend de best mogelijke inhoud produceren en de kwaliteit van de onlangs gepubliceerde inhoud optimaliseren.

Er is geen on-site strategie die correct kan bestaan ​​zonder een constante inhoudsupdate. Door het genereren van nieuwe kwaliteitsinhoud verhoogt u de kansen van uw site om te worden getoond door uw potentiële klanten. Bovendien ontvangt Google het signaal dat je voortdurend informatie bijwerkt en je reputatie en autoriteit van je site verhoogt. Zorg ervoor dat u uw websitebezoekers voorziet van nieuwe en actuele inhoud die relevant is voor uw marktniche. De versheid van de inhoud fungeert als een ranking factor voor websites. Google beoordeelt het op publicatiedatum, inhoudsupdates, nieuwe pagina's, het aantal links naar de pagina en de hoeveelheid verkeer die de specifieke pagina heeft ontvangen.

seo content

  • Werk uw oude inhoud bij

Het is niet slim om uw oude inhoud te negeren, aangezien deze ook kan je waarde geven. Vooral als het nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid verkeer krijgt. Het is heel nuttig om verder te gaan dan de reeds geschreven inhoud naar nieuwe indelingen waarmee u uw inhoudswaarde kunt verbreden. Dat is de reden waarom het bijwerken van uw oude inhoud u kan helpen een onderwerp gedetailleerder te analyseren, door u toe te staan ​​meerdere soorten inhoud te maken zonder de waarde te verliezen of herhaaldelijk te worden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved