Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon-zoekwoorden te onderzoeken en correct te gebruiken?

Ik wil graag mijn artikelen en tutorials met het oog op Amazon-optimalisatie en marketing starten met de statistische gegevens, aangezien ik veronderstel dat cijfers alle twijfels wegnemen van degenen die nog steeds aarzelen of het de moeite waard is om hun bedrijf op dit handelsplatform te vestigen of niet.

Volgens de recente cijfers van de industrie is Amazon het toonaangevende e-retailplatform in de Verenigde Staten met bijna 136 miljard dollar in de netto-omzet van 2016. Vanaf het vierde kwartaal van 2016 hebben de online verkopers meer dan 310 miljoen actieve klantenaccounts wereldwijd gerapporteerd. Amazon wordt wereldwijd beschouwd als het meest waardevolle merk en zijn oprichter Jeff Bezos is de rijkste man ter wereld met een totale omzet van $ 91 miljard.

Weet je wat het betekent? Het betekent dat absoluut alle handelaren die hun producten op Amazon verkopen, een kans hebben om welvarend te zijn. De grootte van uw segment hangt af van het vinden en converteren van de zoekers die u vinden bij uw kopers. Een goede Amazon-optimalisatie en trefwoordenonderzoek kan beide problemen oplossen. Als uw Amazon-vermelding alle relevante relevante zoektermen en zoekvolumes met hoog volume bevat, krijgt u het hoogste aantal gebruikers dat u kunt vinden en kopen. Als uw vermelding te weinig geschikte en doelgerichte zoekwoorden bevat of als deze niet strategisch worden gebruikt, verliest u eenvoudig uw geld en potentiële klanten.

Daarom bespreken we in dit artikel hoe je een professioneel kernwoordenonderzoek kunt doen voor Amazon-bots, en integreer je ze tegelijkertijd in een verkoopexemplaar om het leesbaar en duidelijk te maken voor gemiddelde gebruikers.

Hoe strategisch gebruik van Amazon-zoekwoorden?

Als uw producten het gewoon goed doen op Amazon, verliest u waarschijnlijk enorme sommen geld. Als wat u verkoopt van hoge kwaliteit is, moet u het perfect doen op Amazon. Het is echter niet genoeg om foto's van je spullen te maken en een lijst te schrijven. U moet hard werken onder uw lijstoptimalisatie om het goed geconverteerd en verkoopgenererend te maken. Bovendien moet u de kwaliteit van uw klantenservice en levering verbeteren. Zoals de praktijk laat zien, winnen de verkopers die er alles aan doen om hun klanten tevreden te stellen, de meeste inkomsten op Amazon.

Laten we dus kort ingaan op de anatomie van Amazon-lijsten en de manieren om zowel robots als gebruikers tevreden te stellen.

Amazon-aanbieding bestaat uit de volgende secties: titel, prijs, opsommingstekens, beschrijving, foto's en referenties. Al deze secties zijn uw aandacht waard met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie.

  •  Titel 

De titel is het eerste dat Amazon-zoeker kan interesseren of disinteresseerd maken. Als u echter uw titel maakt, moet u niet alleen Amazon-zoekers in gedachten houden, maar ook Amazon-bots die producttitels scannen om de meest relevante resultaten in de zoekopdracht van de gebruiker te tonen.

Om aan de behoeften van zowel gebruikers als bots te voldoen, moet u relevante, beschrijvende en leesbare titels maken, inclusief daarin uw gerichte zoekterm, het type product, de grootte, kleur en andere belangrijke kenmerken.

Amazon biedt online verkopers de handleiding voor het optimaliseren van de titel. Deze zelfstudie wordt "Lijsten optimaliseren voor zoeken en bladeren" genoemd en u kunt deze hier vinden.

  •  Prijs 

Een ander belangrijk aspect van uw sterke aanwezigheid op Amazon is een concurrerend prijsbeleid. Prijs fungeert als Amazon ranking factor en geeft je de kans om een Buy Box te winnen. U kunt "verkoopprijs" en "uw prijs" vinden in Seller Central, wat uw kans is om een "deal" gevoel te creëren. Als uw item echter sober is, kan deze prijsschok niet kloppen. Wat je ook snijdt, zorg ervoor dat het er betrouwbaar uitziet. Zo lijkt de prijs van $ 200 tot $ 170 natuurlijk, terwijl de prijsdaling van $ 200 tot $ 55 ongelooflijk klinkt. Uw prijsaanbiedingen mogen de waarde niet in twijfel trekken of uw merk doen devalueren.

Om uw rang te verhogen en meer positieve beoordelingen te krijgen, kunt u een prijs lager dan gemiddeld plaatsen. Door verkoop te maken tegen lagere marges, verhoogt u uw kansen om Amazon Buy Box te winnen en de TOP-verkoper in uw niche te worden.

Bovendien is het redelijk om te overwegen om openbaar genoteerde couponcodes te creëren om uw vaste klanten bescheiden kortingen te bieden (bijv. Van 5% tot 20% korting). U kunt uw klanten belonen door meerdere artikelen te kopen en een korting op de tweede aankoop te geven.

  •  Foto's 

De kwaliteit van uw productfoto's speelt een belangrijke rol bij het kopen van klanten. Ze laten ze op uw vermelding klikken in plaats van anderen. Amazon heeft zijn vereisten voor de kwaliteit en de grootte van de foto's. Je kunt ze vinden op de helppagina van Amazon via deze link.

Van mijn kant wil ik eraan toevoegen dat Amazon-shoppers uw producten niet kopen, ze kopen wat het voor hen doet. Als u een slimme benadering hebt voor uw Amazon-advertentieoptimalisatie met foto's, kunt u verschillende gebruikscasussen van uw producten laten zien om hun echte waarde te tonen. Bovendien, besteed veel aandacht aan hun kwaliteit en uniciteit. Het is beter om een professionele fotograaf in te huren om foto's van je spullen te krijgen.

  •  Bullets 

Als uw potentiële klant geïnteresseerd raakt in wat u verkoopt, het tweede wat hij zal doen observeren nadat de titel opsommingstekens is. Gebruikers hebben wat overtuigingskracht en details nodig, daarom kijken ze door je bulletpoints heen. Je moet ze voorzien van alle producteigenschappen in de meest precieze vorm. Bovendien is het een juiste plaats waar u uw gerichte zoektermen strategisch kunt gebruiken. Overlaad je kogels echter niet met te veel trefwoorden omdat het er onnatuurlijk uit zal zien en Amazon verdacht kan maken. Maak een accent op de eerste drie kogels, omdat ze worden beschouwd als de meest leesbare, vooral van mobiele apparaten. Noteer niet alleen de kenmerken van het artikel dat u verkoopt, maar maak ook een accent op de belangrijkste voordelen ervan.

Dus, als de waarde van de gepercipieerde voordelen van uw product groter is dan dat van zoekers hun geld waarderen, kopen ze.

  •  Trefwoorden 

Ik denk dat die specifieke paragraaf gewijd moet zijn aan sleutelwoorden voor onderzoek en gebruik. Ik stel voor om je gerichte zoektermen als een piramide te beschouwen. Op de hoogste laag moeten uw leadzoektermen worden geplaatst en het is redelijk om deze in een titel op te nemen. Vervolgens de trefwoorden in uw opsommingstekens en beschrijving. Deze woorden worden ook geïndexeerd, daarom moeten ze relevant zijn en niet te veel concurrerend. Op het laagste niveau kunnen we andere zoektermen bekijken. Het is een andere set.

Uw titel, opsommingstekens, beschrijving en foto's maken 80% van uw resultaten. Dat is de reden waarom hier uw beste zoektermen moeten worden geplaatst. En als u enkele extra zinnen gebruikt die nog niet zijn gebruikt, verspil deze dan niet en voeg ze op aanvullende gebieden toe.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport