Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Hoe krijg ik een hoge PR-lijst met backlinks gratis?

Er zijn verschillende manieren om een ​​hoge PR-lijst met backlinks naar uw website te krijgen, zonder tegelijkertijd een dollar te betalen. Voor alles zijn er twee verschillende soorten links - dofollow en nofollow - die kunnen worden opgenomen in de hoge PR-lijst met backlinks van uw website. Dofollow-backlinks staan ​​voor permanente koppelingen die zijn ontworpen om de betrouwbaarheid van de website te verbeteren, in lijn met het genereren van meer webverkeer. Nofollow-backlinks zijn tijdelijke links die uitsluitend zijn gemaakt voor verkeersboost. Dus, wat maakt een hoge PR-lijst met backlinks? Laten we een paar van de beste manieren bekijken om het allemaal gratis te genereren.

high pr backlinks list

Verbroken koppelingen

Alles wat u nodig hebt om gebruik te maken van verbroken links is om waardevolle inhoud te hebben die het verdient. Ik bedoel dat je blogs of andere online bronnen kunt vinden met een hoge domeinautoriteit en paginarang. Het enige dat u nodig hebt, is zoeken naar degenen die relevant zijn voor dezelfde onderwerpdiscussie, of marktniche-matching met uw eigen bedrijf of schriftelijk onderwerp. Op die manier moet u met behulp van een Chrome-extensie of gratis online tools gebroken links detecteren om een ​​nieuwe backlink te suggereren voor een betere referentie. Stuur op het einde gewoon een vriendelijke e-mail naar de website of blog-eigenaar en wijs erop dat die verbroken link wordt vervangen door je eigen link. En het werkt, omdat beide partijen eerlijke wederzijdse voordelen zullen hebben..Houd er echter rekening mee dat zowel uw nieuwe inhoud als de bevestigings-e-mail goed en overtuigend genoeg moeten zijn om de bevestiging van de hele taak te bepalen.

Infographics

Een andere goede manier om een ​​hoge PR-backlinkslijst naar uw website te bouwen, is inclusief infographics in uw gewone tekstinhoud. Hoewel deze taak enigszins tijdrovend lijkt, is het eenvoudig toe te passen en zal het zeker lonend zijn. Zodra je een deel van je inhoud hebt omgezet in fijne infographics of een paar handige spreadsheets, laat het dan viral over voor het delen op alle populaire sociale websites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. Op die manier raad ik aan een van de volgende gratis te gebruiken online hulpmiddelen om u te helpen met infographics: Easel.ly, Picko Chart, Infor.am, Google Charts.

seo backlinks list

Directory Submission

Uw inhoud verzenden naar een aantal gerenommeerde directory's is de op twee na beste manier om een ​​hoge PR-backlinklijst te maken voor uw website. En er zijn ontelbaar veel pagina's met een hoge rangorde op het web, dus u zult nauwelijks problemen ondervinden om de juiste plaats te vinden om kwaliteitslinks te verdienen. Houd er echter rekening mee dat voordat u uw inhoud indient, u op het volgende moet letten:

  • Beknibbel niet op het investeren van uw tijd en moeite in het schrijven van waardevolle en unieke artikelen;
  • nooit bedriegen met enige vorm van plagiaat of irrelevante inhoud - dat zou nauwelijks werken;
  • altijd een dubbele controle om te begrijpen of een map redelijkerwijs vertrouwd kan worden;
  • elke betaalde directory moet op korte termijn worden achtergelaten - zelfs als u wordt beloofd dat u onmiddellijke resultaten ziet;
  • vermijd alle onbekende of net gelanceerde mappen - ze zijn hoogstwaarschijnlijk gehackt of opgelicht;
  • let goed op het hele directory-formulier voordat je het invult met alle nodige details.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved