Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Wat zijn de manieren om de backlinks te bepalen?

Dit artikel is gewijd aan het thema van verbindingskwaliteit. We bespreken de manier waarop Google de kwaliteit van inkomende links evalueert en hoe u de kwaliteit van links in uw campagne voor het maken van links kunt meten. Deze aspecten van zoekmachineoptimalisatie zijn van fundamenteel belang om een ​​kwaliteitskoppelingsprofiel te creëren. Er zijn tal van voordelen van het verkrijgen van kwaliteitskoppelsap op uw site. Allereerst vergroot u uw merkbekendheid binnen uw nichemarkt en op het web in het algemeen. Bovendien hebben dofollow backlinks link-juice naar uw site. Als ze afkomstig zijn van hoge gezaghebbende webbronnen, kunnen ze de positie van uw webpagina verhogen en veel nieuwe klanten aantrekken.

Het is essentieel om de kwaliteit van links die naar uw site verwijzen te kennen, omdat deze backlinks als een rankingfactor fungeren en uw siteniveau op de pagina met zoekresultaten kunnen verbeteren of al uw SEO-inspanningen kunnen verwoesten. In onze dagen worden niet alle backlinks gelijk behandeld. Er zijn veel spammers en fraudeurs die proberen om zoekmachines te gamen en links te krijgen op verschillende niet-biologische manieren. In plaats van alleen het aantal externe links te berekenen die naar een webpagina verwijzen, evalueert Google ook de kwaliteit van inkomende links. Meer precies houdt Google rekening met autoriteit, relevantie, positie en redactionele aard van alle links die naar uw site verwijzen.

Daarom moet u zorgvuldig de linkperspectieven bekijken, omdat de slechte links uw merkreputatie kunnen schaden en een lagere rangorde kunnen veroorzaken. Google bestraft webbronnen die zijn richtlijnen voor webmasters overtreden met spam-links van lage kwaliteit. Dat is de reden waarom als u inkomende links van slechte kwaliteit naar uw site hebt opgemerkt, u de Google Disavow-tool moet implementeren om ze niet beschikbaar te maken voor zowel zoekrobots als gebruikers.

Laten we enkele methoden bespreken die Google gebruikt om de backlinkscore te bepalen.

Aspecten waar Google rekening mee houdt bij het bepalen van de score van backlinks.

Domeinstructie, paginabezit en PageRank

Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de kwaliteit van de inkomende links is de autoriteit van de webbron waarvan ze afkomstig zijn. Het PageRank-model is gebaseerd op link equity en linkflow. Hoe hoger de autoriteit van de site, hoe waardevoller linkensap u via een backlink zult verkrijgen.

Om een ​​autoriteit te berekenen van de startpagina of webbron kunt u de Semalt Web Analyzer of Moz Tool gebruiken.Met behulp van deze hulpmiddelen kunt u de domeinautoriteit en de paginabevoegdheid van een webbron bepalen. Voor elke gegeven URL krijgt u een score van 1 tot 100. Hoe hoger deze meetgegevens, des te waardevoller de link.

Bovendien kunt u een autoriteit van inkomende links controleren met behulp van Majestic SEO software. Deze software zal u voorzien van statistieken als "Trust Flow" en "Citation Flow." In een complex tonen deze parameters u een koppelingsbevoegdheid van de URL Als beide statistieken zijn, des te waardevoller zal een link van deze site zijn.

Relevantie van het contentstuk of de webbron

Google wordt tegenwoordig intelligenter en kan gemakkelijk een bronwebinhoud relevant vinden voor de inkomende link die erin wordt geplaatst. Dit kan worden verklaard door het primaire doel van Google om niet alleen hoge kwaliteit te leveren, maar ook maximaal relevant te zijn voor zoekopdrachten van gebruikersquery's.

Google evalueert de actuele relevantie van een webbron via de inkomende links en de ankerteksten van deze links. Daarom moet u bijzondere aandacht besteden aan de relevantie van uw ankertekst. Gebruik uw merknaam of hoogvolume-trefwoord als ankertekst voor uw link.

Het verkrijgen van backlinks van relevante webbronnen die nauw aansluiten bij het onderwerp van uw eigen domein zal uw positie op de positie van uw site verbeteren voor bepaalde zoektermen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved