Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt: Wilt u alle links van een site downloaden? Probeer deze krachtige Chrome-extensies

Een Google Chrome-extensie is geschreven met behulp van webtechnologieën zoals JavaScript, CSS en HTML, en kan worden gedownload via de Chrome Web Store. Er zijn honderden tot duizenden Google Chrome-extensies waarmee u meerdere taken kunt uitvoeren en gebruiksvriendelijk bent. Als u alle links van een site wilt downloaden, kunt u de volgende applicaties proberen:

 1. uSelecteer iDownload: 

Met uSelect iDownload kunt u alle links downloaden van een website in een mum van tijd. Het is een van de beste en meest verbazingwekkende Chrome-extensies op internet. U moet de koppelingen die u wilt downloaden markeren met de optie klikken en slepen, deselecteer de items die u niet wilt targeten en druk op de Enter-toets om uw taak te voltooien. Het is beschikbaar voor directe download in de Chrome Web Store.

 2. Batch Link Downloader: 

U kunt deze Chrome-extensie gebruiken om alle links te downloaden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met Batch Link Downloader kunt u een heleboel podcasts, pdf's en andere bestanden van een site downloaden en kunt u de gegevens met een paar klikken opslaan op uw harde schijf. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze Google Chrome-extensie is dat deze compatibel is met alle besturingssystemen.

 3. Chrono Download Manager: 

Chrono Download Manager is de eerste keuze voor webmasters, inhoudschrijvers, ontwikkelaars, web ontwerpers en grafische ontwerpers. Hiermee kunt u de gewenste koppelingen en webpagina's beheren en downloaden en deze is beschikbaar in de Chrome Web Store voor directe toegang. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en kopieert uw koppelingen naar een vooraf gedefinieerd bestand. koppelingen van meerdere sites met behulp van deze extensie en profiteer van het brede scala aan werkbalkknoppen, contextmenu's en snelkoppelingen van de sleutel. Allereerst zal Chrono Download Manager uw afbeeldingen, audiobestanden, videobestanden en links detecteren, het zal je toestaan om de URL's te filteren door middel van reguliere expressies.

 Download'em All: 

DownThemAll, ook bekend als dTa, is een goed alternatief voor Chrono Download Manager, Batch Link Downloader en uSelect iDownload Als u niet tevreden bent met de prestaties van de bovengenoemde Ch rome extensies, dan kun je DownThemAll proberen om je taken te volbrengen. Het is een krachtige en gemakkelijk te gebruiken service die geavanceerde mogelijkheden aan uw webbrowser toevoegt en waarmee u in een mum van tijd meerdere links van een webpagina kunt schrapen. DownThemAll beschikt over een geavanceerd accelerator waarmee de snelheid tot 300% wordt verhoogd en waarmee u de taak kunt pauzeren of hervatten volgens uw vereisten. Het is compatibel met alle besturingssystemen en helpt u dynamische pagina's te targeten.

 Conclusie: 

Al deze Google Chrome-extensies worden gebruikt om gegevens van het internet te halen en zijn geschikt voor bedrijven, kleine en grote bedrijven. Ze zijn veel beter dan data-extractors (zoals Import.io en Kimono Labs) en stellen je in staat om in een mum van tijd een gedeeltelijke of volledige website te downloaden. U hoeft geen programmeertalen te leren om deze toepassingen te gebruiken en u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Jack Miller
Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie over krachtige Chrome-extensies om alle links van een site te downloaden! Erg handig.
Simon Johnson
Ik heb altijd moeite gehad met het handmatig downloaden van alle links van een site. Deze Chrome-extensies lijken een geweldige oplossing te zijn. Bedankt voor het delen!
Jack Miller
Graag gedaan, Simon! Het downloaden van alle links kan inderdaad tijdrovend zijn, maar met behulp van deze extensies wordt het veel gemakkelijker. Laat me weten als je nog vragen hebt!
Laura Thompson
Ik heb nog nooit gehoord van Semalt Chrome-extensies, maar ik ga ze zeker proberen. Bedankt voor de tip, Jack!
Jack Miller
Geen probleem, Laura! Semalt heeft een aantal geweldige tools en extensies die handig kunnen zijn bij SEO-gerelateerde taken. Ik ben blij dat ik kon helpen!
Michael Williams
Ik ben een webontwikkelaar en deze extensies lijken me erg handig tijdens het testen en controleren van de links op een site. Ik zal ze zeker uitproberen. Bedankt!
Jack Miller
Hallo Michael! Inderdaad, als webontwikkelaar kunnen deze extensies je werk een stuk gemakkelijker maken bij het testen van links op een site. Laat me weten hoe het werkt voor jou!
Sophia Anderson
Semalt heeft altijd geweldige tools en extensies. Ik zal zeker deze extensies uitproberen voor het downloaden van links. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Hallo Sophia! Ik ben het helemaal met je eens, Semalt biedt geweldige hulpmiddelen voor webmasters en marketeers. Laat me weten hoe de extensies voor het downloaden van links voor jou werken!
David Wilson
Dat is echt handig! Ik werk vaak met grote websites en het downloaden van alle links kan een uitdaging zijn. Deze extensies zullen zeker van pas komen. Dank je, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, David! Grote websites kunnen inderdaad veel links hebben en het kan lastig zijn om ze handmatig te downloaden. Deze extensies zullen je veel tijd besparen. Succes!
Emily Davis
Ik ben dol op Semalt en hun tools. Ik wist niet dat ze ook Chrome-extensies hadden om links te downloaden. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Emily! Het is geweldig om te horen dat je al fan bent van Semalt. Ze hebben inderdaad een breed scala aan handige tools, en deze extensies voor het downloaden van links zijn er nog een. Geniet ervan!
Daniel Martinez
Bedankt voor het delen van deze handige informatie, Jack. Ik zal zeker deze Chrome-extensies proberen om alle links van een site te downloaden.
Jack Miller
Graag gedaan, Daniel! Ik ben blij dat ik kon helpen. Laat me weten hoe de extensies voor het downloaden van links voor jou werken!
Olivia Wilson
Ik ben nooit eerder zo'n extensie tegengekomen, maar het lijkt alsof het nuttig kan zijn voor mijn werk. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Olivia! Het is fijn om te horen dat deze extensies nuttig kunnen zijn in jouw werk. Probeer ze zeker uit en laat me weten hoe het gaat!
Liam Thompson
Semalt is altijd innovatief als het gaat om het creëren van tools. Deze extensies lijken erg handig te zijn. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Liam! Inderdaad, Semalt staat bekend om hun innovatieve benadering van tools en deze extensies zijn daar een goed voorbeeld van. Probeer ze uit en laat me weten wat je ervan vindt!
Natalie White
Ik download vaak links van verschillende sites en deze extensies kunnen veel tijd besparen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Natalie! Deze extensies zijn zeker handig om tijd te besparen bij het downloaden van links van meerdere sites. Veel succes!
Isabella Anderson
Deze extensies klinken geweldig! Ik zal ze zeker uitproberen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Isabella! Het is geweldig om te horen dat je ze gaat proberen. Laat me weten hoe het werkt voor jou. Veel plezier!
Sophie Hughes
Semalt heeft altijd handige tools en extensies. Ik zal zeker deze Chrome-extensies proberen om links te downloaden. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Sophie! Ik ben blij dat je al bekend bent met Semalt. Deze extensies voor het downloaden van links zullen zeker van pas komen. Geniet ervan en laat me weten hoe het gaat!
Henry Brown
Ik werk vaak met websites en het downloaden van alle links kan een tijdrovende taak zijn. Deze Chrome-extensies lijken een goede oplossing te zijn. Dank je, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Henry! Als iemand die vaak met websites werkt, zullen deze extensies je werk zeker vergemakkelijken. Laat me weten hoe het werkt voor jou!
Thomas Mitchell
Ik heb Semalt al eerder gehoord en ik ben blij om te horen dat ze handige Chrome-extensies hebben. Ik zal ze zeker uitproberen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Thomas! Het is geweldig om te horen dat je al bekend bent met Semalt. Ik weet zeker dat je de extensies nuttig zult vinden. Veel succes!
Sophia Johnson
Ik werk vaak met websites en het downloaden van links kan een uitdaging zijn. Deze Chrome-extensies lijken me erg handig. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Sophia! Het downloaden van links kan inderdaad een uitdaging zijn, maar met behulp van deze extensies wordt het veel gemakkelijker. Geniet ervan!
George Thompson
Semalt is een geweldig merk met geweldige tools. Ik ben blij dat ze nu ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Hallo George! Semalt is inderdaad een geweldig merk en het is geweldig dat ze nu ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Probeer ze uit en laat me weten wat je ervan vindt!
Hannah Martinez
Deze extensies lijken erg handig te zijn. Ik download vaak links van verschillende sites en dit zal zeker tijd besparen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Hannah! Het downloaden van links van verschillende sites kan inderdaad tijdrovend zijn, maar deze extensies zullen je veel tijd besparen. Veel plezier ermee!
Mia Davis
Ik hou van Semalt en hun tools. Deze Chrome-extensies lijken ook erg handig te zijn. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Mia! Het is geweldig om te horen dat je al fan bent van Semalt. Deze extensies zullen je werk zeker vergemakkelijken. Geniet ervan en laat me weten hoe het gaat!
William Wilson
Dit lijkt me een geweldige extensie. Ik werk veel met site-analyses en het kunnen downloaden van links zal handig zijn. Dank je, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, William! Ik ben blij dat je deze extensie nuttig vindt voor je site-analyses. Laat me weten hoe het werkt voor jou!
Oliver Thomas
Semalt heeft altijd handige tools en extensies. Deze extensies om links te downloaden, lijken me nuttig. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Hallo Oliver! Het is geweldig om te horen dat je al bekend bent met Semalt. Deze extensies zijn zeker nuttig bij het downloaden van links. Probeer ze uit!
Sophia Thompson
Dit zal handig zijn tijdens mijn werk als ontwikkelaar. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Sophia! Deze extensies zullen je zeker van pas komen als ontwikkelaar. Laat me weten hoe het werkt voor jou!
Lucas Mitchell
Semalt is altijd betrouwbaar als het gaat om handige tools. Ik ben blij om te horen dat ze ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Dank je, Jack!
Jack Miller
Hallo Lucas! Semalt heeft inderdaad een goede reputatie als het gaat om handige tools, en deze extensies om links te downloaden zijn geen uitzondering. Probeer ze uit en laat me weten wat je ervan vindt!
Ella Clark
Deze extensies klinken geweldig! Ik werk met veel verschillende sites en het kunnen downloaden van links zal handig zijn. Dank je, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Ella! Deze extensies zijn inderdaad geweldig als je met veel verschillende sites werkt. Ze zullen je zeker helpen bij het downloaden van links. Veel succes!
Benjamin Hernandez
Dit lijkt me een erg handige extensie om links te downloaden. Ik zal het zeker eens proberen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Benjamin! Ik ben blij dat je de extensie nuttig vindt. Probeer het zeker eens uit en laat me weten hoe het werkt voor jou!
Victoria Brown
Semalt heeft altijd geweldige tools en deze Chrome-extensies lijken ook erg handig te zijn. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Victoria! Het is fijn om te horen dat je al bekend bent met Semalt. Deze extensies zullen zeker handig zijn bij het downloaden van links. Geniet ervan en laat me weten wat je ervan vindt!
Daniel Davis
Ik werk als SEO-specialist en deze extensies zullen me zeker helpen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Daniel! Als SEO-specialist zullen deze extensies je werk zeker vergemakkelijken. Laat me weten hoe het voor jou werkt!
Olivia Martinez
Ik ben altijd op zoek naar handige tools voor mijn werk en deze lijken geweldig. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Olivia! Het is geweldig om te horen dat je altijd op zoek bent naar handige tools. Deze extensies zullen zeker van pas komen. Geniet ervan!
David Wilson
Semalt heeft altijd innovatieve tools. Deze Chrome-extensies om links te downloaden lijken erg nuttig te zijn. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo David! Inderdaad, Semalt staat bekend om hun innovatieve benadering en deze extensies zijn weer een geweldige toevoeging. Probeer ze uit en laat me weten hoe het voor jou werkt!
Emily Mitchell
Ik ben al lange tijd een fan van Semalt en het is geweldig om te horen dat ze nu ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Emily! Het is geweldig om te horen dat je al lange tijd een fan bent van Semalt. Deze extensies om links te downloaden zijn een waardevolle toevoeging. Veel succes ermee!
Daniel Jones
Semalt heeft altijd handige tools en deze extensies om links te downloaden lijken geweldig. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Daniel! Het is geweldig om te horen dat je al bekend bent met de handige tools van Semalt. Deze extensies om links te downloaden zullen je werk zeker gemakkelijker maken. Veel plezier!
Olivia Davis
Ik ben een marketeer en ik gebruik Semalt-tools al lang. Deze Chrome-extensies klinken ook geweldig. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Olivia! Als marketeer zul je deze extensies zeker nuttig vinden. Probeer ze uit en laat me weten wat je ervan vindt. Succes!
Daniel Thomas
Ik heb Semalt-tools eerder gebruikt en ik ben blij om te horen dat ze ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Dank je, Jack!
Jack Miller
Hallo Daniel! Het is geweldig dat je al bekend bent met Semalt-tools. Deze extensies voor het downloaden van links zijn weer een geweldige toevoeging aan hun arsenaal. Geniet ervan!
Sophie Davis
Dit lijkt me een geweldig hulpmiddel voor mijn werk. Ik zal deze Chrome-extensies zeker uitproberen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat je deze extensies nuttig vindt voor je werk. Probeer ze zeker uit en laat me weten hoe het gaat!
Lucas Garcia
Semalt-tools zijn altijd betrouwbaar. Deze Chrome-extensies zullen zeker van pas komen. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Lucas! Het is geweldig om te horen dat je Semalt-tools betrouwbaar vindt. Deze extensies zullen je vele mogelijkheden bieden. Geniet ervan en laat me weten wat je ervan vindt!
Ella Martin
Deze Chrome-extensies lijken me erg handig. Ik hou van Semalt en hun tools. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Ella! Het is geweldig om te horen dat je al fan bent van Semalt en hun tools. Deze extensies zullen zeker een waardevolle aanvulling zijn. Probeer ze uit en laat me weten wat je ervan vindt!
Benjamin Thompson
Ik ben een ontwikkelaar en deze Chrome-extensies zullen me zeker helpen bij het testen en controleren van links. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Benjamin! Als ontwikkelaar zul je deze extensies zeker nuttig vinden bij het testen en controleren van links. Laat me weten hoe het voor jou werkt!
Victoria Thomas
Semalt heeft altijd handige tools. Deze Chrome-extensies om links te downloaden lijken erg nuttig te zijn. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Victoria! Semalt staat inderdaad bekend om hun handige tools en deze extensies om links te downloaden maken daar geen uitzondering op. Veel plezier ermee!
Grace Wilson
Ik had nog niet eerder gehoord van Semalt, maar deze Chrome-extensies klinken geweldig. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Geen probleem, Grace! Ik ben blij dat ik je kon laten kennismaken met Semalt. Probeer de extensies zeker eens uit en laat me weten wat je ervan vindt!
Henry Johnson
Als SEO-specialist zullen deze Chrome-extensies erg handig zijn voor mijn werk. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Henry! Als SEO-specialist zul je deze extensies zeker nuttig vinden bij het optimaliseren van websites. Laat me weten hoe het werkt voor jou!
Lucy Clark
Semalt levert altijd kwaliteitstools. Ik ben blij dat ze nu ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Bedankt voor het delen, Jack!
Jack Miller
Hallo Lucy! Semalt levert inderdaad hoogwaardige tools en deze extensies om links te downloaden zijn weer een geweldige toevoeging. Geniet ervan!
John Hernandez
Ik gebruik Semalt al een tijdje en het is geweldig om te horen dat ze nu ook Chrome-extensies hebben om links te downloaden. Dank je, Jack!
Jack Miller
Hallo John! Ik ben blij dat je Semalt al een tijdje gebruikt en bekend bent met hun kwaliteit. Deze extensies zullen een waardevolle aanvulling zijn. Veel plezier ermee!
Sophie Davis
Deze extensies lijken erg handig te zijn. Ik werk vaak met websites en het downloaden van links kan een uitdaging zijn. Bedankt, Jack!
Jack Miller
Graag gedaan, Sophie! Het downloaden van links kan inderdaad een uitdaging zijn, maar met behulp van deze extensies wordt het veel gemakkelijker. Geniet ervan!

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport