Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
login ou enregistrement
Q&A
Question Center →

MySQL TokuDB: de beste opslag-engine voor het opslaan van geschraapte gegevens - Semalt Expert

Geschaafde gegevens kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder marketing en prijsanalyse. In webschroot is het verkrijgen van gegevens van het web net zo belangrijk als het opslaan van de gegevens in indelingen die gemakkelijk kunnen worden gelezen en verwerkt. In deze zelfstudie over scraping leert u welke criteria moeten worden gebruikt bij het kiezen van de beste opslagoplossing voor opgehaalde gegevens.

Wat is webschrapen?

Webscraping is een techniek voor het ophalen van grote hoeveelheden gegevens van websites en webpagina's. Het proces van webschrapen omvat het gebruik van een scraper (een klein geautomatiseerd script dat wordt gebruikt voor het crawlen en extraheren van gegevens van doelsites) om informatie op te halen van websites in leesbare formaten.

Opslagvereisten

  •  Schijfruimte 

De ruimte op uw schijf bepaalt de effectiviteit van uw opslaglocatie. De technologie is aan het veranderen en binnenkort hebt u een solid-state drive (SSD) nodig om de geschraapte gegevens op te slaan. SSD-schijf is niet alleen snel, maar ook zeer betrouwbaar. Laat geen gegevens die zijn opgehaald van websites uw harde schijf (HDD) laten crashen, ga voor de SSD-schijf en geniet van permanente gegevensopslag.

  •  Schaalbaarheidsfactor 

Het opslaan van gegevens van duizenden terabytes kan irritant zijn. Daarom hebt u een efficiënte opslaglocatie nodig om te slagen in uw scrapingprojecten. Laat opslaglimieten uw webschrapingprojecten niet in gevaar brengen. Uw opslagengine moet de mogelijkheid bieden om grote sets gegevens te verwerken.

  •  Verwerkingskader 

Het belangrijkste aspect van webschrapen is het verwerkingsraamwerk dat u de mogelijkheid biedt grote hoeveelheden gegevens te verwerken in een fantastische snelheid. Een uitstekende opslag-engine moet grote hoeveelheden gegevens kunnen doorgeven aan de processor.

  •  Mogelijkheid om grote sets tabellen te verwerken 

Bij het schrapen wordt aangeraden om met afzonderlijke tabellen te werken om de verwerking te vergemakkelijken en te versnellen. U moet uw schrapende proces begrijpen voor duurzame resultaten.

Magazijnmotoren waarmee rekening moet worden gehouden

 MyISAM - MyISAM is een opslagmechanisme dat wordt gebruikt voor kleinschalige schraapprojecten. In feite kan het miljoenen records aan. Houd er echter rekening mee dat MyISAM geen functies "Limiet" en "Verwijderen" ondersteunt. Het ondersteunt ook de "Comprimeer" functie niet, een functie die niet moet worden gebruikt op geschaalde gegevens.

 InnoDB - InnoDB is een opslagsysteem met een ingebouwde compressiefunctie. Deze opslagengine werkt het beste voor kleinschalige webkrabber.

 TokuDB - TokuDB is verreweg de beste opslagmachine die u kunt gebruiken. De engine bestaat uit DDL-zoekopdrachten (Date Definition Language) waarmee snel de structuren worden gedefinieerd die in een database worden gebruikt. Als u fan bent van het gebruik van compressies op tabelniveau, is TokuDB de opslaglocatie die u moet overwegen.

Als u werkt aan het ophalen van grote hoeveelheden informatie van statische sites, is MySQL TokuDB de beste opslagoplossing die u kunt gebruiken. Deze opslag-engine is een combinatie van schaalbaarheid, snelheid en verwerkingscapaciteiten, vandaar de beste opslagoplossing om uw geschraapte gegevens op te slaan!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport