Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
login ou enregistrement
Q&A
Question Center →

Ürününüzü Amazon'da aranan TOP'lardan biri haline getirmek için nasıl?

Asla Amazon'ınızı etkileyen temel üç faktörün ne olduğunu merak ettiniz mi? İlişki, dönüşüm oranı ve ürün yetkisi vardır. Bu makale, bu birincil sıralama faktörlerinin iyileştirilmesine yönelik yöntemlerle ilgilidir. Ürün sayfasının alakasını nasıl artıracağınızı, Amazon ürünlerinin dönüşüm oranını nasıl artıracağınızı ve marka yetkinizi nasıl artırabileceğinizi tartışacağız.

Ürün sayfasının ilgisini arttır

Amazon, araştırmacıların deneyimini ve araştırmacılarını ilgilendirir. onların sorgularının arama sonuçlarına en uygun olanını vermeye çalışır. Amazon SERP'deki liste sıralamanızı etkileyen temel unsurlardan biridir. Bu nedenle, aşağıdaki yönleri dikkate alarak, liste optimizasyonunuza önemli önem vermeniz gerekir:

  • Başlık

Başlık, Amazon'un araştırmacılarının gözlemleyebilecekleri ilk şeydir arama sonuçları sayfasında. Muhtemelen çok sayıda ürün ayrıntıları ve özellikleriyle Amazon'da uzun ve okunamayan başlıkları gördünüz. İster inanın ister inanmayın, bu tür kitaplar Amazon'da kısa ve kesin başlıklardan daha üst sıradadır. Burada, Amazon'un kitabınızı nasıl potansiyel müşterilerinizden daha fazla kabul edeceği konusunda daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Başlığınızı olabildiğince çok sayıda arama terimiyle doldurabilirsiniz; o kadar çok, daha iyi. Bunu yaparak, başlığınızı açıklayıcı hale getireceksiniz ve hem Amazon tarayıcılarını hem de araştırmacıları cezbedeceksiniz.

  • Bullet points

Bu bölüm, müşterilere ürün hakkında mümkün olan tüm bilgileri vermek için kullanılır. Potansiyel müşterilerin isteyebileceği olası tüm soruları cevaplamak için açıklayıcı bölümleri doldurmanız gerekir. Üstelik, hedeflediğiniz anahtar kelimeleri oraya eklemek mantıklıdır.


  • Açıklama

Ürün açıklaması daha önce bahsedilen fonksiyonun uzantısı olarak adlandırılan bir uzantıdır Ayrıca, ürün tanımlamalarınıza alakalı ve hedefli arama terimleriyle de ulaşmanız gerekir.İyi bir şekilde tanımlanmış açıklama, Amazon arama sonuçlarının TOP'u için biletinizdir.

Kural olarak, kullanıcılar markalı arama sonuçlarını tek tek perakendeci tekliflerinden daha sık tıklama eğilimindedirler.Ayrıca, bazı kullanıcıların belirli markalı ürünleri imalatçı numarasına göre aramış oldukları unutulmamalıdır.Özel müşteri kaybını önlemek için, Bu numara ürününüzün başlığına eklemek için kullanılır.

  • Teknik Özellikler

Özellikler başka bir önemli Amazon listeleme bölümünde bulunur, ürün işlevlerinden farklıdır Burada teknik ve fiziksel bilgileri içermelidir eşyalarınız, fi, ebat, ağırlık, renk, üretim tarihi, teknik özgül hakkında ations, etc.

  • Kategoriler

Amazon arama sonuçları kategori aralığına göre sunulmuştur. Bu nedenle ürününüzü ilgili kategorilere ve alt kategorilere eklemeniz gerekiyor. Potansiyel müşterilerinize görünür olma şansınızı artıracak ve satışlarınızı artıracaktır.

  • Arama terimi

Amazon, çevrimiçi ticaret acentelerine en az beş arama terimi alanı sağlıyor. En alakalı ve hedefli arama terimlerinizde ilginç olan her birinden yararlanmanız gerekir. Bununla birlikte, aşağıdaki hataları önlemelisiniz - tekrar eden kelimeler, eşanlamlılar veya alternatif yazımlar.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport