Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
login ou enregistrement
Q&A
Question Center →

Hoe werkt SERP-zoeken?

De pagina met zoekresultaten van zoekmachines (of SERP) is de pagina die verschijnt wanneer internetgebruikers hun zoekopdrachten in een zoekvak typen om een lijst met resultaten op te roepen. In dit artikel zal ik uitleggen hoe Google bepaalt welke sites op de resultatenpagina worden weergegeven. Ik zal ook enkele nuttige tips delen om uw ranking in de SERP's organisch te verbeteren. Dus laten we beginnen.

serp search

Het belang van lokale resultaten

Wanneer iemand op zoek is naar een lokaal resultaat of gewoon een vraag gebruikt die Google heeft geassocieerd met potentiële lokale intentie, ziet hij een kaart met geselecteerde lijsten bovenaan zijn resultaten. Hoewel deze resultaten vooral worden bepaald door de locatie van de gebruiker wanneer zijn zoekopdracht wordt ingevoerd, zijn er tal van mogelijkheden om uw lokale aanwezigheid te ondersteunen.

Voel de kracht van NAP

NAP staat voor naam, adres en telefoonnummer. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u deze informatie op uw site laat weergeven. Het plaatsen van NAP in kop- of voettekst is een uitstekend idee. Op deze manier maakt u het voor zoekmachines eenvoudiger om uw exacte fysieke locatie te bepalen.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat zoekmachines uw locatie begrijpen, is door uw bedrijfsvermelding van Google te claimen op Google Mijn Bedrijf.

Geavanceerde snippets van Google

Als u een zoekopdracht uitvoert met woordcombinaties zoals "Wat is," "Wanneer was" of "Hoe kan ik", dan ontdekt u mogelijk dat het niet nodig is om een bezoek te brengen een hulpbron om het antwoord te krijgen. In plaats daarvan ziet u een korte versie van wat u vraagt, in een klein vak boven aan de resultaten, de lay-out van Google Fragmenten.

Featured Snippets is een poging om een betere gebruikerservaring te leveren. Hoewel de vraag met onmiddellijkheid wordt beantwoord, hebt u nog steeds de mogelijkheid om dieper op het onderwerp in te gaan door op de koppeling op het Featured Snippet te klikken of door een van de resultaten op de pagina te selecteren.

Hoewel er geen manier is om te garanderen dat uw site de 'gekozene' van Google is voor een Featured Snippet, is er één tactiek die altijd helpt: vragen beantwoorden. Focus op het geven van informatieve en beknopte antwoorden op veelgestelde vragen. Hoe nuttiger antwoorden u genereert, hoe groter de kans dat u wordt weergegeven.

Relevante afbeeldingen en video's

Integratie van afbeeldingen en video's in de SERP's is een andere manier waarop Google zijn zoekresultaten heeft gediversifieerd. Zoals je misschien al hebt geraden, is Google de beslisser als het gaat om hoe en wanneer deze geïntegreerde resultaten moeten worden weergegeven. Zorg ervoor dat er verschillende inhoud is die op de juiste manier is gelabeld, vormt de basis voor opname. Deze stap vereist:

  • Het uitvoeren van een trefwoordonderzoek;
  • Analyseren waar afbeeldingen en video's moeten worden opgenomen;
  • Het genereren van inhoud die voldoet aan de behoeften van gebruikers.

Het hebben van alt-tags achter uw afbeeldingen kan Google ook helpen deze inhoud te vinden, waardoor deze een grotere kans krijgt om geretourneerd te worden voor deze zoekopdrachten.

seo optimisation

Conclusie

Uw eerste doel moet zijn om na te gaan welke soorten inhoud het meest logisch zijn op basis van uw doelgroep en zakelijke behoeften. Als je daarmee klaar bent, kun je je concentreren op het uitblinken op een bepaald gebied per keer. Diepgaand onderzoek helpt je erachter te komen waar je kansen liggen en hoe je ze kunt grijpen. Vroeg of laat zullen uw inspanningen vruchten afwerpen en wordt u beloond met een hogere SERP-rangorde.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport