Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
login ou enregistrement
Q&A
Question Center →

Kun je me vertellen wat de beste manier is om je website effectief te adverteren?

Hieronder ga ik proberen de belangrijkste aspecten van online promotie te bespreken om u te helpen vertrouwen te krijgen en vanaf het allereerste begin de beste manier te vinden om reclame te maken voor uw website. Voor alles beginnen we met de basisregel van bijna elke moderne online marketingcampagne. Of eigenlijk geen regel of richtlijn, maar slechts één simpele waarschuwing, om preciezer te zijn. Vermijd het koste wat het kost om uw bezoekers naar de startpagina te sturen. Op deze manier kunt u ze beter verzenden naar een bepaalde bestemmingspagina die is gemaakt en aangepast zodat deze eventueel een advertentie-doel van uw online project kan bereiken.

best way to advertise your website

Maar is er uiteindelijk een beste manier om reclame te maken voor uw website? Doe het met een puur geluidste bestemmingspagina! Idealiter moet uw bestemmingspagina zijn ingesloten met een aantal specifieke functies en specifieke advertentie-elementen, die uw potentiële klanten willen zien voor hun winkelervaring, bijvoorbeeld in uw online winkel.

Dus, hoe vorm je een nieuwe bestemmingspagina op de beste manier om je website te adverteren met een maximale effectiviteit? De juiste elementen hebben met een juiste plaatsing op uw bestemmingspagina! Laten we ze allemaal stap voor stap bekijken. Hieronder ga ik een kort overzicht voor elk geven, zodat u uw werken op bestemmingspagina's kunt prioritiseren.

  • Afbeeldingen worden gezocht door 76% van de kopers (op basis van de recente enquête). Dit feit wordt opnieuw bevestigd door Google en verhoogt nog steeds een afbeeldingslimiet die we op de SERP's laten zien. Aangezien het leeuwendeel van het winkelpubliek goed reageert op visuele inhoud, raad ik u aan de volgende items voor uw bestemmingspagina te gebruiken: productvermeldingen, merklogo's en verschillende meldingen, zoals prijsdalingen, productbeoordelingen, waarschuwingsbadges, enz. 
  • Productrecensies worden door bijna 70% van de klanten gezocht. Aan de ene kant is het daarom een goed idee om consistente klantrecensies te hebben die worden gehost op uw bestemmingspagina zelf. Van de andere kant, kunt u net zo goed enkele beoordelingen opnemen in PPC via speciale online-extensies die beschikbaar zijn in open access.
  • Concurrerende vergelijkingen voor uw product of dienst met die van uw leidende concurrenten worden door ongeveer 45% van de klanten gezocht. Laat dergelijke side-by-side vergelijkingen op uw bestemmingspagina's in een grafiek of spreadsheet weergeven om uw bezoekers op een zo natuurlijk mogelijke manier waardevolle gegevens te laten lezen.
  • Testimonials van voormalige klanten worden door 40% van de shoppers gezocht. Het hebben van deze op uw bestemmingspagina zou de beste manier kunnen zijn om reclame te maken voor uw website als er een opvallend verschil is dat uw product zich onderscheidt van uw markttegenstanders.

advertise your website

  • Livechat met een virtuele consultant is een MUST voor uw bestemmingspagina. Ik geloof dat het niet nodig is hier enige geschatte cijfers op te noemen, aangezien het duidelijk is dat dit item direct op uw bestemmingspagina wordt gehost, de beste manier wordt om reclame te maken voor uw website, vooral wanneer u in de winkelindustrie actief bent, waar elke potentiële klant vaak veel vragen heeft vragen.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport