Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Wat moet u weten over de verkoopwaarde van Amazon-producten?

Als u uw producten op Amazon verkoopt, weet u wat de prijs van succes is. Om buiten de drukte te blijven, moet u hard werken onder uw reputatie als een respectieve verkoper en uw productvermelding en klantenservice voortdurend verbeteren. Een hoge verkoopwaarde van het Amazon-product hebben, betekent meer verkeer, meer verkopen en een betere reputatie.

Laten we opsplitsen wat de Amazon-verkooprang betekent. Uw Amazon BSR is een statistiek die aangeeft hoe goed uw artikel wordt verkocht in vergelijking met zijn categorie. Als u bijvoorbeeld laarzen in kleding en accessoiresproductsecties verkoopt, worden uw schoenen gerangschikt tegen alle andere artikelen binnen deze twee productcategorieën. Deze gegevens bieden zowel Amazon-zoekers als verkopers een idee van de beste retailers binnen één categorie of subcategorie.

Aan de verkooprang van een product wordt een bepaald aantal toegekend. De beste nicheverkoper krijgt bijvoorbeeld # 1 rang. De verkooprang van elk product wordt elk uur bijgewerkt volgens de officiële Amazon-statistieken. In werkelijkheid kost het echter meer tijd om alle producten in een categorie te indexeren. U moet er dus rekening mee houden dat uw productrang elke dag zonder duidelijke reden op en neer kan schuiven.

Hoe de verkooprang van Amazon-producten verbeteren?

De conversie heeft een aanzienlijke invloed op uw verkooppositie voor Amazon-producten, dus u moet meer werken aan het aantrekken van geconverteerd verkeer naar uw vermelding dan onder verbetering van de zoekgegevens.

Met andere woorden, uw producten moeten goed worden gekocht als u uw verkooprang wilt verbeteren. Amazon legt de nadruk op het verkopen van geschiedenis in plaats van recensies of aanbiedingoptimalisatie. Als u echter gunstige zoekgegevens heeft, weet u zeker welk gebied u moet targeten. Bovendien kan het u helpen om niet te veel aandacht te besteden aan uw verkooprang.

De belangrijkste factor die uw rankingpositie aanzienlijk kan beïnvloeden, is wanneer uw nicheconcurrenten een betere verkoopperiode hadden dan u. U kunt dus een lagere verkooprang hebben omdat u niet zo goed presteerde als andere niche-gerelateerde producten in uw categorie. In dit geval moet u snel en efficiënt handelen. U kunt bijvoorbeeld uw prijs verlagen om meer potentiële klanten naar uw vermelding te trekken. Het kan dus in minder verkopen resulteren. Houd er echter rekening mee dat u regelmatig loyale klanten nodig hebt in plaats van onbedoelde aankopen.

Dus, als u regelmatig producten wilt verkopen, moet u de kwaliteit van uw spullen accentueren. Als u producten verkoopt die het beste aan hun eisen voldoen, zullen Amazon-kopers dit waarschijnlijk opmerken en u onderscheiden van de betrouwbare verkoper. Sommige klanten zijn bereid extra geld te betalen voor kwaliteitsproducten. Dat is de reden waarom het verbeteren van de kwaliteit van de detailhandelszaken u kan helpen om de verkooppositie van uw Amazon-product te verbeteren en de verkoop te stimuleren.

Een andere belangrijke factor bij het rangschikken is beschikbaarheid. Als uw voorraad altijd leeg is, kunnen consumenten uw product niet kopen. Als uw potentiële klanten uw producten niet kunnen bestellen, kunnen uw spullen niet concurreren met zijn categorie en een hoge verkooprang hebben.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport