Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Kun je me een slimme manier laten zien om de optimalisatie van de Amazon-productvermelding uit te voeren?

Om te beginnen, laten we eerlijk zijn: de enige slimme manier om met de optimalisatie van Amazon-productlijsten om te gaan, is het gezond houden van een goede shopperervaring (klanttevredenheid, concurrerende prijzen, schone verkoophistorie, juiste productindeling, etc.) en de belangrijkste technische aspecten van inhoud SEO. Meestal heeft elke zakenman die op Amazon verkoopt, een optimaliseringsstrategie voor de productvermelding nodig die moet worden uitgevoerd voor de hoofdsecties van de verkoperpagina, zoals Producttitel, Bullet-punten, Productomschrijving, Ondersteunende afbeeldingen en Backend-sleutelwoordsectie. Dus, hieronder ga ik me vooral richten op de belangrijkste aspecten van SEO voor Amazon-producten en content-optimalisatie, die bekend zou moeten zijn als elke slimme man die op de grootste e-commerce markt ter wereld verkoopt. Uiteindelijk is het jouw missie om een volledig succesvolle grote verkoper te worden, die snel de juiste beslissingen kan nemen - alles wat je nodig hebt, is gewoon om zoveel mogelijk browsers aan te trekken, en ze uiteindelijk te ontwikkelen tot de echte kopers die frequente aankopen doen met jou.

Reeks één: SEO-doelstellingen

Maar voordat we beginnen, zou u moeten weten waarvoor uw optimalisatie van uw Amazon-productlijst is vereist. Er zijn ongetwijfeld drie primaire SEO-doelen waarmee u kunt beginnen met optimaliseren voor:

  • Bredere blootstelling aan een nauwkeurig gerichte zoekopdracht naar producten.
  • Betere online zichtbaarheid van de belangrijkste zoekwoorden en long-tail zoekopdrachten.
  • Hogere relevantie voor populaire populaire winkelaanvragen binnen uw productcategorie.
  • Grotere CTR en meer gebruikersconversies die de uiteindelijke verkoop stimuleren.

Laten we nu snel de belangrijkste onderdelen van de optimalisatie van de Amazon-productlijst bekijken, en de belangrijkste dingen die u vanaf het begin van het proces in gedachten moet houden. Simpel gezegd, er zijn een paar waarderingsfactoren gemaakt door deskundige verkopers en SEO-enthousiastelingen - en hoewel ze een schijnbaar meetbare impact hebben op het volledige potentieel van e-commerce, zijn ze nog lang niet geuit door Amazon's functionarissen. De volgende 'anekdotische' factoren van de optimalisatie van de optimalisatie van Amazon-producten worden te vaak onderschat door het leeuwendeel van de beginnende handelaars en brengen soms zelfs puinhopen bij grote verkopers die daar al enkele jaren hun bedrijf runnen.

Tweede niveau: verborgen factoren

Dus, laat ik het nog een keer zeggen - deze rangordefactoren, die nog nooit zijn gedocumenteerd (minstens zo direct) moet ook worden overwogen:

 1. FBA - over het algemeen genomen is er een schijnbaar meetbare correlatie tussen posities in zoekrangschikking voor alle productaanbiedingen die rechtstreeks door Amazon-verkopers worden uitgevoerd, en gemeenschappelijke rangschikking potentieel dat valt met name voor die items in de verkoop die moeten worden voldaan door Amazon marketplace zelf.

 2. Merk - productmerknaam in combinatie met de belangrijkste zoekwoorden heeft meestal een duidelijk hogere kans op een hogere ranking in organische zoekresultaten. Blijkbaar als gevolg van meer live-kopers met een meer precies gerichte zoekterm, die vaak exact overeenkomt met de merknaam.

 3. Naam - net als bij de vorige aanname kan de naam van de verkoper soms een behoorlijk aanzienlijke impuls geven aan organische verkeerswinsten. Natuurlijk, aangezien het ten minste één hoofddoelsleutelwoord bevat dat relevant is voor het product zelf, of de artikelcategorie.

 4. Afbeeldingen - het aantal afbeeldingen, de visuele weergave van de kwaliteit en de zoomoptie die beschikbaar zijn voor uw productvermeldingen, is precies wat de echte basis vormt voor uw conversievoortgang. Het betekent dat er ook een positieve correlatie is met de zoekrangschikking van het product.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport