Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Wat zijn de TOP-zoekopdrachten op Amazon?

Je moet Amazon gebruiken zoals andere grote zoekmachines zoals Google, YouTube of Bing. Het is belangrijk om na te denken over optimalisatie op deze markt en hoe de beste werkwijzen voor optimalisatie mogelijk elk jaar zijn veranderd. Bovendien is het essentieel om voorkeuren van klanten bij te houden, aangezien ze bijna elk decennium veranderen. Er is een lijst met TOP-zoekopdrachten op Amazon die voortdurend wordt bijgewerkt en gewijzigd. U weet nooit welke producten er hierna in deze lijst staan. Het kan afhangen van het seizoen van het jaar, modetrends en andere factoren. Wat je zeker moet weten, is dat je niet op deze lijst verschijnt als je aanbieding er slecht uitziet. Gelukkig is optimaliseren voor Amazon niet zo moeilijk als je eenmaal begrijpt wat Amazon-optimalisatievereisten in het algemeen zijn, en als je eenmaal een winnende optimalisatiecampagne hebt opgezet, kun je behoorlijk klaar zijn om te gaan.

TOP-optimalisatietechnieken waarmee zoekopdrachten kunnen worden doorzocht op uw Amazon-aanbieding

  •  Uw Amazon-aanbiedingsnaam dient als het gezicht van uw merk 

U zou moeten werken aan uw aanbiedingoptimalisatie, omdat dit een essentiële vereiste is voor verkopers die hun producten willen rangschikken op Amazon SERP. Zodra u een uitgebreid zoekwoordonderzoek hebt gedaan, moet u zich richten op de optimalisatie van uw producttitel. Hoe langer en hoe specifieker je bent, hoe hoger je scoort. Je titel mag niet aantrekkelijk zijn of de aandacht van een kijker trekken. Amazon-titel dient om klanten voldoende informatie te geven om hun aankoopbeslissing te nemen. Dat is de reden waarom het redelijk is om alle cijfers in Amazon-titel te gebruiken om uw kansen te vergroten om aan de zoekopdracht van de gebruiker te voldoen. Als je naar Amazon kijkt, zul je merken dat de inventaris met lange en beschrijvende titels de hogere rang heeft dan die welke eenvoudig en schoon zijn. Je moet Amazon-optimalisatievereisten niet verwisselen met die van Google waar titels precies en aantrekkelijk zijn.

  •  Concentreer u op een beschrijving en opsommingen om uw vermelding maximaal beschrijvend te maken 

Kogelpunten worden onder de producttitel op Amazon geplaatst. Ze dienen om de vragen van de primaire klant te beantwoorden met betrekking tot de kwaliteit, kleur, maat en andere belangrijke functies van het product. Het is een geweldige plek om uw gerichte zoektermen toe te voegen en te laten zien waar u over gaat. Zorg er daarom voor dat je deze stap niet overslaat.

Hoewel het opsommingsteken zo prominent aanwezig is, raken sommige bedrijven in de war over de rol van de beschrijving en voegen ze alles bij elkaar. In werkelijkheid is de productbeschrijving net zo belangrijk als de bullet-sectie, omdat deze u een grote ruimte biedt voor uw zoekwoorden en productvoordelen. Zorg er dus voor dat uw productomschrijving uniek en gedetailleerd is, en dat alles bij het rechte eind blijft.

  •  Upload kwaliteitsproductafbeeldingen en ontwerp ze volgens de richtlijnen van Amazon op het gebied van afbeeldingen 

Zorg voor meer dan drie foto's van elk product, zodat bezoekers vanuit verschillende hoeken een gevoel voor uw product kunnen krijgen. Het is ook belangrijk om de Amazon-vereisten voor de kwaliteit en het ontwerp van de afbeeldingen te volgen.

De vereiste vereisten voor Amazon-productimago omvatten:

  • alle afbeeldingen moeten professioneel zijn gemaakt (geen tekeningen toegestaan);
  • het product moet 85% of meer van de afbeeldingsframe;
  • afbeeldingen mogen geen watermerken bevatten;
  • de minimale afbeeldingspixeldimensie is minimaal 1000.

Vergeet niet dat afbeeldingen die u uploadt op uw Amazon-aanbieding meestal dienen als een merk of breukfactor voor uw potentiële klanten. Daarom moet u bijzondere aandacht besteden aan hun kwaliteit en ontwerp.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport