Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyonu fiyatlamasının ana faktörleri nelerdir?

Günümüzde, ortalama arama motoru optimizasyonu fiyatlandırma, ayda yaklaşık bin dolar ila yüz bin dolar arasında herhangi bir yerde görülebilir. Özellikle acemi bir çevrimiçi girişimci iseniz veya iş için ilk web sitenizi başlattıysanız makul bir arama motoru optimizasyonu fiyatlandırmasını yönlendiren şeyin ne olduğunu anlamak zor olabilir. SEO hizmetleri piyasasındaki mevcut konjonktürü anlamanıza yardımcı olmak için, optimizasyon için doğru bütçeyi belirlemenize yardımcı olacak bazı kısa öneriler aşağıda bulabilirsiniz.

search engine optimization pricing

Peki, ortalama harcama yapmayı ne kadar beklemelisiniz? İşte genelde makul bir arama motoru optimizasyonu fiyatlandırma belirlemek web sitenizle ilgili üç temel faktör vardır:

 Kalite web sayfaları 

Bu Google arama motoru her zaman daha fazla olduğunu söylemeye gerek yok yüksek kaliteli web sayfalarına daha iyi bir sıralama verecektir. Web sitenizin yapısı, içeriği veya bakım sıklığı en başından beri kalite performansının eksikliğini hissediyorsa, yapılması gereken çok iş olacaktır. Aksi takdirde Google, sayfalarınızı görünür sıralamalardan yavaş yavaş hariç tutacaktır. Bunu önlemek için, açıkçası, kapsamlı bir araştırmaya ve web sitenizi tamamen yeniden işleme tabi tutmak için bir tam yığın SEO ajansına sahip olmanız gerekir. Bu şekilde, ilk arama motorları optimizasyonu fiyatlandırmanızın makul derecede yüksek olma ihtimali yüksektir.

 Sitenizin performansını ölçmek 

Daha sonra, web sitenizin günlük performansının ana faktörlerini kontrol edebilirsiniz..Ancak bu faktörleri doğru arama motoru optimizasyonu fiyatlandırması ile nasıl ilişkilendirebilirim? Google'ın arama sıralaması algoritmasının yaklaşık iki yüz farklı faktör tarafından yönlendirildiği bilinmektedir.

Yine de, standart web sayfası performansınızı belirleyen aşağıdaki anahtar unsurlardan ve en azından kısmen doğru arama motoru optimizasyonu fiyatlamasını tahmin etmeyi mümkün kılarız:

  • Mobil dostu kullanıcı deneyimi, iyi yanıt verme ve kullanışlı navigasyon, kabul edilebilir sayfa yükleme hızı;
  • Kullanıcılara gerçek değer sunan kaliteli ve bilgilendirici içerik, iyi korunan anahtar kelime yoğunluğu, her iki canlıyı da ilgilendiren optimize bölüm başlıkları ve arama tarayıcıları;
  • Çapa metinleri ile uygun bir iç bağlama, yüksek güven sıralaması oluşturmak için sosyal medya kanalları yoluyla yeterli paya sahip olma.

Böylece ideal web sitesi performansını doğru bir şekilde anlayarak nihayetinde, makul bir arama motoru optimizasyonu fiyatlandırmasından nelerin bekleneceğini görmek için bir yaklaşım yapabiliriz. Bunu yaparak, iş web sitenizin ana özelliklerini belirleyelim ve SEO'nun hangi ölçekte işe yaradığını anlamaya çalışalım. Bu şekilde, web siteniz için omurga sorunları ve öncelikli hususlar şunlardır:

  • Kendinize ne kadar çok şey yaptınız diye sor ve genel olarak hangi ticari hedeflere ulaşmanız gerektiğini kendinize sorun. Sonuçta, SEO için göze alabileceğiniz bütçe harcamaları için çekirdek zorunluluk görevleri için korelasyon nedir?
  • Pazar nişinin büyüklüğü ve sektörün ölçeği hakkında iyi düşünün. Geniş bir pazarda (6 milyondan fazla potansiyel müşteri varsa), orta pazarda (2-5 milyon insanın gelişmemiş izleyici kitlesi) veya küçük piyasa nişinde (1 milyondan az kullanıcı) faaliyet gösteriyorsanız, bir kez daha kontrol edin. 

seo price

Bir kez yaptıktan sonra, arama motorları optimizasyon fiyatlandırma esas olarak aşağıdakilere bağlı olacağını görebilirsiniz:

  • Geçerli web sitesi performansı ve o anda ihtiyaç duyduğu optimizasyon çalışmaları ölçeği;
  • İşletmeniz için küresel hedefler ve gerçekleşme yolundaki mevcut ilerlemeleri;
  • Pazar nişinin sağladığı genel fırsatlarla birlikte piyasa rekabetinin standart seviyesi;
  • İşletmenizin şu an için ne kadar iyi durumda olduğunu ve arama optimizasyonu bütçeniz için uygun maliyetle ne kadar bulabilirsiniz.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport