Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Daha iyi bir arama motoru sıralamasını almak için ne yapabilirim?

Sıralaması yüksek arama motorlarında her web sitesi sahibi birincil hedefidir. Bu makalede, bankayı bozmadan organik trafiğinizi artırmaya yardımcı olacak faydalı ipuçlarını paylaşacağım. Yani, başlayalım.

better search engine ranking

Sitenizi Cazibeli Hale Getirmeye Odaklanma

İyi tasarlanmış bir sitenin, daha iyi arama sıralamalarını elde etmek için şansınız çok daha yüksek olduğu şaşırtıcı değildir. zayıf tasarım. Görsel açıdan çekici web sitesi, yalnızca gelişmiş arama motoru sıralamalarına dönüştüğünü değil, kaynakla olan kullanıcı katılımını da artırıyor. Bu özellik e-ticaret mağazaları için özellikle önemlidir. Unutmayın, ziyaretçilerin paralarını sıkıcı görünen bir web sitesine ödeyecekleri düşük bir şans.

Google Loves Tazelik

Gerçek şu ki, web sitenizi cazip hale getirmenin yetersiz olması. Ayrıca kaynağını düzenli olarak güncellemelisin. Bu, mümkün olduğunca yeni makaleler, blog gönderileri, vaka analizi ve beyaz kağıtlar üretmek demektir. Aksi takdirde, web tarayıcıları, artık alakalı olmadığı düşüncesiyle sitenizi ziyaret etmeyi durdurur.

İçerik yükseltme, iyileştirilmiş bir arama sıralamasına neden olan çok önemli bir faktördür. Güncellemelerin sıklığının düzenli olduğundan emin olun. İdeal olarak, her gün bir güncelleme daha iyi arama motoru sıralaması için zorunludur. Değerli içeriği günlük olarak ürettiğiniz için, aldığınız SEO önlemlerinin etkisini güçlendirirsiniz.

Yüksek Kaliteli Bağlantılar Bir Anahtardır

Gerçek şu ki, içerik üretimi yeterli değildir - web'deki kullanıcılar heyecan verici bir içerik oluşturan mükemmel bir web sitesinin olduğunu bilmelidir. Web sitenize mümkün olduğunca link verin. Bu geri bağlantılar, arama motoru sıralamasını artırmada çok önemli bir rol oynamaktadır..Bağlantı spamından kaçının - web tarayıcıları spam trafiğini hızla tespit edebilir. Aşırı durumlarda 'siyah şapka SEO' teknikleriyle sitenin engellenmesine neden olabileceğini unutmayın.

Sıralamanın oluşturulduğu sitenin kalitesi de önemlidir. Örneğin, yüksek etki alanı yetkisine sahip tanınmış bir blogdan gelen bir geri bağlantı, rastgele bir Instagram grubundan daha fazla değere sahip olacaktır. Dolayısıyla, spam göndermek yerine, güvenilir sitelere başvurmayı deneyin ve içeriğinizin burada yer bulmasını sağlayın.

Video Pazarlamacılığı Kullanın

Google, yeni içerik ve resimlerin yanı sıra özel video içeriğine öncelik veriyor. Web sitenizi tanıtmak için videolar kullanmak, daima büyük bir karardır. Video pazarlaması, YouTube ve Vimeo gibi ücretsiz, büyük trafik kaynaklarına erişmenizi sağlar. Belki de, markanız hakkında söz sahibi olmanın en uygun maliyetli yollarından biridir.

YouTube videolarını yerleştirmek web sitenizin sıralamasını yükseltmeye yardımcı olabilir. Yayınladığınız videoların hem görüntüleyenlere ilginç ve yararlı olduğundan emin olun. İşletmenizle alakalı yüksek kaliteli videolar yayınlamaya odaklanın. Arama motoru sıralamalarını iyileştirmede uzun bir yol kat edecektir.

google rankings

Toplama

Bunlar meşhur merdivene tırmanmak için atmanız gereken temel adımlardan sadece bazıları. Elbette, yüksek bir arama motoru sıralamasını sağlamak için başka önlemlerin alınması gerekiyor. Bunlar, öne çıkmak için yerine getirilmesi gereken temel koşullardır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport