Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Ücretsiz ama etkili dofollow geri alma yolları nelerdir?

dofollow geri almak için çok arama motoru optimizasyonu açısından önemlidir. Arama sonuçlarında web kaynağınızın gücünü artırmaya yarar. Herkes, Google'ın geri dönüş yapmak için Google'ın web sayfalarına trafik yoluyla daha fazla değer verdiğini bilir.

Dijital pazarlarda, web sitelerine gelen bağlantılar oluşturmak için basit yollar arayan birçok yeni oyuncu var. Bununla birlikte, tüm bu bağlantı oluşturma tekniklerinden çok, Google'ın sıralama kurallarını uygulayın. Sonuç olarak, deneyimsiz web yöneticileri trafik ve sıralamayla ilgili herhangi bir sonuç alabilir veya arama motorlarından yaptırımlar alabilirler.

Bu yazıda, dofollow geri almak ve arama sonuçları sayfasındaki konumlarınızı yükseltmek için size yararlı ve güvenilir bazı yöntemler paylaşmak isterim. Umarım, bu bağlantı oluşturma teknikleri arama motorlarından daha fazla trafik elde etmenize yardımcı olacaktır.

Öncelikle, dofollow ve nofollow geri bağlantılarını nasıl ayırt edebileceğimizi tartışalım.

Neler döndüğünüzü nasıl kontrol edebilirsiniz?

Bir web sitesi arama motoru optimizasyonu için farklı değerlere sahip oldukları için bu tür gelen bağlantılar arasındaki farkı bilmek önemlidir.

Dofollow linkleri, yapılarında "do" etiketi olan linkler olup link suyu bir web kaynağından diğerine aktarılır. Böyle bir şekilde, yüksek PR web sitelerinden oluşturulan dofollow geri bağlantılı kaynaklara değerli sinyaller gönderir ve Google'a bu kaynaktan ve kullanıcılara verdiği değeri verir.

dofollow geri almak ya da değil olup olmadığını kontrol etmek için, sadece tıklayın ve unsuru incelemek seçin. Örneğin, dofollow bağlantısının HTML kodu, Google'a benziyor ve Google'a hayır deniyor.

Dofollow geri bağlantı kurma süresinde sitenize yardımcı olan ve arama sonuçlarında yüksek sıralamaya yardımcı olan ve alan adı yetki, sayfa yetkilisi ve PageRank'i iyileştirmeye yardımcı olan daha faydalıdır. Üstelik, arama motorlarına içeriğinizin yüksek kalitesi ve alaka düzeyi hakkında bilgi veriyorlar.

Ücretsiz yüksek PR dofollow geri almak için Yolları

  • Commentluv kullanın

Commentluv, Commentluv Etkin Bloglardaki yorumlarınızda bağlantılarınızı dofollow yapmaya yarayan popüler bir WordPress eklentisidir. Bu tür blogları manuel olarak Google'daki belirli ifadeleri kullanarak bulabilirsiniz (örneğin - "teknoloji commentluv blog'ları", "sağlık yorumları kulübü blogları", "arzu edilen anahtar kelime buradan + commentluv blog'lar" vb.).

  • Misafir Gönderme

Blog gönderileri aracılığıyla dofollow geri bağlantıları oluşturabilirsiniz. Her şeyden önce, endüstri blog'larınızla veya misafir gönderimine izin veren forumlarla ilgili bilgi bulmanız gerekir. Bundan sonra, blog sahibi ile iletişim kurmanız ve içeriğini dofollow bağlantısı ile göndermenizi istemek zorundasınız. Misafir postanızı gönderiniz ve yayınınızda, yeni makalelerinizden bazılarını bağlayabilirsiniz. Nişinizde kaliteli misafir blogları bulmak için bir Google araştırması yapabilir veya MyBlogGuest arama platformundan faydalanabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport