Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Bana en iyi geri bağlantıları ve özellikli siteler listesiyle bağlantı kurabilir misin?

Web sitenize veya blogunuza iyi bilinen ve sık sık yüksek PageRank'la ünlü diğer kaynaklardan bahsetmek için mükemmel bir sayfa içeriğine sahip olmak, SEO karşılığında bu haklı geri dönüş elde etmek için harika bir yoldur. Bu şekilde, yalnızca hedef kitlenizi memnun etmekle kalmaz, aynı zamanda işletmenizde daha güçlü bir otorite ve marka adı geliştirin. Aşağıda, organik bağlantı kurmayla ilgili üst geri bağlantılar ve siteler listesi hakkında daha fazla bilgi vermenize yardımcı olmak için gidiyorum.


Miktar VS. Kalite

SEO doğru yolu ele alırken, sadece organik bağlantı kurma stratejileri web siteniz için yapacak. Web sitenizin veya blogunuzun SEO'daki ilerlemesinin yanı sıra mevcut web trafiğinize ve daha uzun vadede arama sıralamasındaki konumlara zarar vermek istemiyorsanız. Yüksek PR ve yüksek yetkili siteler listesinden üst geri bağlantıları elde etmek için sıkı çalışın, herhangi bir otomatik araç kullanmayı ve ücretli bağlantı kurma veya exchange hizmetlerinden kaçınmayı unutmayın. Asıl konu, çoğunun spam, tamamen alakasız kaynaklar veya sizi bağlamak için pis yerler kullanmasıdır. Aslında, çoğunlukla kumar, zina ve lisanssız eczane gibi ahlaka aykırı şeyleri ele alıyorlar. Bu şekilde, bu zorlu bağlantı kurma hizmetlerinin çoğu organik SEO hakkında hiçbir şey yapamaz. Aslında, çoğu zaman, güvenilir bir makamla birlikte siteler listesinden bazı en kaliteli geri bağlantıları sunma yerine, benzer şekilde yanlış kaynaklardan toplanan düşük kaliteli otomatik bağlantı tonlarıyla web sitenizi veya blog'unuzu tedarik etme kapasitesini kanıtlarlar.



Endüstri veya Şişe İlişkili İlişkiler Oluşturun

Bir yüksek otoritenin geri almak ve web sitenize veya blogunuza web trafiği çok pompalama için en iyi yollarından biri işinizi sektöründe veya pazar niş ile ilgili yüksek makam ile diğer saygın kaynakları ile sağlıklı ilişkiler kuruyor. Böylelikle, muhtemelen en değerli ve en güçlü olan editör geri bağlantılarına erişeceksiniz, diğer üst geri bağlantılar ve siteler bağlantı kurma amacı için yardım yapmak için listeler. Ayrıca, güvenilir bir endüstri etkileneniyle veya bu son derece popüler blog yazarlarıyla röportaj yapmayı düşünebilirsiniz. Elbette ki, doğal olarak geri dönüşleri hak eden "kazanma" için yeterli zaman ve çaba ödemeye istekli ve hazırsınız. Ve bağlamsal geri dönüşleri hatırlayın - nihai olarak, editöryel konulara kıyasla daha değerli olabilirler - ve kaliteli makaleleri veya yüksek talep edilen konuk yayınları gibi özel olarak hazırlanmış içeriğinizin parçalayarak "kazanılan" olabilirler.

Başlamak İçin En İyi Backlinkleri ve Siteleri Listeyi Bulma

Birçok marka ve işletme tarafından otoritesini kurmak ve aynı zamanda güçlü geri bağlantıları yakalamak için kullanılan çok çeşitli sosyal medya olduğunu söylemene gerek yok. Ancak kişisel olarak çevrimiçi varlığınızı Google Plus, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinde şekillendirmenizi öneririm. Bunu yaparken, karşılığında değerli bir geri dönüş almak için tüm iletişim bilgilerinizi doldurmak için yerel işletme dizinleri ve endüstri ile ilgili listeleri göz önünde bulundurmayı unutmayın. Sonunda, Google My Business sayfanızı tamamlayarak başlayıp, konu tartışmasına veya pazar alanına uygun diğer ana dizinleri, alıntıları ve işletme girişlerini bulmak için göz atmaya devam edin.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport