Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat zijn de beste Amazon-woordhulpmiddelen voor de handel?

Amazon is een zeer competitieve marktplaats en het niveau van concurrentie zal hier alleen maar stijgen vanwege de hoge populariteit van deze marktplaats in de wereld. In dergelijke concurrentiesituaties zijn Amazon-handelaren gedwongen om de kansen te zoeken om zich van de massa te onderscheiden. Er zijn veel third-part tools waarmee verkopers hun voorraad beter zichtbaar maken voor potentiële klanten. Een van deze tools waar we het in dit artikel over zullen hebben, is Amazon Merchant Words. Deze onderzoekstool helpt verkopers de meest doelgerichte zoektermen te vinden waarnaar hun potentiële klanten op Amazon zoeken. Met de tool Amazon Merchant Words kunnen verkopers een voorsprong houden op hun concurrenten en succesvolle productintroducties en advertentiecampagnes ontvangen. Het heeft één hoofddoel: help verkopers te begrijpen waarnaar kopers op Amazon zoeken. Met deze tool vermijdt u verliezen en bouwt u uw Amazon-activiteiten uit op echte gegevens in plaats van op uw intuïtie.

In dit bericht zal ik u vertellen hoe u de Merchant Words-tool gebruikt om maximale inkomsten te krijgen en uw rangschikking op de Amazon-zoekresultatenpagina te verhogen. Maar laten we eerst kort bespreken wat onderzoek met zoekwoorden is en waarom we onze Amazon-activiteiten niet zonder kunnen leiden.

Amazon A9 versus standaard ranking-algoritmen

De meeste Amazon-verkopers hebben een marketingachtergrond. Dus proberen ze meestal dezelfde strategieën en benaderingen voor zoekmachineoptimalisatie op Amazon te vertalen als ze toepasten in hun eerdere ondernemingen. Echter, zoals de praktijk laat zien, werken deze strategieën niet op Amazon. Als u bekend bent met het algoritme voor het rangschikken van Amazon, weet u dat dit niets te maken heeft met standaard algoritmen voor zoekmachines. Het A9-algoritme van Amazon is gebaseerd op een specifiek principe om de meest goedgekochte dingen voor te stellen aan de betrokken klanten om de totale winst van het systeem te maximaliseren. In tegenstelling tot Google biedt Amazon de klanten niet de meest relevante antwoorden op hun vragen. Het biedt shoppers de producten die ze waarschijnlijk zullen kopen. Met andere woorden, u moet rekening houden met verschillende optimalisatiefactoren op Amazon en standaardzoekmachines.

Wat is de Amazon Merchant Words-tool?

Zoals ik in de vorige paragraaf heb genoemd, moet u op zoek naar een unieke aanpak voor uw Amazon-advertentieoptimalisatie en deze moet anders zijn dan die van Google. Het heeft ook betrekking op zoekwoordonderzoekcampagnes op Amazon. U moet een lijst maken van de meest relevante zoektermen die volledig overeenkomen met uw potentiële vragen van klanten.

De meest logische manier om keywordonderzoek uit te voeren, is door sleutelwoordonderzoeksinstrumenten van derden te gebruiken, zoals Amazon Merchant Words. Deze tool geeft u schattingen voor het totale aantal zoekopdrachten voor bepaalde zoekwoorden. In andere kunt u een zoekvermogen van elke gerichte zoekterm controleren voordat u ze opneemt in uw vermelding.

Het zoeken naar de juiste sleutelwoorden duurt minder dan een minuut. Voer eerst een zoekterm in. Filter vervolgens de bestaande categorieën. Deze functie is optioneel. Hierna krijgt u een lijst met de meest relevante ideeën op basis van de zoekterm die u in het systeem hebt ingevoerd. U krijgt ontelbare aantal zoektermen. Het is dus verstandig om deze lijst te verfijnen en alleen die zoektermen te markeren die aan uw zakelijke behoeften voldoen. Eindelijk moet u de resultaten beoordelen en ze als CSV downloaden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport