Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe uitgebreid onderzoek naar Amazon uitvoeren?

Als u een externe dealer van Amazon bent die op zoek is naar de juiste producten die meer producten voor u kunnen genereren, vindt u deze post nuttig voor u.

Het is nogal een lastige wetenschap om te weten welke producten uw klanten misschien verkiezen. We hopen echter dat na het lezen van dit artikel de dingen voor u duidelijker worden.

Laten we beginnen met de basis van wat Amazon-productonderzoek is.

De basis van Amazon-productonderzoek

Amazon is het grootste e-commerceplatform ter wereld dat kopers en verkopers van over de hele wereld aantrekt. Iedereen wil zijn kansen wagen op Amazon, want er zijn veel welvarende verkopers die een fortuin hebben verdiend door hun spullen online te verkopen. Helaas kunnen niet alle verkopers het succes van dit systeem uitdrukken. Sommige verkopers slagen er niet in hun producten te verkopen vanwege verschillende redenen, omstandigheden en omissies in de detailhandel.

Allereerst kan het een probleem zijn om de meest geschikte producten te selecteren die op de markt nodig zijn. Niet ervaren verkopers voelen zich meestal gefrustreerd als het gaat om onderzoek naar Amazon-producten. Echter, al het toekomstige zakelijk succes hangt ervan af. Daarom is het essentieel om een grondig productonderzoek uit te voeren op basis van bepaalde criteria en vervolgens de producten te selecteren die bij de factuur passen. Als u er niet in slaagt een geschikte productniche te kiezen, verliest u waarschijnlijk eenvoudigweg uw beleggingen.

Een uitgebreid productonderzoek naar Amazon omvat de analyse van uw concurrent. Je zou ze moeten volgen om te weten welke voordelen ze hebben bij het verkopen van dezelfde soort producten die je hebt. Door dat te doen, kunt u voorspellen welke producten waarschijnlijk hogere eisen stellen en welk product uw aandacht helemaal niet waard is.

Hoe onderzoek van producten uitvoeren op de Amazon-markt?

Er zijn enkele fundamentele manieren waarop u producten kunt laten onderzoeken op Amazon. U kunt dit handmatig doen of met behulp van geautomatiseerde software die speciaal is ontwikkeld voor Amazon-productonderzoek.

Amazon zelf kan u veel hulp bieden bij uw productonderzoek. De Amazon Best Seller-pagina kan u bijvoorbeeld waardevolle informatie geven over de producten die in bulk zijn gekocht. Bovendien kunt u hier producten vinden op basis van categorieën en subcategorieën. Het zal u ook helpen een nichemarkt te bepalen als u het nog niet heeft opgemerkt. Bovendien, de verkregen op Amazon Best Seller pagina-gegevens zal u helpen om uw doelgroep te begrijpen. Het is ook redelijk om de gerelateerde producten te bekijken om een idee te krijgen van het gebied dat u kunt uitbreiden.

U zult veel succesvolle ideeën vinden die specifieke productpagina's onderzoeken. Daarom moet u uiterst voorzichtig zijn met het soort producten dat u zoekt en onderzoek alleen in een specifieke marktniche. Tijdens het uitvoeren van productenonderzoek op Amazon, moet u zich concentreren op onderdelen als "Veelvuldig samen gekocht", "Gesponsorde producten met betrekking tot het artikel" en "Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook."

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport