Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

SEO çalışmalarımı nasıl başlatırım ve sonuçları ne zaman göreceğim?

Dediği gibi, iyi şeyler zaman alır. Seçtiğiniz stratejiden bağımsız olarak, görünür sonuçları görmek için uyguladıktan sonra bir süre beklemeniz gerekecektir. Bugün, SEO'nun çalışmaya başlaması ne kadar sürdüğünü cevaplamaya çalışacağım.

how to start seo work

SEO Çalıştırmaya Ne Kadar Katılıyor?

Cevap, aşağıdakileri de içeren birçok faktöre bağlıdır:

  • Kaynağınızın ne kadar süredir;
  • Daha önce ne kadar SEO yapılmıştır;
  • İçinde ne kadar içerik var;
  • Web sitenizin bağlantı profili.

Yukarıdaki faktörleri göz önüne almak önemlidir; çünkü aynı sektörde ve aynı izleyiciyle yarışan iki site aynı noktadan başlamıyor.

Başlangıç Altı Ay Beklemek için Ne SEO çabaları ilk aylarda gibi görünebilir ve bunun için beklediğiniz sonuçlar için makul bir senaryo.

 İlk Ay: 

İlk ayın tamamı araştırma ve keşiftir. Web sitesi denetimi gerçekleştirmenizi, yüksek etkili anahtar kelimeler seçmenizi ve karlı bir SEO stratejisi oluşturmanızı öneririz. Bu üç görevi hızla baş edebiliyorsanız, ilk ay içinde siteye teknik değişiklikler başlayabilir.

 İkinci Ay: 

Bu aşamada, web sitesi sahipleri genellikle web sitesinde nelerin değiştirilmesi ya da sabitlenmesi gerektiğini belirler.Ayrıca bağlantı profilleri üzerinde çalışırlar, mevcut içerikler, sitede gerçekten geliştirilebilecek her şeyi geliştirin. Unutmayın, yapılan değişiklikler sadece 2-3 aydan daha erken bir etki yaratmaya başlayacaktır.

 Üçüncü Ay: 

Bu, tamamen içerik yaratma konusudur. Yeni makaleler, blog yazıları, SSS'ler, teknik incelemeler, vaka incelemeleri üretiyorsunuz ve çizgi devam ediyor..Ayın sonuna kadar sıralamada iyileştirmeler görmeye başlayabilirsiniz.

 Dördüncü Ay: 

Bu aşamada, web sitesi teknik optimizasyonuna odaklanmak zorundasınız. Amacınız sağlıklı bir bağlantı profili oluşturmaktır. Dördüncü ayda, trafikte, sıralamalarda ve potansiyel müşteri üretiminizde büyük bir artış görüleceksiniz.

start seo

 Beşinci Ay: 

Bu ay ya da daha erken bir zamanda işletmelerin çoğu, içeriğini genişletmek için sosyal medya yönetimini planlarına dahil etmeye başladı ve web sitelerine trafik çekmek. Bu, genellikle, doğal bir bağlantı profilinin yanı sıra potansiyel üretmesine de yardımcı olur. Bu aşamada, SEO'tan gelen daha fazla ve daha doğrudan trafik görmeniz gerekir; bunun sonucunda potansiyel müşterileriniz artacaktır.

 Altıncı Ay 

Bu noktaya kadar trafik ayda 5 bin ziyaretçiye ulaştıysa çabalarınıza dönüşüm oranı optimizasyonu eklemeyi düşünün. Bu aydan itibaren, etkinlikleriniz esas olarak içeriğin oluşturulması ve bu içeriğin tanıtımı üzerine odaklanmış olabilir.

Sonuç

SEO kampanyasından önemli sonuçlar alması genel olarak altı aya kadar sürer. Herhangi bir standartta başarı, ilk üç ay içinde nadiren gelir. Unutmayın, SEO zaman ve sabır gerektiren uzun vadeli bir pazarlama sürecidir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport