Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Google için yeni web sitesi için SEO nasıl yapılır?

Bugün, Google'a uygun bir web sitesi oluşturma sırrını açığa çıkaracağım. Google'da en üst sırada yer almak için aşağıda listelenen SEO önerilerine uyun.

how to seo website for google

 Aradıkları Bilgiyi Sağlayın 

İlgi çekici ve ilgi çekici içerik üretmeye odaklanın. Ana sayfanıza özel dikkat gösterin. Aşağıdaki şekilde çalışır: kaynağınızı bilgilendirici ve alakalı içerikle doldurarak, daha fazla umut çekersiniz. Bu da şirketinizin Google sıralamasını artırır. Kullanıcının dikkatini çekecek ve tutacak bir içerik oluşturmaya çalışın. Unutmayın, ana hedefiniz ziyaretçileri müşteriye dönüştürecek bir içerik oluşturmaktır.

Bilgi açısından zengin içerik oluşturma sırrı basit: sunduğunuz hizmetleri veya ürünleri açıkça ve doğru bir şekilde tanımlayan makaleleri ve blog yayınlarını yazın. Kullanıcıların sitenizi bulmak için yazacakları anahtar kelimelere karar verin. Tüm web sitesi boyunca metinlerinize bu anahtar kelimeleri ekleyin.

Bağlantı Yapmayı Düşün

Linkler herhangi bir başarılı SEO kampanyasının önemli bir parçasıdır. Arama motorlarına kaynaklarınızı bulmanıza yardımcı olur ve SERP'lerdeki web sitenizin görünürlüğünü artırırlar. Unutmayın: Bir arama sonucu döndürürken Google, kullanıcı aramasında alakalı ve önemli olan sayfaları görüntülemek için özel metin eşleme teknikleri kullanır.

Google'ın doğal bağlantıları doğal olmayan bağlantılardan ayırt edebildiğini zaten biliyor olabilirsiniz. Unutmayın, yalnızca doğal bağlantılar, sitenizin endekslenmesi ve sıralanması için kullanışlıdır. Diğer sitelerin içeriğinizi değerli bulduğundan emin olun ve ziyaretçileri için faydalı olacağını düşünün. İyi tanınmış siteler, ürettiğiniz içeriği paylaşmak istiyorlar.

 Web Erişilebilirlik Konuları 

Kaynağınızı erişilebilir hale getirmek zorundasınız. Ziyaretçilerin, engellilik durumundan bağımsız olarak sitenizin sağladığı hizmetlere erişebilmelerini ve kullanmalarını sağlayın. Sitenizi mantıklı bir bağlantı yapısı ile oluşturmak için zaman ayırın. Web sitesini incelemek için bazı metin tarayıcı kullanın.

Kaçınılması Gereken Web Uygulamaları

Şimdi, işletme sahiplerinin yeni web sitelerini optimize ederken kaçınmaları gereken şeylerden bahsedelim.

  • İçeriği çoğaltma: Sitenizdeki her sayfa benzersiz olmalıdır. İçeriği harici web sitelerindeki veya sitenizdeki diğer sayfalardan hiçbir zaman kopyalamayın. Bu tür içerik önemli ölçüde SEO'nizi incitebilir.
  • Anahtar kelimeleri tıkamaktan kaçının: 2017'de, anahtar kelime doldurma kesinlikle siyah şapka tekniği olarak düşünülür. Web sitenizi anahtar kelimelerle doldurursanız, er ya da geç Google sizi alacaktır. Sonuç olarak, bir anahtar kelime doldurma cezası almanız ihtimali yüksektir.
  • Spam bağlantılarını kullanmaktan kaçının: Web yöneticilerinin bağlantıları göndermesine izin veren web siteleri bol, bazıları sormadan alan adınızı ekliyor. Düşük alan adı yetkisi ve yüksek spam değeri olan bu siteler reddedilmelidir. Bu sitelere mutlaka mesaj göndermekten kaçının.

seo website

 Sonuç 

Google dostu web sitesini hazırlamak, ilk bakışta göründüğü kadar zor değil. Günümüzde, web'de, içeriğinizi Google'a göndermenize ve Google Arama'da nasıl çalıştığınızı izlemenize yardımcı olabilecek birçok araç bulunmaktadır.

Google'ın web sitenizi sevmesini nasıl sağlayacağınızı bilmek, SEO'yu artırmanın anahtarıdır. Aşağıda listelenen tavsiyeleri takip edin ve SERP sıralamalarınıza ne olduğunu görün.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport