Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

E-ticaretimi iyileştirmek istiyorum: uzun kuyruklu anahtar kelimeler listesi oluşturmam gerekiyor mu?

E-ticaret için Uzun Kuyruk Anahtar Kelimeler

İşletmenizin e-ticaret mağazası zorlu olabilir. Rekabetin önüne geçmek için sürekli yeni müşteriler edinmeniz ve elinizde tutmanız gerekir. Kullanıcılara, ihtiyaç duydukları bilgileri sunmak, dikkatini çekmenin ve bunları tutmanın en iyi yoludur. SEO ile en azından az tecrübeye sahip olan işletme sahipleri, ilk bakışta görünebilir gibi doğru anahtar kelimeleri seçmenin o kadar kolay olmadığını biliyorlar.

Bugün, SEO stratejinizi geliştirmek için nasıl uzun kuyruk anahtar kelimeler kullanabileceğinizi açıklayacağım. E-ticaret işletmeniz için daha fazla potansiyel müşteri ve gelir elde etmek istiyorsanız okumaya devam edin.

ecommerce keywords list

Uzun Kuyruk vs. Genel Kelimeler: Nasıl Farklı?

Teknik olarak, üç veya daha fazla kelimeyle herhangi bir anahtar ifade "uzun kuyruk" olarak düşünülebilir. SEO uzmanları, en verimli uzun kuyruk anahtar kelimelerinin genellikle daha da uzun olduğunu söylüyor. Kullanıcıların, hizmetleriniz ve ürünlerinizle ilgili bilgileri bulmak için arama yaptığı, yüksek öz ifadeleri kullanarak, uzun vadede başarılı olmaya çalışan e-ticaret web sitesi sahipleri için en iyi karardır.

Tipik olarak, uzun kuyruk anahtar kelimeler genel anahtar cümlelerden daha az rekabet sahibidir. Bunlar, satın alma işlemine hazır olma olasılığı daha yüksek kişileri çekmek için mükemmeldir. Genellikle, bu insanlar daha net bir arama niyeti gösterirler.

5 Nedenleri E-Ticaret Sitesi için Uzun Kuyruk Anahtar Kelimeler Listesi Oluşturma

 Daha Az Rekabet 

Uzun kuyruk anahtar kelimeleri kadar çok arama alamadım genel anahtar cümleler. Sonuç olarak, web üzerinde uzun kuyruk cümlecikleri için sıralama yapmaya çalışan daha az site var. Uzun kuyruk anahtar kelimeleri hedeflediğinizde, sitenizin iyi sıralama yapma ve bu kelime öbeklerinden arama trafiğini artırma şansına sahip olması anlamına gelen daha az rekabet vardır.

 Daha Kaliteli Trafik 

Uzun kuyruk anahtar kelimeleri, e-ticaret web sitenizin daha kaliteli potansiyel müşteriler çekmesine yardımcı olabilir..Aşağıdaki şekilde çalışır: daha spesifik arama sorguları, daha yüksek bir satın alma niyetini yansıtır. E-ticaret mağazanıza yüksek hacimli trafik almak, en iyi arama motoru sıralamalarını sağlar.

 Daha İyi Dönüşümler 

Daha nitelikli trafik, daha sonra, e-ticaret işletmeniz için daha fazla dönüşüm sağlamaya yönlendirir. Daha önce de belirtildiği gibi, uzun kuyruk aramalar yapan kişiler, ne istediklerini daha iyi anlıyor. Belki de kaynağına uzun kuyruklu aramalarla ulaşan araştırmacılar, e-mağazanız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nihai olarak bir satın alma işlemi yapmak konusunda daha eğlenceli olacaklardır.

 Yüksek Gelir 

E-ticaret web sitenize uzun kuyruk anahtar kelimeleri uyguladığınızda, gelirde bir artış görmeyi bekleyebilirsiniz. Ayrıca, tüm uzun kuyruk anahtar kelimelerinin mutlaka çok fazla doğrudan gelir elde edeceği unutulmamalıdır. Bununla birlikte, potansiyel müşterileri markanıza tanıtabilirler ve sitenize veya blogunuza trafik çekebilirler. Bu nedenle, e-ticaret anahtar kelime listesini hemen oluşturmanız daha iyi.

seo keywords

 Daha Alakalı İçerik 

Uzun kuyruk anahtar kelimeleri hedeflemek, hedef kitleniz için çok önemli olan konuları belirlemenize yardımcı olabilir. Sonuç olarak, yeni içeriğinizin bu uzun kuyruk arama sorgularıyla alakalı olması daha olasıdır. Daha uzun kuyruklu anahtar kelimeler, genel anahtar kelimeler karşısında içerikte daha mantıklı olur ve metinlerinizi daha okunabilir hale getirir.

Kullanıcılar ilgi çekici ve kullanışlı içerik buldıklarında, sitenizi tıklama, e-ticaret mağazanız hakkında daha fazla bilgi edinme ve satın alma olasılıkları daha yüksektir.

 Sonuç 

Bu, e-ticaret anahtar kelime listesi oluşturmanızın birkaç nedeni. Uygulamaya uygulamaya başlayın ve e-ticaret mağazanızın sıralamasında ne olduğunu görün.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport