Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

E-ticaret bağlantı kurmayı nasıl gerçekleştiririm?

Bağlantı kurma, birinin e-ticaret web sitesine trafik çekmek için ideal bir yol. Birincil hedefiniz, geri gelen müşterilerin satışlarını artırmak ise, bağlantı kurma tam olarak ihtiyacınız olan şeydir. Aşağıda, işe yarayan birkaç pratik e-ticaret bağlantı oluşturma stratejileri bulabilirsiniz. Hepsini inceleyin ve size en çok hitap eden olanı seçin.

ecommerce link building

 Influencer Outreach Strateji 

Etkileyici kişilerle çalışarak bağlantı kurmanın kolay bir yolu. Bir etkileme programı çalıştırmak, hedef kitlenize alakalı içerik sunabilen anahtar kişileri belirlemekle ilgilidir. Ürün veya hizmetiniz hakkında bilgi paylaşabilen ve inceleyebilen bu çevrimiçi etkileşimcilerle ilişkiler kurmaya odaklanın. Sosyal yardımlaşmayı kendiniz yapmak istemiyorsanız, her zaman profesyonel bir bağlantı kurma veya etkileyici firma kiralayabilirsiniz. Bir etkileyici platformla da çalışabilirsiniz. Genellikle, nüfuz sahibi olan kişilere aşağıdaki yönler dahildir:

  • Potansiyel etkileyenler araştırmak;
  • Aynı kitleye sahip olanlarla bağlantı kurma;
  • Cazip bir teklif hazırlama;
  • Teklifi kabul eden etkili kişilerle çalışmak;
  • Ürün kampanyanızın YG'sini izleme.

Hedeflerinizin mümkün olduğunca spesifik ve ölçülebilir olduğundan emin olun. Net ve net bir hedefe sahip olmak, e-ticaret bağlantı kurma kampanyasının başarısını veya başarısızlığını daha iyi değerlendirmenize yardımcı olur.

 İnceleme Sitelerinden Yararlanın 

İnceleme siteleri genellikle Google'da en üst sırada yer alır. E-ticaret web kaynağınız için daha fazla bağlantının yanı sıra markanıza güven ve sadakati artırabilirler. Genellikle iki temel inceleme sitesi türü vardır:

  • İçerik inceleme siteleri (TechCrunch);
  • Kullanıcı tarafından oluşturulan içerik inceleme siteleri (Yelp, TripAdvisor).

Semalt uzmanları, gözden geçirme sitelerinde listeye girmek için bir strateji oluşturmaya çalışırsanız, sonraki adımları izlemenizi öneririz:

  • Hedeflemek istediğiniz kullanıcı tarafından oluşturulan inceleme sitelerinin bir listesini oluşturun;
  • Şirketinizin önceden listelenip listelenmediğini belirleyin. Firmanız için bir profil varsa, talep ettiğinizden emin olun;
  • İncelemeleri, sosyal medyada ve web siteniz kullanılabilir durumdayken paylaşın.

Unutmayın, herhangi bir incelemenin dürüst olması gerekir. Negatif yorumları gizlemeye veya silmeyi asla denemeyin - böyle eylemler, zaten hoşnutsuz bir müşteriyi sinirlendirir. Görüşlerini kaldırarak onların geribildirimlerinden umursamadığını gösteriyorsunuz. Yorumu silmek yerine, özür diler ve daha iyi yapmak için yemin eder.

 İlgili İç Bağlantılar Hafifletilmemelidir 

Yukarıdaki öneriler, etkileyici ve müşterilerle karşılıklı ilişkiler kurarak harici bağlantı kurma işlemleriyle ilişkili olmakla birlikte, dahili bağlantı binanız Çabalar ihmal edilmemelidir. Kullanıcının şu anda üzerinde bulunduğu ürünleri veya hizmetleri otomatik olarak gösteren bir eklenti kurmayı düşünün. E-ticaret sayfalarınıza ilgili ürünler widget'i eklemek, kullanıcıların diğer öğeleri düşünürken dönüşüm oranını ve web sitesinde harcanan süreyi artırmanıza yardımcı olur.

Hangi ürünlerin ve hizmetlerin sıkça birlikte satın alındığını görmek için başka bir yol da Google Analytics verilerini kullanmaktır. Şöyle çalışır: hangi öğelerin genellikle birlikte satın alındığını öğrendiğinizde, bir dahaki sefer ne önereceklerini bilirsiniz. Daha iyi e-ticaret bağlantı kurmak için etkilenen kişilerle bağlantı kurmanın ve onlarla çalışmanın çok fazla zaman ve zaman gerektirdiği inkar edilemez.

seo links

Tamamlama

Daha iyi e-ticaret bağlantı kurmak için etkilenenlerle bağlantı kurmanın ve onlarla çalışmanın çok fazla zaman ve sabır gerektirdiğini inkâr etme yoktur. Ancak, er ya da geç çabalarınız sonuçlanacak ve e-ticaret mağazanızı Google'ın ilk sayfasında göreceksiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport