Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Bana, SEO derecelendirmesine genel bakış verebilir misiniz?

Her şeyden önce, Arama Motoru Optimizasyonu, Google'ın SERP'leri listesinde daha iyi bir sıralama pozisyonu için daha büyük organik trafik kazanmayı amaçlayan kapsamlı ve uzun süreli bir süreçtir. Web siteniz için bir SEO'ya genel bakış yapmak için, kaliteli metin içeriğinizin kendisinden başlayarak, daha iyi çevrimiçi tanıtım için genel bir web sitesinin otoritesi ve çevrimiçi varlığı, sosyal medyada çevrimiçi varlığınız gibi web sayfalarınızdaki her şeyin yerinde olduğundan emin olmamız gerekir. ve bunun gibi.

Peki, daha standart bir SEO genel görünümü yapan şey nedir? Web sitenizin çevrimiçi performansının şu yönlerine odaklanmamız gerektiğine inanıyorum: arama optimizasyonu ve anahtar kelimeler, sayfa başlıkları ve açıklamalar gibi, tamamen ve tamamen değerli, genelde değerli bir sayfa içeriği hazırlama süreci. Bu yüzden, SEO içeriğine bakılmaksızın her standardı her yönüyle veya her çevrimiçi işletmenin ticari hedeflerini göz ardı eden birkaç ayrıntıya göz atalım.

seo overviewArama Optimizasyonu ve Anahtar Kelimeler

Çoğu zaman, bir anahtar kelime arama optimizasyonuyla web sayfası içeriğinizin ne hakkında olduğunu gösteren birincil öğe olarak gözlemlenir. Anlaşılan, aktif araştırmacılar, anahtar kelimeleri veya anahtar cümleleri arama için ne istediklerini bulmaları için bir istek olarak dolduruyorlar. Bu nedenle, büyük arama motorları (Google'ın kendisi, Yahoo veya Bing gibi), web sitenizi, en uygun ilintili anahtar kelimelere, ancak en düşük canlı arama rekabeti oranına göre sıralamaları muhtemeldir. Ve burada bir dikkat geliyor - web sitenizin SEO geliştirmeye çalışırken, anahtar kelimelerle aşırıya kaçmayın. Aksi takdirde, arama motorları yerine, web sitenize daha yüksek bir sıralama pozisyon vermek, cezalandırır.

Sayfa Başlıklar ve Açıklamaları

Sayfa açıklamaları olan sayfa başlıkları (ana harfler veya başlıklar), etkili tanıtım optimizasyonunda çok önemli unsurlardır, tanıtım amaçlı SEO tanıtımımızdan bahsetmiyoruz. Her şeyden önce, canlı kullanıcıları aklınızda tutmalısınız. Bu şekilde, web sitenizin her bölümünün, net ve göz alıcı bir başlığı taşıyan ve sesli bir metin açıklamasına sahip olmanız gerekir. Aynı zamanda, bunu yapmak, web sitenize çevrimiçi bir pozlama artışı sağlayarak, arama motorlarının indeksleme için web sayfası içeriğinizi "okumak" ve "anlamak" için yardım etmesine yardımcı olur.

seo recommendations

 Benzersiz Sayfa İçeriği 

Gerçekten eşsiz ve değerli bir sayfa içeriği oluşturma konusunda zaman ve çaba sarfetme. Unutmayın - sayfa içeriği daima bir kraldır. Sadece web sitenizin performansının diğer yönlerinden daha olumlu bir SEO genel bakış yapar çünkü. Düzenli çalışmalarınızı, arama sonuçlarında daha yüksek bir sıralamaya layık olarak Google tarafından beğenilen aşağıdaki benzersiz sayfa içeriği örneklerinden bazılarına yoğunlaştırmanızı öneririm. Dolayısıyla, ayakta duran sayfa içeriğinizi en yeni blog yayınlarını, ürünler veya hizmetler için en iyi listeleri ekleyerek düzenli olarak güncellemenizi öneririm. Hatırlayın - daha değerli içerik zamanında teslim edilirse, hem gerçek ziyaretçilerin tarafında, hem de endeksleme için arama motorlarının yanı sıra sıralamada da ne tür bir ilgi uyandıracaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport