Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Yüksek kaliteli geri almak mümkün müdür?

Kendi işletme web sitenizi yayınlıyorsanız veya en azından kısa bir süre kişisel blogunuzu elinizin altında bulunduysanız, konuyla zaten tanıdınız demektir. Yani, yüksek kaliteli geri almak fikri her iki genç webmasterin veya acemi çevrimiçi işletme sahibinin zihnini de geçti, ayrıca bir ya da iki değil. Her şeyden önce, yüksek kaliteli geri almak gerçekten mümkün mü? İşte burada ne almamız gerekiyor - evet, herkes yüksek kaliteli bağlantılar satın alabilir, burada bir nokta yoktur. Ancak hüner, tüm çevrimiçi projeyi makul bir derecede cezalandırma riski altında bulacak kadar umut vericidir? Inanmıyorum. Tabii ki tamamen doğal ve organik bağlantılar almak, çoğumuz için yıldırıcı ve zaman alıcı bir görevdir.

buy high quality backlinksBu yüzden, Google'ın arama sonuçları listesinin üstündeki web sitelerini veya blog'ları kullanmaya yardım edebileceğine inanan yüksek kaliteli geri satın alma kararını alan çok insan gördüm. Bu şekilde, başarılı sponsorların, sponsorlukların, ortaklıkların, ve tabii ki satışları için geri bağlantılarının bulunduğu farklı yöntemlerle çok güzel karlar elde eden başarılı blog yazarlarını duydum. Ancak çoğu, son yıllarda Google tarafından sunulan birkaç önemli algoritma güncellemesini takiben, arama motorlarının dayattığı cezalandırmadan daha fazla sonuç vermeye başladı.

Yine de, bu ikilemi, yüksek kaliteli geri almak veya onları her ne pahasına önlemek için kılan şey nedir? Bu çok tartışılan mesele, ücretli geri bağlantıların yalnızca çalışmakla kalmayıp aynı zamanda da işe yaradığı açık bir gerçekle oluşturulmuştur. Bu nedenle, bir sürü online işletme sahipleri kendi riskleri altında bu fiili Black-Hat SEO tekniğini hala kullanmaya devam ediyor. Neyse, burada, geri ödemeli geri ödemeler, bunların kalitesi ve muhtemel sonuçları hakkında birkaç öneri var..Hala herhangi bir koşulda yüksek geri kalmış bağlantıları satın almaya karar verirseniz, en azından genellikle çok ucuz fiyat etiketleri ile sunulan en düşük kalite geri bağlantılardan kaçının.

Yani, potansiyel bir para israfı ve iş beklentisi olmaktan ötürü, toplu olarak geri verilen geri verilen bağlantılar her zaman son derece ciddi riskler yaşıyor demektir. En yaygın olarak, ahlaka aykırı bu endüstride çalışan insanlar, kumar, ilaç ve zina gibi en çok spam ve dolayısıyla çevrimiçi endüstrinin% 100 şiddet içeren alanlarından herhangi birine sahip olmaksızın, programlarından azami kâr elde etmek için en iyi şeyleri yapıyor. Sonuç olarak, bunların tümü, Google'ın tarama robotları tarafından tespit edilmelerini ve yakalanmalarını kolaylaştırıyor - elbette ki açıklanacak, yalnızca bir zaman meselesi. 

buy backlinks

En azından en ciddi derecelendirme cezalarından kaçınmak için biraz daha iyi şanslar ile yüksek kaliteli geri almak istiyorsanız (etki alanının yetki belgenizin eksiksiz bir dejieksizasyonu gibi aşırılıklar göz önüne alınırsa), aşağıdakileri düşünün: aşağıdaki yönergeler ve öneriler:

  • Toplu olarak sunulan yaygın geri bağlantı paketlerinden kaçının; her bağlantıyı ayrı ayrı satın almanız gerekir.
  • Hiçbir zaman, organik bağlantıların toplam sayısındaki geri ödemeli bağlantınızın kapağının% 10'u aşmasına izin vermeyin.
  • Web sitenizi herhangi bir kenar çubuğu, altbilgi veya site çapında bağlantılardan uzak tutun; Bunun yerine yalnızca içerik içi bağlantıları satın almanız daha iyi olur.
  • Web sitesi sahipleri ile meseleye hemen başlayın, hiçbir zaman üçüncü şahıs şirketleri veya backlink yetkili satıcılarıyla uğraşmayın.
  • Sonuçta, satılık olarak açıkça geri bağlantı olanağı sunan bir web sitesinde karşılaşırsanız, o yerden kısa süre içinde ayrılmaya dikkat edin.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport