Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Web sitenize geri bağlantı kurmayı nasıl başarabildiniz?

Web sitenize geri bağlantı oluşturmak, sayfa arama sıralamalarınız ve işletmenizdeki büyümeniz için hayati önem taşımaktadır. Genel olarak alındığında, kalite geri bağlantıları web sitenizin güvenilirliğini artırabilir, trafiğinizi artırabilir ve dolayısıyla Google'ın SERP'lerinin üst kısmında tırmanmanıza yardımcı olabilir. Evet, web sitenize geri bağlantı oluşturmak çok zor bir görev olabilir gibi görünüyor. Ancak endişelenmeye gerek yoktur. Her neyse, daha fazla dönüşüm elde etmek için kullandığım birkaç mükemmel uyum çözümü ve takipçi sayımı için başvurabilirsiniz. Bunlar: Konuklar, en popüler alaka düzeyi yüksek popüler bloglarda yer alarak, kalabalık forumlar ve iş endüstrinizle ilgili bloglar ile etkileşimde bulunmanın yanı sıra sosyal medyadaki düzenli etkinliğinizi ayarlarlar. Aşağıda, bu üç merkezi eylem planını ayrıntılı olarak gözden geçireceğim.

creating backlinks to your website

Ziyaretçi Gönderme

En çok ilgisini çeken bazı popüler bloglarda misafir olan misafir, web sitenize geri bağlantı oluşturmak için mükemmel bir pratik çözüm olabilir. Yani burada, web sitenizi İnternet üzerinde daha güçlü bir otorite oluşturmaya paralel olarak gelişmemiş müşterilerin daha geniş bir kitleye ulaşması için mükemmel bir şekilde uyumlu olan DoFollow geri bağlantıları üzerinde çalışmakta özgürsünüz demektir. Tabii ki, misafir blog yazma zorlukla web sitenize geri oluşturmak için yeni bir strateji olarak adlandırılabilir. Ancak, ilgili bloglara daha etkili bir şekilde göndermek için aşağıdaki madde işaretlerini dikkate almanızı öneririm:

  • ziyaretçi bloglamasının temel amacı hedef kitlenizi daha fazla ziyaret, potansiyel müşteri izlemesi, takip ve abonelik kazanmaları için yönlendirmektir;
  • web kullanıcı demografik bilgilerini kullanarak doğru ve alakalı blogları bulmak için duran kitlenizin konuk yazılarınızı okumakla ilgilenmesi daha muhtemeldir;
  • açılış sayfalarına bağlamanız gerekir; yalnızca bu durum gelişebilir web sitenizin dönüşümleri, arama motoru sıralamalarını aynı anda yükseltmek;
  • konuk mesajınızı kendi başlarına paylaştığınızda sektör liderlerine ve diğer otoriter etkendiren kişilere daha geniş kitlelere daha fazla destek sağlama sözü vermeyi unutmayın bloglar ve kişisel hesaplar.

Sanayi Forumları ve Bloglar

Birçok kalabalık blog derneği topluluğuyla ve iş sektörüyle ilgili forumlarda etkileşim olasılığı da yüksektir. Burada ihtiyacınız olan tek şey kendi değerli bilgilerinizi sunmak ve web sitenizin ana konusunu ele alan en sıcak konularda yerinde konuşmalara katılmaktır. Gelecekteki tavsiyelerinizle iyice olunuz ve her zaman yetkili sesini zamanında verdiklerinden yakınınızdasınız. Böylelikle, oradaki NoFollow bağlantılarını almak olasılığınız artar. Bununla birlikte, tüm sanayi forumları ve blogları, bu NoFollow bağlantıları için sadece izin vermiyor.

get backlinks

Sosyal Medya

Farklı sosyal medya kaynakları üzerinde normal etkinliklerinizi ayarlamak, web sitenize geri bağlantı kurmanın en iyi üçüncü yoludur. Bununla birlikte, her sosyal platformda DoFollow bağlantılarına izin verilmiyor. Bununla birlikte, heyecan, Instagram ve Facebook gibi önde gelenleri, sayısız hisse ve bahisle hızlı bir tanıtımdan yararlanmak için düzenli ve aktif bir etkileşim kurmak için de kullanılabilir. Sonuçta, Google Plus, LinkedIn, Pinterest vb. Ile daha fazla DoFollow bağlantısı elde etmekten her zaman özgürsünüz. Burada tek ihtiyacınız olan şey, zamanında yapılan tüm ayarlamaları yapmak için sonuçlarınızı takip etmekle tutarlı bir yayın programı tutmaktır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport