Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Rakiplerim üzerinde casusluk yapmak için herhangi bir backlink araştırma aracı var mı?

Bilgilerin her zaman güçlü bir şey olduğunu söylemene gerek yok. Fakat bugün, doğru rekabetçi anlayışa sahip olmak, kısa sürede liderliği ele geçirmek ve işinizle birlikte tüm pazar alanını hakim kılmak için hızlı bir şekilde nihai bir silah haline gelebilir. Ve evet, çevrimiçi projenizin sonuçlarını kazanmak için o değerli bilgileri elde etmek için birkaç özel backlink araştırma aracı bulunmaktadır.

backlink research tools

Aşağıda size rekabetçi analizin tam bir resmini göstereceğim. Arka plan araştırma araçlarının kendileri dışında, web performansının neredeyse her alanında casusu bulmak için bir dizi diğer online yardımcıya başvurmuştum. En yakın rakiplerinizin kullandığı en mantıklı çözümlerden ve başarılı başarılı projelerden faydalanmaktan çekinmeyin. Rekabetin dışında kalmak ve piyasa rakiplerinizin önüne geçmek için en iyi anahtar kelime, trafik, sosyal medya ve backlink araştırma araçlarını göz önünde tutalım.

Anahtar Kelimeler

Ben her bir anahtar kelime üzerinde tam bir resim olması için SpyFu anahtar kelime araştırma aracı kullandı. Bu anahtar kelimeyi doldurduktan sonra, SpyFu şimdiye kadar üzerinde sıralanmış olan herkesi size gösterecektir. Bu değerli bilgileri, son 10 yıllık geçmişi, hedef anahtar kelimelerin ana gruplarını nasıl optimize ettiklerini ve dönüşümlerini artırmak için ne şekilde yönettikleri (veya başarısız oldukları) konusunda rakiplerinizin bulguları üzerinde her zaman serbestçe dolaşabilirsiniz. İşletmeniz için önerilen en iyi anahtar kelimeler listesine hızlı bir öneri almak için kendi web sitenizin adını girebilirsiniz.

Backlinks

En iyi backlink araştırma araçları arasında Moz Pro ve Semalt Analyzer'ı en seçkin olanlar olarak buldum..Her ikisi de web siteme daha fazla geri dönüş yapmam gerektiğini düşünmek için oldukça iyi olduklarını kanıtladı. Daha spesifik olarak, ben Açık Site Explorer ve Analyzer kendisi olarak bilinen rekabetçi backlink araştırma araçlarını kullandım. Bu şekilde, herhangi bir gelen bağlantı profilini gözlemlemek için web sitemin veya herhangi bir rakibin URL'sini girebildim - kaç bağlantı ve hangi alanlardan, hangi bağlantıları ve sayfa konumlarını içerdiklerini. Bunu yaparak, şaşırdım, her iki araçtan da yararlanarak potansiyel sosyal hizmetlerime yönelik en umut verici hedefleri belirlemek son derece yardımcı oldu.

SEO Backlinks Tools

Trafik

Trafik göz önüne alındığında, Benzer Web'in en iyi çevrimiçi araç olduğuna inanıyoruz. Yakın rakiplerimin en başarılı pazarlama stratejileri hakkında değerli bir bakış açısı kazanmak harika oldu. Benzer Web, genel olarak ele alındığında rakiplerinizin şu trafik verilerini gösterebilir: ziyaretçinin sayısı, ziyaretin ortalama süresiyle ilgili ayrıntılı veriler, sayfa görüntüleme sayısı, hemen çıkma oranı, trafik coğrafyası ve daha fazlası.

Sosyal Medya

Sosyal medya alanında rakipleriniz üzerinde casusluk yapmaktan dolayı Buzz Sumo'yu denemekten çekinmeyin. Bu rekabetçi araştırma aracı, rakibinizin görüşmelerini dinlemekten başka, çok güçlü taraflara sahiptir. En paylaşılabilir içerik, tam olarak hangi yayınların en fazla etkide bulunduğu, derin etkileri olan kişileri sosyal medyada tanımlamanın yanı sıra, içeriği, özellikli konuları ve gönderme zamanlamasını da içeren kapsamlı bir içgörü için kullanılabilir. Üstelik, araç, kendi ilerlememle açık bir fark yaratmak için yan yana analiz için çok kullanışlı olduğunu kanıtladı.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport