Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Nasıl geri dönüşleri sitenizin SEO etkileyebilir?

Edu geri bağlantıları, güvenilir ve saygın alanlardan gelen en değerli üyeler olarak kabul edilir. Genellikle kolejler, üniversiteler, liseler ve diğer eğitim kurumları tarafından kullanılırlar. Kullanıcılara değer kattıkça, Google onları çok beğenir ve SERP'yi en üst seviyeye çıkarır.

Bu tür web sitelerinin bağlantılarına erişmek çok zaman ve çaba gerektiriyor. Bununla birlikte, fayda belirli bir eğitim alanında uzmanınızdan sitenize bir geri dönüş almak için açıkça uzman olmamalıdır.

Eğer sitenize kaliteli .edu geri almak için uğraşıyorsanız, buradaki yazı sizin için değerli olacaktır, çünkü burada en çok ticaret bağlantı kurma tekniklerini topluyoruz.

edu backlink

.edu'nun faydaları

  • Google tüm edu kaynaklarını çok beğeniyor. bu alanlardan harici bağlantılar elde ederseniz, sitenizi yüksek derecede çeşitlilik gösteren olarak çekecektir;
  • Tüm eğitim web kaynakları yüksek kaliteye sahip olup kullanıcılara değer katmaktadır;
  • .edu etki alanına bağlantısını koyarsanız, dönüştürülmesi kolay bir çok hedefli trafik alırsınız;
  • Sitenin kazanımı ve değeri.

Kaliteli .edu geri dönüşleri nasıl inşa edilir?

  • Burs verin

Üniversiteler ve liselerle iyi ilişkiler kurmak için öğrencilerine hibe ve burs imkânı sağlayabilirsiniz.

Google'a veya diğer yerel kanallardan, eğitim kurumlarınızdan bir web araması yapmaya başlayabilirsiniz; bu, size sorgunuzla ilgili bilgi sağlayabilir. Seçtiğiniz bir eğitim kurumunun çok fazla ziyaretçisi olduğundan veya bir üniversitenin veya okulun bir topluluğa sahip olup olmadığını sorun. Bu topluluklar için sorumlu kişilerle iletişime geçin..Sektörünüze veya perakende ürünlerinize göre, geri bağlantıları karşılığında .edu kaynaklarına farklı avantajlar sağlayabilirsiniz. Örneğin, spor malzemeleri satarsanız spor dalında mükemmel olan öğrencilere burs sunabilirsiniz. .edu web kaynağından en azından göreceli olarak pazar nişinizle alakalı olan bir geri bağlantı elde edebiliyor iseniz, backlink profilinize daha fazla değer katıyorsunuz.

  • Öğrenciler için indirimler sağlayın

Öğrencilerin günlük ihtiyaçları için kullanışlı olabilecek bazı ürünleri satıyorsanız indirimler karşılığında geri dönüş yapmayı deneyebilirsiniz . Öğrencilere benzersiz öneriler ve hediyeler sunun. Ürünleriniz sabit olabilir veya öğrencilerin derslerini takip etmesine yardımcı olabilecek yazılım tasarımları olabilir. Teklifinizi kurumun web sitesinde yayınlaması için bir üniversite dekanına ihtiyacınız var.

trust backlinks

  • Öğrencilerle ilgilenecek bir içerik oluşturun

Özellikle .edu sitelerinden kaliteli geri alamazsınız, Web sitenizin içeriği okuyucular için herhangi bir değere sahipse. Kimse berbat içeriklerini kesinlikle okumak istemiyor.

Eğitim kurumlarının çoğu öğrenciler için bloglar hazırlıyor. Bu blogda ilgili veya araştırma tabanlı makalelerinizi yayınlamayı veya öğrencinin sorularına zeki cevaplar göndermenizi isteyebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport