Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Google'daki TOP PR sitelerinden alakalı geri dönütler nasıl elde edilir?

Backlink'ler, ister yerel işletme web sitesi, ister büyük perakende çevrimiçi firma olsun, her web kaynağı için çok önemlidir. Diğer nişle ilgili web sitelerindeki yorumlar yoluyla harici bağlantılar edinebilir veya blog yazısı gönderme veya sosyal bookmarking ve sosyal paylaşım sitelerine makaleler gönderme yapabilirsiniz. Oluşturulan bağlantıların birincil yolları vardır. Bununla birlikte, web üzerinde bağlantılar oluşturmak için bir çok daha profesyonel yol vardır.

top pr sites for backlinks

Neden geri bağlantılar için TOP PR sitelerini kullanmanız gerekiyor?

Yüksek PageRank almak ve sitenizin sıralamalarını artırmak için, TOP PR web sitelerindeki bağlantılarınızı oluşturmanız gerekir. Her web sitesi sahibi, yüksek PR web kaynaklarından bağlantılar almak ister, bu nedenle bu sitelere erişme konusunda büyük olasılıkla zorluk çekersiniz. Üstelik, genellikle, bu tür web siteleri sayfalarında nofollow bağlantılara izin verir. Nofollow bağlantılar, ister yetkili veya spam olan web sitelerine yerleştirilseler de sitenize herhangi bir bağlantı suyu getirmezler. İhtiyacınız olan şey sitenizin sıralamalarını yükseltecek ve arama motoru optimizasyonu çabalarınıza katkıda bulunabilen dofollow bağlantılar.

Bununla birlikte, dofollow geri bağlantılarının bulunduğu bir sürü TOP PR web sitesi bulunmaktadır. Bu web kaynaklarının bazılarını tartışalım.

  •  Google+ 

Google+, neredeyse en yüksek notu

ile PageRank'in üstünde yer alan lider sosyal medya ağıdır. Bu platformda hem nofollow hem de dofollow geri oluşturabilirsiniz.

Her şeyden önce, Google+ hesabınıza giriş yapmanız ve doğrulamanız gerekiyor. Gmail'de bir posta kutunuz olduğundan emin olun. Daha sonra profil sayfanıza gidin ve "Hakkında" bölümünü tıklayın. Bundan sonra "Bağlantılar" a gidin ve "Düzenle" seçeneğini tıklayın. Bu bölümdeki bağlantılarınızı ekleyebilirsiniz ve otomatik olarak dofollow olurlar.

  •  YouTube 

Bu medya platformu günümüzde trendy. Her gün milyonlarca insan eğitim ve eğlence amacıyla açıyor. Bu nedenle bu PR9 web kaynağını yararınıza kullanmak oldukça mantıklı. Burada hem dofollow hem de nofollow bağlantıları oluşturabilirsiniz.

YouTube, sınırlı miktarda metin bilgisi bulunan bir medya platform olduğundan blogunuzu veya web sitesi geri bağlantılarınızı "Hakkında" veya "Açıklama" bölümüne ekleyebilirsiniz. Bu bağlantılar nofollow olarak kabul edilir, bu nedenle sitenize doğrudan bağlantı suyu getirmeyin. Ancak, bağlantıyı "İlişkilendirilmiş Web Sitesi" bölümüne koyarsanız, o zaman kalite dofollow geri almak için tüm şansınız var.

top sites for backlinks

Videolarınızı düzenli aralıklarla YouTube'da yayınlayan çok sayıda video blog yazarı olduğu için onlarla iş ilişkileri kurabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, sizinle ilgili videoları veya temayı yaratan ve ona işbirliği isteğinde bulunacak bir blog yazarını bulmaktır. Büyük olasılıkla en çok blog yazarının finansal destek ararken olumlu bir yanıt alırsınız.

YouTube'da dofollow geri almak için bağlantıyı kullanarak hesabınızı doğrulamanız ve sitenizi Google Web Yöneticileri'ne göndermeniz gerekir. Ardından, YouTube hesabınıza giriş yapmanız ve bir "Kanal Ayarı" işlevi seçmeniz ve nihayetinde "Ek Özellikleri Görüntüle" yi seçmeniz gerekir. Gelişmiş bölüm altında, sitenizi "İlişkili Web Sitesi" bölümüne ekleyebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport