Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Amazon satışlarımı en iyi şekilde geliştirmek nasıl mümkün olur?

Amazon, dünyanın en büyük e-ticaret ve damla nakliye ticaret platformu olarak biliniyor ve 80 milyondan fazla aktif kullanıcı bu gerçekten kalabalık pazar üzerinde günlük alışveriş yapıyor. Ayrıca Amazon satış sıralamasını artıracak üç önemli faktörün (alaka düzeyi, dönüşüm oranı ve ürün yetkisi) var olduğu iyi biliniyor. Aşağıda, size Amazon satış sıralamasını ilk iki faktör için nasıl yükselteceğinizi göstereceğim - ürün sayfası alaka düzeyi ve dönüşüm oranı optimizasyonu - mümkün olan en iyi yol.

Ürün Sayfası

Alışverişinizin arama anahtar kelimeleriyle olan ilgisi muhtemelen burada ticari başarınızı yönlendiren en önemli unsurdur. Yani, her şeyden önce, ürün sayfası optimizasyonu yoluyla Amazon satış rütbenizi hızla artırabilirsiniz. Ürünün başlığı (ana hedef anahtar kelimelerinizi önem derecelerinin azalan sırasına yerleştirmek için en iyi yer), madde işaretleri (ürünün ana özelliklerini ve avantajlarını açıklamak için hazırlanmıştır) başlıca önemi şunlardır: ürün açıklaması (öz açıklayıcı, yukarıdaki bölümün genişletilmiş bir sürümüdür), marka ve üreticisi (tam olarak hedeflenmiş bir marka arama araştırmasına hâkim olmanıza yardımcı olabilir), teknik özellikler (genellikle ürün boyutu, ağırlık, üretim tarihi, renk, vb. gibi ana teknik bilgileri kapsar), kategori ve alt kategori (ürünlerinizi doğru kategorilere yerleştirdiğinizden emin olun; arka plan arama terimleri (bu alan canlı ziyaretçiler için görünmez, bu nedenle anahtar kelimeler yalnızca optimizasyon amacıyla düşürülmelidir), URL (ürün URL'si s Amazon satış rütbesi algoritması tarafından, ürün listelemenizin arama terimlerinin belirli bir kümesiyle alakasını tanımlamak için kullanılır).

Dönüşüm Oranı

Daha önce de söylediğim gibi sahip olduğunuz yüksek dönüşüm oranı, ürün listelemenizin daha yüksek bir Amazon satış sıralamasını elde etme şansınızı arttıracaktır. . Basitçe belirtmek gerekirse, yüksek bir dönüşüm oranı, ürününüzün talebi karşılaması ve müşteri memnuniyeti getirmesi anlamına gelir. Bu yolla, müşterilerin ilgisini artırmak ve Amazon dönüşümünün kendisini aşağıdaki gibi yükseltmek mümkündür: satışlar (aslında, başarılı satış fırsatlarının en yüksek oranı olan ürünler her zaman SERP'nin en üst sırasına yerleştirilir), müşteri yorumları ( burada en kritik şey, satış teklifinizin altında bulunan olumlu müşteri değerlendirmeleri sayısıdır), geribildirim (müşteri sorgularıyla sağlıklı bir faaliyet sürdürmek ve her soruna hızlı yanıt vermek dönüşüm potansiyelinizi kendi yolunda etkileyebilir), ürün resimleri ( doğru büyüklükte ve kalitede iyi görüntüler sergilemek her ziyaretçinin sizinle birlikte satın almasının başka bir nedeni olduğunu söylemeye gerek yok), fiyat (tabii Amazon'daki bir fiyat savaşına katılmak için değil, rekabetçi fiyat etiketleri oradaki ticari başarınızda önemli bir bileşen oluşturur), kalma süresi ve hemen çıkma oranı (bu iki ölçüm de Amazon satış rütbenizi artırabilir ve hemen çıkma oranınız bir günde çok yüksek görünürse - m Ayşe, şu anki stratejinizi gözden geçirme zamanınız değil mi?).

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport