Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat is het beste e-commerce-gebied voor een SEO-bedrijf?

Als het gaat om optimalisatie van e-commerce zoekmachine, hebben veel traditionele optimalisatiestrategieën gewoon geen enkele waarde. Het heeft geen zin om voor de talrijke productpagina's individueel geoptimaliseerde titels / metabeschrijvingen te maken. Bovendien lijkt het een dwaas om een ​​zoekwoordsuggestie voor meerdere producten te bieden. Vanwege de grote schaal van veel e-commercesites kunnen traditionele optimalisatiestrategieën te tijdrovend of vervelend zijn. Afgezien van conventionele zoekmachineoptimalisatietactieken, presenteren e-commerce websites meestal een reeks SEO-barrières die je moet omzeilen.

best e-commerce seo company

Voor e-commerce site SEO is het belangrijk om alle webpagina's te laten crawlen en indexeren door zoekrobots. Anders riskeer je om het verkeer en de verkoop te verliezen. Er zijn vijf gebieden voor optimalisatie van e-commerce-zoekmachines die uw aanwezigheid op de website kunnen verbeteren en uw inkomsten kunnen verhogen. Deze gebieden omvatten site-indexering, menunavigatie, on-page kopiëren voor categoriepagina's, productschema, URL-structuur. In dit artikel zullen we deze waardevolle gebieden van dichtbij bekijken waar de beste e-commerce SEO-bedrijven zich op richten.

E-commerce SEO-gebieden

  • Site-indexering

Site-indexering is een onmisbaar onderdeel van elke grote e- handelssite. Uw inspanningen voor site-optimalisatie zijn nutteloos als zoekrobots uw website-inhoud niet kunnen vinden. Er zijn verschillende methoden om uw site-indexatie te verbeteren. Allereerst moet u het aantal serverfouten bekijken dat door uw e-commercesite wordt geretourneerd in Google Search Console. U moet op uw serverfouten letten in het rapport Crawlfouten in Search Console. Deze fouten duiden meestal op een slechte gezondheid van de e-commercesite. Bovendien moet u uw sitemap controleren omdat regelmatig wordt weergegeven dat veel beëindigde items op een sitemap worden geplaatst terwijl hun pagina's al waren verwijderd. Dit betekent dat Google-bots productpagina's blijven analyseren die niet meer bestaan..Daarom moet u uw sitemap voortdurend bijwerken om de komst van nieuwe medewerkers weer te geven en geeft u Google een signaal om te stoppen met het ontleden van de oude.

  • Menunavigatie

Een kwalitatieve websitemenu-navigatie is essentieel voor e-commerce website SEO en interlinking. De productpagina's die u in uw sitemenu identificeert, worden meestal in de zoekresultaten geïndexeerd. Menunavigatie voor e-commercesites vereenvoudigt een proces voor het stroomlijnen van honderdduizenden productpagina's. De optie die de beste e-commerce SEO-bedrijven aanbevelen om te implementeren naar hun client-sites is het gebruik van secundaire navigatie-opties. Uw primaire sitemenu moet alleen de meeste algemene productcategorieën bevatten met de mogelijkheid om elk van deze typen uit te breiden tot secundaire opties binnen de groep.

  • Kopie op de pagina voor categoriepagina's

De eenvoudige lijst van de items op een productcategoriepagina geeft geen enkele indicatie van wat dat is pagina moet rangschikken in Google. In plaats daarvan moet u tekstuele HTML-inhoud op een pagina implementeren. Maak een korte beschrijving voor elke productcategorie van een website om zoekrobots een kans te geven om de inhoud van uw e-commerce-site te crawlen en te rangschikken in zoekresultaten.

  • Productschema

De meest geschikte gestructureerde Scheme.org-gegevens voor een e-commercesite zijn een productschema. Zoekmachines benadrukken het voordeel van het gebruik van productschema voor e-commercesites. Daarom moet u ervoor zorgen dat u een productschema met een afbeeldingsreferentie hebt.

e-commerce seo

  • URL-structuur

Om uw URL-structuur te verbeteren, moet u uw producten in de buurt van de hoofdmap. U kunt langere parameterreeksen opnemen na de productmap. U moet er echter voor zorgen dat uw merknaam zichtbaar is in de URL voor zoekresultaten.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport