Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi - Serbest Çevirmenler İçin 11 Test Siteleri

Blogcular için sitelerinin kullanıcı dostu olması çok önemlidir. Düş kırıklığı olan siteler ziyaretçileri cesaretlendirir ve ziyaretçileri kaybetmek para kaybediyor. Web sitelerinin kullanıcı dostu olmasını sağlamak için pek çok şirket kendi web sitelerini gözden geçirmek için serbest çalışan test uzmanı tutuyor ve bu şirketler makul ölçüde iyi ödeme yapıyor. İşte web sitelerini gözden geçirmek için serbest çalışan kullanıcılar kiralayan bazı sitelerin listesi.

Kullanıcı Testi

Bu firma 20 dakika görevler için yaklaşık 10 $ ila 15 $ arası teklifler sunuyor. Onların test görevlilerinden biri olmak için e-posta adresinizi başvurup gönderebilirsiniz. Görev almaya başlamadan önce size örnek bir test verilecektir. İş, ABD ve uluslararası sakinlere açıktır. Tek ödeme modu PayPal'dır.

Kayıt

Bu site, akıllı telefon, tablet ve masaüstü bilgisayar arasında tercih ettiğiniz test yöntemini seçmenize izin verir. Kaydolmak için e-posta adresinizi ve şifrenizi göndermeniz gerekecek. Tam olarak kayıtlı olduğunuzda, herhangi bir görev olduğunda bildirim e-postası alacaksınız. Farklı ödeme yöntemleriyle farklı ödev türleri sunarlar. PayPal ile ödeme yapıyorlar. Global sakinler de başvuruda bulunabilirler.

StartUplift

Bu platformda şirketler, katılımcılara görevler veriyor. Bazı diğer şirketler kendi web siteleri hakkında soru sormaktadır. Tamamlanan ödevlerin tamamı size 5 $ kazandıracaktır. PayPal aracılığıyla haftada bir kez ödeme yaparlar.

Test Zamanı

Bu site çalışmalarını sunar ve her vakada 50 € öder. Bununla birlikte, çalışmalar Skype üzerinden yapılır ve her biri yaklaşık 30 ila 90 dakika sürer. Ödev tamamlandıktan sonra PayPal aracılığıyla 10 gün içinde ödeme alacaksınız. Bu iş, ABD ve uluslararası sakinlere açıktır. Bununla birlikte, katılabilmeniz için bilgisayarınıza Skype'ın yüklü olması gerekir.

TryMyUI

Bu takıma katılmadan önce, kayıt yaptırmanız ve yeterlik sınavını geçmeniz gerekir. Testi geçtiğinizde süreci anladığınızı ve gereksinim duyduğunuzu gösterir. Ana göreviniz web sitelerini test etmektir. Görevlerinin her biri yaklaşık 20 dakika alacak ve her biri için 10 ABD doları kazanacaksınız. Ödemeler, PayPal aracılığıyla iki haftada bir yapılır.

Userfeel

Katılımcılar, çeşitli web sitelerinde düşüncelerini sunmak için 10 dolar kazanacaklar. Burada da bir değerlendirme ödevi alacaksınız. Hak kazandığınızda atamaları e-postayla alacaksınız. Katılımcılar, ücretlerini her hafta sonunda PayPal aracılığıyla alır.

Userlytics

Burada, bir web sitesini test etmeniz ve üzerinde bir geri bildirim göndermeniz gerekecek. Web sitelerinin yanı sıra, kavramları ve uygulamaları da test edebilirsiniz. Kayıt yaptırmanız ve başvurmanız yeterlidir, ödev alırsınız. Her görev için ödeme 10 $ 'dır ve PayPal ile ödenir.

UserZoom

Bu şirketin masaüstü bilgisayarlar ve mobil platformlar için kendi web sitelerinin kullanılabilirlik testinde yer alması gerekir. Görevin ne kadar karmaşık ve zorlandığına bağlı olarak yaklaşık 5 $ ila 10 $ kazanacaksınız. Bununla birlikte, ne kadar zor olursa olsun, her ödev en fazla 20 dakika sürer. Katılımcılar, her göreve 10 ila 14 iş günü içinde PayPal aracılığıyla ödenir.

Geçerli

Bu şirket, şirketleri test etmek için insanları çalıştırır. Ödeme, görevin karmaşıklığına bağlıdır. Örneğin, 5 dakikalık bir test için yaklaşık 5 dolar, canlı testler ise daha uzun ve karmaşıktır; böylece, bir 30 dakikalık görev için 25 TL'ye kadar ödenecek olursunuz. Ödemeler burada da PayPal ile yapılır. Ödemenizi testten sonra 5 iş günü içinde alacaksınız.

WhatUsersDo

Burada bir web sitesini test etmeniz ve üzerinde bir geri bildirim göndermeniz gerekecek. Ancak atamaları e-postayla almaya başlamadan önce bir testi geçmeniz gerekir. Bu platform diğerlerinden biraz daha yüksek ödüyor. 20 dakikalık bir test için yaklaşık 12,50 ABD doları kazanacaksınız. Tıpkı diğerleri gibi, ödeme her ayın 25'inde PayPal ile yapılır. Bu iş uluslararası sakinlere açıktır.

uTest

Bu site çeşitli yazılım ve donanım için test görevlendirir. Gerekli teknoloji becerilerine sahip olduğunuzu kanıtlamak için bir deneme testi yapmanız gerekmektedir. Deneyinizi bitirdiğinizde, atamaları e-postayla alacaksınız. Uluslararası sakinlere de açıktır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport