Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Semalt: OutWit Hub of hoe u gegevens gratis kunt schrapen

Webscraping is het verzamelen van informatie uit het World Wide Web en mijngegevens als volgens uw vereisten. Het is een uitgebreid veld dat doorbraken vereist in kunstmatige intelligentie, tekstverwerking en beeldextractie. De huidige webscraping-software en hulpmiddelen zijn in staat om gedeeltelijke of volledige websites om te zetten in gestructureerde gegevens. OutWit Hub is een toonaangevende webschraper die meerdere taken voor gegevensextractie tegelijkertijd uitvoert.

Het is ontworpen om informatie uit lokale en online bronnen te extraheren en onbewerkte gegevens om te zetten in een leesbare en schaalbare vorm. OutWit Hub kan Google-links, afbeeldingen, contacten, HTML-documenten, PDF-bestanden, RSS-feeds en ATOM-feeds gemakkelijk herkennen en vasthouden. Het converteert ongestructureerde gegevens naar opgemaakte grafieken, tabellen en lijsten en kan uw bestanden exporteren naar Google Drive, JSON en CSV.

Schraap data gratis:

Met OutWit Hub kunt u data gratis schrapen zonder enige programmeervaardigheden. Het geeft u volledige controle over verschillende opties voor gegevensschrapen en vergemakkelijkt uw werk tot op zekere hoogte. OutWit Hub verdeelt eerst uw webpagina's en tekstdocumenten in verschillende bestanddelen. Dan schrapt deze tool gegevens en presenteert de eindresultaten in de vorm van tabellen en lijsten. U kunt eenvoudig de kwaliteit van gegevens bewaken terwijl deze wordt geschraapt. Deze toepassing navigeert door verschillende webpagina's om nuttige informatie te extraheren, organiseert deze in schaalbare indelingen en exporteert naar een aantal verschillende voorgedefinieerde formulieren.

Verkrijgbaar in verschillende versies:

OutWit Hub is verkrijgbaar in twee hoofdversies: een stand-alone versie en een Firefox-add-on. U kunt uw pakket selecteren en krijgt gratis toegang tot de buitengewone eigenschappen van OutWit Hub. De gratis versie wordt geleverd met een proefversie van 14 dagen en kan maximaal 1000 webpagina's handig schrapen. De betaalde versie is geschikt voor bedrijven en merken. Met OutWit Hub kunt u binnen 24 uur gegevens van meer dan drieduizend webpagina's extraheren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Verschillende opties van OutWit Hub:

Met OutWit Hub voorgedefinieerde Extractor-optie kunt u ongestructureerde gegevens verzamelen. Met de optie Aangepast schrapen kunt u gemakkelijk meerdere scraptaken tegelijk uitvoeren. Reguliere expressies zijn ook opgenomen om datapatronen te definiëren. OutWit Hub is geschikt voor niet-programmeurs en niet-programmeurs. In feite gebruikt deze applicatie geen DOM-parser en kan deze ook door webmasters en freelancers worden gebruikt. Verbazingwekkend genoeg hoeven de DOM-bomen niet te worden gerenderd bij extractie.

De zakelijke editie:

OutWit Hub enterprise edition wordt geleverd met de nieuwste functies voor extractie en automatisering en is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven. Het voert meerdere scraptaken voor gegevens tegelijkertijd uit en genereert automatisch HTTP of POST-query's. U kunt de uitgepakte gegevens ook uploaden naar een FTP-server.

OutWit-afbeeldingen:

Dit is een eenvoudige en directe online-beeldbrowser. U kunt verschillende foto's verkennen en gemakkelijk gegevens van internet schrapen. U kunt met deze service videoclips delen, opslaan, nieuwe foto's verzamelen, evenals diavertoningbibliotheken maken of videoclips schrapen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport