Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Geri bana yardımcı olabilecek bir web sitesi SEO denetleyicisi çevrimiçi var mı?

Aşağıda olası negatif olayları önlemek için çevrimiçi bir web sitesi SEO denetleyicisi çevrimiçi seçmek için size söyleyeceğim. Yani Google'ın kurallarını ihlal etmeyle ilgili en yaygın sorunlar, bu da sıralama cezalarına veya hatta alan adı yetkilisinin tamamının dizininin tamamen çıkarılmasına neden olabilir. Sorun, arama motorlarının SERP'lerde yüksek web sitesi sıralaması için herhangi bir ihlal, manipülasyon veya gri şema tespit etmemizi izlemekte olduğunu izliyor. En sık görülen yanlış adımlar arasında, niteliksiz içeriklerin yanı sıra haksız backlink de var. Bu nedenle, her web sayfası için organik bağlantı kurma sürecinde her zaman göz kulak olmanız makul bir fikir olacaktır. Bunu yaparken, doğru web sitesi SEO denetleyicisi çevrimiçi seçmeniz gerekir. Açık erişimde bunun gibi çok fazla araç var. Sonuçta, doğru seçimi nasıl yapacaksınız?

website seo checker online

Her şeyden önce kontrol etmeniz gereken şeyle başlayalım. Aşağıdaki unsurlarla ilgili bir çift kontrol yapmanızı tavsiye ederim:

  • Bağlantı kurma geçmişiniz en az üç ay
  • Bağlama bağlantılarınızın derinlemesine incelenmesi
  • Bağlantınızın kaynakları
  • Sahip olduğunuz her tür bağlantı için özel denetim.

Bu nedenle, haksız backlink için herhangi bir Google ceza uygulamasını önlemek için bir web sitesi SEO denetleyicisi çevrimiçi olarak düşünmenizi tavsiye ederim aşağıdaki kanıtlanmış analitik araçlar: Serpstat, Ahrefs, Majestic veya Semalt Analizörü. Bana gelince, alan adınızı haftalık olarak veya en az iki haftada bir kez izlemenizi öneririm. Daha önce bahsettiğim herhangi bir web sitesini kullanan SEO denetleyicisi çevrimiçi işlemin kendiliğinden yönlendirilmiş bir şekilde, neredeyse tam olarak yürütülmesine yardımcı olabilir.

İzleme geri bağlantılarını daha da çabuk ve kolay hale getirmek için, en yaygın örnek için Serpstat'ın Geri Bağlantı Analizi'ni kullanan tipik bir bağlantı kontrolüne göz atalım. Temel çevresel değerlendirmeyi çalıştırmak için, sadece bu çevrimiçi çerçeve sağlayıcısının resmi web sayfasını ziyaret etmemiz gerekiyor. Doğrulanması gereken alan adını girdikten sonra, kısa bildirimle ilgili bir özet rapor verilecektir. Bu tipik araştırma raporuna baktığımızda, örnek olarak şunları gözlemledik:

  • Toplam geri sayısı
  • En son tarih, tüm güncellemeleri ve değişiklikleri kapsıyor
  • Son döneme kadar gerçekleşti .edu veya .gov gibi Google'ın kendisi tarafından iyi tanınan en güçlü otoritenin alan alanlarından gelen salt güvenilir bağlantıların özet listesi ve geri kalanı Bing ve Yahoo gibi öncü arama motorlarının
  • Belirli dikkat listesi yalnızca yeni oluşturulan ve son zamanlarda kaybolan bağlantıları kapsar, hem endeksinizin tarihlerini içeren daha hassas dikkat ve doğrulama için
  • Yönlendiren etki alanlarınızda en son üç aya kadar olan son dönem trafik planı
  • Bağlayıcınızın standart listesi ve toplam sayısı
  • Web sitenizin geri bağlantı performansının özetlenen bir değerlendirmesi, tahmini Güven endeksi olarak Serpstat tarafından.

SEO Backlinks

Bu şekilde, standart bir web sitesi SEO denetleyicisi çevrimiçi olan sofistike backlink analizinin 10-15 dakikadan uzun sürmemesini bekleyebiliriz. Daha önce de belirttiğim gibi, başlangıçta bahsedilen dört araçtan biriyle geri bağlantı analizini seçmek size kalmıştır. Bana gelince, Serpsat'ın aracını kullanarak en iyi web sitem denetleyicisini çevrimiçi buldum. Ayrıca sitenizin günlük performansına daha da derinlemesine dalmak için Semalt Analyzer'ı kullanmaya çalışabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport